reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
Wikulaa-sliczna zawieszka!
Gratuluje!
Ja mam jutro 2a rocznicę slubu...i bedę ją spędzala solo, maz w Londynie a ja w kraju...bezsensu...ale może potem uda nam się to odbić:-)

a może przyśle ci jutro specjalnie wystrzałowy prezent:-):-):-)
ja swoją roznicę miałam wczoraj:sorry: no cóż rok temu nie spodziewałam się że za rok będziemy już oddzielnie... jakie to życie bez sensu... mi najbardziej szkoda tych wszystkic zdjęć.. nawet przykro je teraz oglądać... chyba że powycinam M z każdego, albo dorysuje rogi:-) chociaz te rogi to razej mi by pasowaly bo to on mi je przypawił...

a może przyśle ci jutro specjalnie wystrzałowy prezent:-):-):-)
ja swoją roznicę miałam wczoraj:sorry: no cóż rok temu nie spodziewałam się że za rok będziemy już oddzielnie... jakie to życie bez sensu... mi najbardziej szkoda tych wszystkic zdjęć.. nawet przykro je teraz oglądać... chyba że powycinam M z każdego, albo dorysuje rogi:-) chociaz te rogi to razej mi by pasowaly bo to on mi je przypawił...

kochana bardzo mi przykro:-(życie daje nam takie niespodzianki a twój (były)M poprostu nie dorósł i nie ma w sumie co się takim człowiekiem przejmowac:tak:

reklama
Do góry