reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
Ja lubię zieloną i czerwoną herbatkę, ale tej z Liptona jeszcze nie piłam. Kupie przy najbliższej okazji.

Co wy dziewczynki- kolejny wieczór tak pusto?
Ja rozumiem,że Olesia juz jedną nogą na Majorce, ale co z resztą?

Lekarz rodzinny cudny..Dał mi skierowanie na wszystkie badania jakie on jako rodzinny może mi dać. Jutro robię morfologię krwi+profil witaminowy, mocz, TSH, WR i HIV, w środę cholesterol i glukozę ( jak wyjdzie zła to odrazu będę miała zrobioną po obciążeniu ).
W związku z tym że w tym tygodniu od czwartku jest wolne i nigdzie nie zrobie badań innych, więc w poniedziałek udaje się do lekarza ginekologa z prośbą o skierowanie na resztę badań - hormony: FSH, LH, prolaktyna, progesteron, estradiol...+ cytologia i czystość..
A w między czasie cytomegalia, opryszczka, toksoplazmoza, listerioza i chlamydia.

Jak ktoś wie o jeszcze jakiś badaniach hormonów ( przede wszystkim ) proszę o wiadomość na PRIVIE.

:szok:duuuużo badan,ale bedzie dobrze tak mysle;-)

Jestem! Właśnie skończyłam ostatni 4c rozdział mojej magisterki, uufff. Jeszcze tylko wstęp i zakończenie i koniec, ale to już szybko mi pójdzie, muis:-D

Eve - mi testowanie wypada chyba na poniedziałek, ale poczekam chyba do przyszłego piątku, a na bete pójdę dopiero jak 2 kreski zobaczę, żeby potwierdzić:-D

no ja właśnie siadłam do poprawek kosmetycznych magisterki ( mężuś śpi ) i chciałam lampkę sobie przy laptopie podłączyć żeby zgasić główne światło...i...
pytanie za 500 punktów

jak podlaczyc wtyczke w kontakt z tym zabezpieczeniem w srodku?

bo cholera nie dam rady wcisnac w kontakt i nie wiem czemu

no ja właśnie siadłam do poprawek kosmetycznych magisterki ( mężuś śpi ) i chciałam lampkę sobie przy laptopie podłączyć żeby zgasić główne światło...i...
pytanie za 500 punktów

jak podlaczyc wtyczke w kontakt z tym zabezpieczeniem w srodku?

bo cholera nie dam rady wcisnac w kontakt i nie wiem czemu
jakś dziwna sprawa z tą lampka, nie mam pojecia jak ją rozwiązać....

Kobitki pomozcie..

moja szyjka nie chce opaść.. ani calkiem stwardniec.. jest albo srednio wysoko albo bardzo.. otwarta lub lekko otwarta i jest srednio miekka lub miekka.. zgłupiałam juz całkiem od tego.. powinna opaść zamknac sie i stwardniec po owulacji.. a ta juz tak od owulacji zostala..

reklama
:baffled:Oj nektarynko nie bardzo moge Ci pomóc....:baffled: nie mam jak:-D

Też uciekam spać skoro i tak wszystkie uciekły, tylko Ola PM pewnie jeszcze się przy pracy męczy:-) Powodznei kochana!!

Dobranoc

Do góry