Ide zrobic budyn bo BADAICKA mi teraz takiego smaka zrobiła że nie wytrzymam musze coś zjeść![]()
Mozesz zrobic dla mnie odrazu:-)
Dzieki Madzia tylko cicho zeby sie nie wydalo bo to surprise.
Ok nic nie powiem,bede cicho jak myszka

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ide zrobic budyn bo BADAICKA mi teraz takiego smaka zrobiła że nie wytrzymam musze coś zjeść![]()
Dzieki Madzia tylko cicho zeby sie nie wydalo bo to surprise.

tort rewelacja, zdolniacha z ciebieDZIĘKUJE BARDZO ZA KOMPLEMENTY-
ten tort był prezentem urodzinowym ode mnie![]()
:-)Bal na zakończenie gimnazjum. Pracuję w szkole i dzisiaj nasza młodzież świętujetzn?? co to jest bal gimnazjalny??
Przyznaje, że pierwszy raz od tej drugiej strony jestem :-) A w czwartek żegnam moje przedszkolaki (bo przedszkolanką też jestem;-)) i pewnie będę beczeć jak dziecko, tak jak w zeszłym roku, kiedy część odchodziła do zerówki ;-)Fajnie, że jesteś :-) GRATULACJE wielkieDzien dybry
Kope latMelduje, ze stduia skonczone (chyba), piekna pogoda = grille i chlanie
. Przyznaje sie bez bicia, ze nic nie nadrobilam. Chcialam Wam tylko dac znac, ze jestem w krzakach i czytam
![]()
Buuuuuziak

Super! Zazdroszczę po cichu umiejętności, bo ja piec nie potrafię i chyba się nie nauczęA ja sie znowu troche pochwalę
upiekłam torta dla mamy i babci na ich urodziny bo miały jedna 9 a druga 10

Trzymam kciuki za wynik.Witam!
Byłam na becie wynik o 16.... kurde chyba nie wierzę w cuda bo nie czuję się wogóle na ciąże... oprócz bóli piersi nic..
ELFA kochana bardzo mi przykro! przytulam :-(

Badaicka pewnie szybko ci się uda! wiesz u nas jest problem więc naturalne szanse na ciąże są male... masz już piekną córeczkę to teraz pewnie synek by pasował!
Napewno sie uda,wierze w to i trzymam kciuki
Nektarynko ja nawet jak się nie udało to się nie poddam, a walczę już 2,5 roku! Nie wolno tracić nadziei!![]()
Trzeba myslec pozytywnie
nic mi się nie chce
A mnie się spać chce i kurcze tu jeszcze obiad zrobic a ja wolałabym iść spaćnic mi się nie chce
![]()

A Ty sie przespij
Ja ci zrobie obiadek i wysle pocztaA Ty sie przespij
![]()
kasia ma neta super nie:-)ooooooooooo super myślkasia ma neta super nie:-)
To co chcesz na obiadek:-)