reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

WITAJCIE BABOLE:)

wpadłam się pochwalic swoim "ogromnym" brzuchem... sorki ze tak w majtkach wam się pokazuje

Brzunio śliczny, a mamusia to niezła laska:-D

Witam!!

a oto prezent, który dostałam od mężusia na 1 rocznicę ślubu (brylancik:tak::happy:)
Bardzo ładny ten prezencik ,:tak: moj mąz takich prezentów mi nie robi bo twierdzi ze nie wie co ma kupic:sorry:

a może przyśle ci jutro specjalnie wystrzałowy prezent:-):-):-)
ja swoją roznicę miałam wczoraj:sorry: no cóż rok temu nie spodziewałam się że za rok będziemy już oddzielnie... jakie to życie bez sensu... mi najbardziej szkoda tych wszystkic zdjęć.. nawet przykro je teraz oglądać... chyba że powycinam M z każdego, albo dorysuje rogi:-) chociaz te rogi to razej mi by pasowaly bo to on mi je przypawił...

Katarzynko uważam ,że nie warto już myśleć o takim facecie domyślam się ze jest ci ciężko ale najwazniejsze ze bedziesz miała swoje dziecko a to jest największe szczęscie na swiecie. a co do facetów... tego kwiatu jest pól swiatu, znajdziesz takiego ktory bedzie ciebie wart!!!:tak:

A ja sie dzisiaj czuje inaczej...probuje chodzic bez kul, ale kolano boli i puchnie...teoretycznie juz powinnam calkowicie go obciazac i zginac maksymalnie, aja moge jedynie tak 10-cm zgiac bez bolu...widocznie jestem jakis beznadziejny przypadek:zawstydzona/y:
Zycze dużooooooooo zdrówka:-)

Dzieki dziewczyny za troske ale jednak szpital :-( jade na IP bo to prawdopodobnie wody ... Trzymajcie kciuki

Kroptusiu tzrymam kciuki z całego serca i przytulam mocno:tak:

Ja tylko na chwileczkę. Proszę trzymajcie za mnie kciuki - mam o 16.45 wizytę u lekarza.
Oczywiście tzrymamy kciuki i czekamy na wiesci po wizycie:happy:

PM kochana co się dzieję napisz więcej bo sie martwię. A ja też nie najlepiej moja mama trafiła wczoraj do szpitala i może mieć operację ale jeszcze nic pewnego a ja się bardzo o nia boje bo ona jest bardzo schorowana.
duzo zdrowia dla Mamy;-)

reklama
Bombeklu dziękuje za życzenia zdrowia dla mojej mamy

A gdzie się podziewa Olapolap??

Ostatnia edycja:
Witam!
Kasiu1979 piękny zgrabny brzuszek ale ten czas leci!:-)
Kroptusiu bądź silna modlę się o ciebie i dzidziusia!
Wikula piękny dostałaś prezent!:-D
PM trzymam kciuki- daj znać jak wrócisz od ginekologa!

Nie chcę narazie pisać o sobie bo nie chcę się nakręcać ... po prostu strasznie się boję piątkowej bety!:no:

Martyna życzę z całego serca fasolki pod sercem!!

dziewczyny ja od ponad tygodnia sie obserwuje co i ile jem i tak doszłam do wniosku że mam bardzo slabą przemianę materii bo ja nie jem bardzo dużo a czuje sie tak jakbym zjadała "konia z kopytami". Nie wiecie jakie są sposoby na poprawę przemiany materii??

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry