reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

DZIEŃDOBEREK po weekendzie.
Nie było mnie bo malowałam kuchnie u babci a zaraz jade jeszcze skończyć bo dziadki maja tam lamperię i musze ja pomalować.

Widze że ten cykl to jakoś obfituje w bolące jajniki,brzuchy itp, bo ja mam to samo tak mnie przez weekend podbrzusze naparzało,ze dzwoniłam do swojej kolezanki która jest polozna zeby się skonsultować.Normalnie ból ledwo do wytrzymania,nawet kaszlnąć nie mogłam bo kłuło mnie tak ze szok.

My staranka zaczniemy od nastepnego cyklu :-( bo G zalecił coby chociaż dwa fizjologiczne cykle były po odstawieniu tabletek, a ja już bym chciała :tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Musisz klikać na ten + w kazdym poscie a potem ODPOWIEDZ i tam te "za+" wiadomości Ci się pojawia

jak cytujesz jakas wypowiedz i znazujesz jakas czesc musisz pamietac ze na poczatulu wypowiedzi jest cos takiegoQUOTE=bombelek8;3744074 w [ ] a na końcu /QUOTE takze w [ ] i to jest prawidlowe zacytowanie nie mozesz tego znazac.. ani nawet jednej klamerki ]

Dzieki dziewczyny,:tak:

Witam nowe dziewczyny Bombelek Madzia Karolinka zycze szybkich sukcesow w staraniach.

Ja nie pisze bo za bardzo nie mam o czym. Caly weekend przespalam. Pogoda w Londynie sie zepsula jest zimno:no::no:. Tak mi sie wlecze ten cykl ze szok:szok:. Mam tylko nadzieje ze nastepna @ dostane w terminie zeby juz nie czekac na staranka. Choc z moim szczesciem to nigdy nic nie wiadomo:tak:. Pozdrawiam Was wszystkie w ten zimny dzien. :-):-):-)

Witaj ja tez bym chciała zeby ten cykl się skończył i żeby się okazało czy się uda czy nie,bo powiem szczerze to czekanie mnie troszkę dobija:eek:

Cześć Kobiałki:-)
Poniedziałkowo i słonecznie:-) w końcu...
Wczoraj cały czas byłam u rodziców, zjechała sie rodzinka więc nie miałam kiedy wleźć na neta:-) Moje odchydzanie idzie jak narazie w p*du:baffled: Dzisiaj koleżanki urodziny więc już pojadłam ciasta i cukierów. Miałam iść na aerobik ale umówiłyśmy się na browar po pracy:rofl2:
Nie robił jeszcze takich badan
Madziula...staracie się tak długo a on się nie badał?? W tej chwili za brak dzidzi w związakach odpowiadają mniej więcej kobiety i mężczyźni po połowie!!! Więc ty możesz na głowie stawać i badac się ...on ma tylko jedno badanie więc niech nie ściemnia...Ale przyznam...bardzo ciężko jest facetowi psychicznie. Sami przez to ostatnio przechodziliśmy...Mój sam chciał zrobić ale i tak masakra;-)
:-D A gdzie sie robi takie badania?
Spytaj ginki swojej... na pewno podpowie. My robiliśmy w klinice niepłodności w Łodzi. Nie trzeba być jej pacjentem żeby zrobić.

Witam się:-)
i mam się czym pochwalić bo dostałam 5:-):-):-):-):-)
No to wielkie GRATKI:-D:-D Mówiłam - jak nie ty to kto:-D:-D
Nie mam siły Was czytać, przepraszam..
Chcę się z Wami pożegnać..Może nie na zawsze, ale jednak..
U mnie jest bardzo źle..dowiedziałam się wczoraj bardzo złych rzeczy o sobie, mojej byłej ciąży i ewentualnie przyszłej..
Jestem zmęczona, zrezygnowana, bez życia..bo życie jest bezsensu..
Kochanie...co się stało?!!?! Nie zostawiaj nas... Ale jeśli czujesz że tak będzie lepiej to trzymaj się cieplutko. Życzę powodzenia i przyjdź do nas koniecznie jak będziesz czuła że masz ochotę pogadać z nami:-)

Ale chociaż się pochwalę, że dostałam od mojego męzusia na naszą pierwszą rocznicę piękny złoty łancuszek z zawieszką z brylancikiem, później jak znajdę aparat to wstawię zdjęcie:-)
No i gdzie to zdjecie??:) Ale masz fajnego mężula...ja musze sobie sama wymyślać i wybierać prezenty... Ja dostałam złote kolczyki, tez mi się podobają (sama wybierałam w końcu;-))
KROPTUSIA jak pisałam na inny wątku to możliwe są sączące się wody a dla pewności powąchaj wkładke one maja słodkawy zapach;-)
:-D Ładny hard core:tak:

Siemacie Lachonarium
Dziś mój jedyny dzień wolnego ale odrabiałam rano zaległości w sprzątaniu i praniu, zaliczyłam rodziców bo tydzień mnie nie widzieli zaraz upiekę ciasto bo @ się zbliża wielkimi krokami i tak mi się chce słodkiego że zaraz ocipieje.
I tak na prawdę nie czuję się jak bym miała wolne.
Siemasz Królowo:-) No jak zwykle jesteś wtedy kiedy mnie nie ma:baffled::baffled: Jak tam w pracy?? Nadal panoszysz się bez nadzoru??
Jakoś doszliśmy z M do porozumienia, ze na obecną chwilę mamy dosyć starań się o dzidziusia. Także BB już mnie nie ciągnie. Pomimo iż przechodzimy z M ostatnio tak jakby powtórne zakochanie się to zmęczyła nas walka o dziecko. Przyjęliśmy zasadę kochamy się wtedy gdy chcemy, mamy ochotę a nie bo trzeba.
Pozdrawiam.
No następna...Nie uciekaj na zawsze:-) Ja tez mam przezwę w starankach (z oczywistego powodu) ale po prostu lubię z Wami gadać;-) Ale rozumiem, zazdroszczę ;-) i życzę powodzenia:-)
Wiem, wiem czytam napisy na papierosach.
A z jedzeniem to powiem ci, że nie mam czasu na jedzenie. Zawsze qurwa coś, zawsze coś:-D
:-D:-D Ci k* też...Jak się podoba to UUUUU brawo brao...a tak to żaden nie powiedział ...nic...żaden.K*:-D:-D Uwielbiam to:-D Pod tym względem to byśmy się dogadały:)
A propo kabaretów to najlepszy na świecie jest skaecz kabaretu Hrabi "kobieta":-D
Ciao belle :)
oto jestem. widze ze mnie wolalyscie tak niesmialo to sie pojawiam. Melduje ze jeszcze dycham, chociaz moze te upaly mnie niedlugo wykoncza. U nas od ponad 2 tych temperaturka w ciagu dnia tak pomiedzy 30 a 35. Bernardka widze, ze niedlugo bedziesz wice pamietajaca (przelozona to oczywiscie kropeczka - plamka) :) buziaki 4 all
No cześć Makaronka:-D Miło Cię widzieć Słońce... Ty się nie chwal tak tymi pogodami bo się do Ciebie wbijemy na wakacje:-D:-D

Ja bardzo bym chciała,zeby było ciepełko,można zrobic małe co nieco nałonie natury:-D:-D:-D
No...to dobre jest ... Lubię...:-)
Ja tylko na chwilunie pozegnac sie z wami (tylko urlopowo), jeszcze 2 dni do pracy i fryyyyyyyyyyy na Majorke na boskie 2 tygodnie laby. Kochane przesylam wielkie buziaczki i trzymam kciuki za was wszystkie, zycze mnustwo fasolinek.
No to udanego urlopiku:):) Bawcie się dobrze Olesiu!!! ALe Ci zazdroszczę:-D
wstaje patrze na zegarek 2:15 a moj chlopina pod brama! :eek: ... byl tak nastukany ze nie byl wstanie zadzwonic zeby mu otworzyc! :confused2: wrrr..... no i mi ner skoczyl! jak wszedl do domu to sie zaczela zabawa!
:-D:-D No, człowiek jak się nadziobie to zabawny jest:-) Ja nie lubie jak mój jest na bani...czepia się k* o wszystko:-(

Mój mąż jak sobie z kolegami poszaleje to staje sie tak milutki, przytula się, mówi jak bardzo kocha..... i mam tej jego słodyczy dość , bo juz za setnym razem jak sie mizia do mnie to wymiękam:szok:
Nie narzekaj bombelek... Ja bym wiele dała żeby tak było...Mojemu się niestety nerw włącza... Muszę się k* obchodzić jak z jajkiem bo ma jazdy. Nie nawidze jak wypije za dużo. czasem jest ok, a czasem tak mnie wk* że masakra...

Miłego dnia babeczki:-D
Kaprysiu, jak się czujesz dzisiaj byłaś u lekarza z tymi upławami???

Wieczor

Ja tylko na chwilunie pozegnac sie z wami (tylko urlopowo), jeszcze 2 dni do pracy i fryyyyyyyyyyy na Majorke na boskie 2 tygodnie laby. Musze sie spakowac i nie wiem czy znajde czas by sie z wami pozegnac JUTRO wiec robie to teraz :-) Kochane przesylam wielkie buziaczki i trzymam kciuki za was wszystkie, zycze mnustwo fasolinek.

Do napisania PAPAPAPAPAPAPAAPAPPAPPAAPAPPAPAPA

OLESIU zycze Tobie miłego wypoczynku.Dziękuje za buziaczki.Baw się dobrze:-)

[QUOTE=

Madziula...staracie się tak długo a on się nie badał?? W tej chwili za brak dzidzi w związakach odpowiadają mniej więcej kobiety i mężczyźni po połowie!!! Więc ty możesz na głowie stawać i badac się ...on ma tylko jedno badanie więc niech nie ściemnia...Ale przyznam...bardzo ciężko jest facetowi psychicznie. Sami przez to ostatnio przechodziliśmy...Mój sam chciał zrobić ale i tak masakra;-)

Przekonałam mojego M i zrobi badania,bo wie jak mi bardzo zalezy zeby mniec dzidzie:-)

Spytaj ginki swojej... na pewno podpowie. My robiliśmy w klinice niepłodności w Łodzi. Nie trzeba być jej pacjentem żeby zrobić.

Spytam sie jak bede u niego:-)

No...to dobre jest ... Lubię...:-)

Ja uwielbiam:-)

Czesc Kobietki
Eve wiem ze jestes zla na swojego M ale zobaczysz ze po kilku latach bedziesz sie z tego smiac ja sama mialam takie historie z moim M. Tylko ze moj to nie to ze wypil 4 kieliszki tylko porzadnie potrafil sie narabac. I smieje sie z niego do dzis a jemu jest glupio. Nie denerwuj sie przeciez to nie wskazane przy starankach. Buziak dla Ciebie.
ależ ja na niego nie jestem zła!!!! :sorry: tylko sie zdenerwowalam jak go zobaczylam bo inaczej sie umawialismy ... mial nocowac u kumpla albo wrocic nad ranem o wlasnych silach a tu nagle sie zjwaia sam caly mokry (zaliczyl pare kałuż :laugh2:) bez kurtki i zaponial jezyka w gebie - w ogole nie byl w stanie mowic wiec ja nie wiedzialam co sie stało!!!! :sorry: dlatego sie zdenerwowalam! rano juz byl smiech! :-)

ale mam maraton od rana w pracy! dopiero moge posiedziec! :confused2: ale widze ze dzisiaj tez u nas pustki! :eek:

reklama
ależ ja na niego nie jestem zła!!!! :sorry: tylko sie zdenerwowalam jak go zobaczylam bo inaczej sie umawialismy ... mial nocowac u kumpla albo wrocic nad ranem o wlasnych silach a tu nagle sie zjwaia sam caly mokry (zaliczyl pare kałuż :laugh2:) bez kurtki i zaponial jezyka w gebie - w ogole nie byl w stanie mowic wiec ja nie wiedzialam co sie stało!!!! :sorry: dlatego sie zdenerwowalam! rano juz byl smiech! :-)
:eek:
:-D:-D No nieźle...Ale zobacz...Ciągnie go do domu kurczę. Wszędzie dobrze ale przy żonie najlepiej:-D

Do góry