WITAJCIE BABOLE
wpadłam się pochwalic swoim "ogromnym" brzuchem... sorki ze tak w majtkach wam się pokazuje
Brzunio śliczny, a mamusia to niezła laska

Bardzo ładny ten prezencik ,Witam!!
a oto prezent, który dostałam od mężusia na 1 rocznicę ślubu (brylancik)

a może przyśle ci jutro specjalnie wystrzałowy prezent:-):-):-)
ja swoją roznicę miałam wczorajno cóż rok temu nie spodziewałam się że za rok będziemy już oddzielnie... jakie to życie bez sensu... mi najbardziej szkoda tych wszystkic zdjęć.. nawet przykro je teraz oglądać... chyba że powycinam M z każdego, albo dorysuje rogi:-) chociaz te rogi to razej mi by pasowaly bo to on mi je przypawił...
Katarzynko uważam ,że nie warto już myśleć o takim facecie domyślam się ze jest ci ciężko ale najwazniejsze ze bedziesz miała swoje dziecko a to jest największe szczęscie na swiecie. a co do facetów... tego kwiatu jest pól swiatu, znajdziesz takiego ktory bedzie ciebie wart!!!

Zycze dużooooooooo zdrówka:-)A ja sie dzisiaj czuje inaczej...probuje chodzic bez kul, ale kolano boli i puchnie...teoretycznie juz powinnam calkowicie go obciazac i zginac maksymalnie, aja moge jedynie tak 10-cm zgiac bez bolu...widocznie jestem jakis beznadziejny przypadek![]()
Dzieki dziewczyny za troske ale jednak szpital :-( jade na IP bo to prawdopodobnie wody ... Trzymajcie kciuki
Kroptusiu tzrymam kciuki z całego serca i przytulam mocno

Oczywiście tzrymamy kciuki i czekamy na wiesci po wizycieJa tylko na chwileczkę. Proszę trzymajcie za mnie kciuki - mam o 16.45 wizytę u lekarza.

PM kochana co się dzieję napisz więcej bo sie martwię. A ja też nie najlepiej moja mama trafiła wczoraj do szpitala i może mieć operację ale jeszcze nic pewnego a ja się bardzo o nia boje bo ona jest bardzo schorowana.
duzo zdrowia dla Mamy;-)