reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

Dzięki za pomysły.

Co do pościeli, fakt przydatny prezent ale my cztery lata po ślubie i do tej pory żadnej pościeli nie kupowałam, i jeszcze chyba dwie mam nawet nieotwarte, zdaje się, ze jeden komplet poszedł do koleżanki na prezent:rofl2::-D:cool2::laugh2::rofl2:

Fakt, dobre sztućce to jednak dobry pomysł. Ja kupowałam już drugi komplet, bo zawsze coś się zgubi.

Jutro muszę szybko coś znaleźć i wysłać.
A lepiej w kopercie bąbelkowej, czy kartoniku? Raczej nic nie zamawiam także nie wiem jak lepiej i bezpieczniej pakować.

reklama
Witajcie!

Podbrzusze napierdziela ostro, dzisiaj zaczely tez nerki - doslownie jak przed @, a to przeciez raptem polowa cyklu... No i skoku tempki nadal jak nie bylo tak nie ma - ale bede cierpliwie pila ziolka, moze w przyszlym cyklu sie pojawi owu...

To się nastraszyłaś:-D
Cień to jeszcze nic.
U nas kiedyś z półki z biżuterią wyskoczyła bransoletka metalowa i przeleciała od ściany do ściany, odbiła się z drugiej strony i spadła na podłogę, kiedyś pies staną na środku kuchni i zaczął szczekać w jedno miejsce a dokładnie w kaloryfer, najeżył się i nie mogłam go stamtąd odciągnąć, ostatni przypadek to jak telefon bezprzewodowy wyskoczył z podstawki w górę (stoi na szafce jakieś 20 cm od brzegu) i spad na podłogę. Było jeszcze wiele różnych niewytłumaczalnych odgłosow i sytuacji.....

Ciekawe :-D Chyba bym umarla ze strachu
:-D:szok:

Olapop-dalas czadu z tymi duchami...ja nawet nie bede pisala co mnie sie raz przytrafilo...sama do konca w to nie wierze...przynajmniej staram sie nie myslec za czesto...ale wierze w takie moce...mam dowody:-):sorry::shocked2::sorry:

NAAAAAAPISZ!! :-D Jestem strasznie ciekawa
:-D

Oj nigdy nic nie wiadomo z tymi objawami:-) Sennośc i metaliczny posmak w buzi no i ból brzuszka i piersi..hmm:-) Objawy jak na Fasolkę ale też i na @. Odpoczywaj Kochana! Trzymam kciuki żeby objawy były Fasolkowe:tak:

Ja też uważam,że u Nektarynki fasolka się szykuje;-)
Choć ja nie słyszałam o tym metalicznym posmaku. Ale to nic- pozostałe objawy są fasolkowe:-D

A w ogóle to WITAM WSZYSTKIE PIĘKNE PANIE :-D
U mnie pogoda nawet nawet... ale mogłoby być cieplej.. już się nie mogę doczekać prawdziwych wakacji i ..... urlopu :cool2:

A ja już po urlopie:szok:
Teraz tylko krótkie wypady w góry. Takie weekendowe. Tak sobie zaplanowaliśmy od początku.

Dzięki za pomysły.

Jutro muszę szybko coś znaleźć i wysłać.
A lepiej w kopercie bąbelkowej, czy kartoniku? Raczej nic nie zamawiam także nie wiem jak lepiej i bezpieczniej pakować.

Bąbelki są pewniejsze. Zależy co w końcu kupisz? Ale chyba warto w bąbelki zapakować dla bezpieczeństwa.
Szkoda,że masz mało czasu. Ja lubię robic prezenty. I jeśli to ma byc dla kogoś sentymentalna pamiątka to zawsze długo myślę, aż wymyślę cos super.
Można zrobić album ze zdjęciami w formie książki. Albo skupic się na całym życiu albo na jakimś fragmencie.
Jak na ślub to np. skupic się na historii narzeczeństwa Twojego brata- jak się poznali i aż do dnia ślubu.Taka książka z twardymi kartkami to koszt ok 400 zł, w zależności od ilości stron.

Jajniki mnie napieprzają coraz mocniej, nawet jak chodzę:tak:
Robiłam testa owu, znów slaba druga krecha. M na wszelki wypadek zgwałcony:-D

Powinno być dobrze w tym cyklu, bo Ty ciągle tego swojego M gwałcisz:-D

Ostatnia edycja:

a mnie nic nie boli , nie kłuje.. az dziwne:eek: testa tez zrobiłam i jest druga krecha , fakt ze jasniejsza od kontrolnej ale dosyc widoczna.. wiec mysle ze owu bedzie jakos jutro w nocy albo we wtorek w dzien...... nie wiem... coz chyba musze od jutra gwalcic meza tak jak ty agniesiu robisz to caly czas hihi:laugh2:

Witajcie!

Podbrzusze napierdziela ostro, dzisiaj zaczely tez nerki - doslownie jak przed @, a to przeciez raptem polowa cyklu... No i skoku tempki nadal jak nie bylo tak nie ma - ale bede cierpliwie pila ziolka, moze w przyszlym cyklu sie pojawi owu...
:-D
to oznacza ze pecherzyki intensywnie rosnac czekac na wsrost tempki to bedzie oznaczac ze owulka sie odbyla.. (rzadko jest tak ze jest wzrost a nie ma owulki ale czasem sie zdarza..).. przytulaj sie z M bo to największa płodność teraz..
Ja też uważam,że u Nektarynki fasolka się szykuje;-)
Choć ja nie słyszałam o tym metalicznym posmaku. Ale to nic- pozostałe objawy są fasolkowe:-D
ja jednak uwazam inaczej.. brzuszek mnie na @ od czasu do czasu zaboli.. więc wątpie a poza tym nawet nie czuje się ciążowo..

a mnie nic nie boli , nie kłuje.. az dziwne:eek: testa tez zrobiłam i jest druga krecha , fakt ze jasniejsza od kontrolnej ale dosyc widoczna.. wiec mysle ze owu bedzie jakos jutro w nocy albo we wtorek w dzien...... nie wiem... coz chyba musze od jutra gwalcic meza tak jak ty agniesiu robisz to caly czas hihi:laugh2:
no to bedzie sie dzialo - czekamy na dwie kreski za 2 tyg na ciazowym:-):-):-)
do roboty!!!

ja jednak uwazam inaczej.. brzuszek mnie na @ od czasu do czasu zaboli.. więc wątpie a poza tym nawet nie czuje się ciążowo..

Kochana a co znaczy według Ciebie czuc się ciążowo?
Mnie w pierwszej ciąży brzuch bolał jak na @. I potem kilka tygodni też. I oprócz bólu piersi nie czułam nic innego. Mdłości sise pojawiły dopiero chyba w 5 tygodniu. Do tego czasu wszystko normalnie, jak zawsze.Może tylko zmęczona byłam bardziej. I to wszystko.Ja tam trzymam kciuki:tak:

reklama
Kochana a co znaczy według Ciebie czuc się ciążowo?
Mnie w pierwszej ciąży brzuch bolał jak na @. I potem kilka tygodni też. I oprócz bólu piersi nie czułam nic innego. Mdłości sise pojawiły dopiero chyba w 5 tygodniu. Do tego czasu wszystko normalnie, jak zawsze.Może tylko zmęczona byłam bardziej. I to wszystko.Ja tam trzymam kciuki:tak:

Ja tez trzymam kciuki,fajnie by było gdyby sie udało tak jak i wszystkim starającym:tak:;-):-)

Do góry