kinguś
Nie poddam się
Ja piję dużo wody to tylko czasem coś mnie zaćmi nerka ;-)Kingus a jak Ty sie czujesz?
U nas też padało;-)Witam dziewczynki jak mija dzionek bo u mnie pada deszcz i jest ponuro. Pozdrawiam Was wszystkie i przesyłam buziaczki dla wszystkich!!!
Ja też nie lubię jak mojego M nie ma w domu;-)Pewnie myślicie, że zwariowałam, bo jak tak Was czytam, to Wasi mężowie też wyjeżdżają i to na dłużej niż mój i dajecie radę, a ja się rozklejam...
Plan niezły ;-)
A ja dziś mam romantyczny wieczór z M. zrobiłam już kolacyjkę i czekam aż wróci z pracy... potem wspólna kąpiel w wannie i dużo sexu!
Taki mam dziś plan musimy poszaleć bo przed IUI znowu 5 dni abstynecji!
POZDRAWIAM![]()
W takim razie udanego wieczoru

Fluidki dziewczynkowe[
Wiem wiem Beatko, że nie chciałaś mnie straszyć specjalnie :-)
Dawaj dziewczynkowe fluidki !!!! :-)

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Wiesz lepiej skonsultować z lekarzem ale to dziwne, że żadnych norm nie ma. A może masz wszystko ok i dlatego nic nie napisali.No wlasnie tylko ze ja nie dostalam zadnuch norm:-(
Badania robilam w uk
Znajdziesz zobaczysz ;-);-)Nie wiem czy kogoś znajdę ale przynjmniej mam nadzieję...
Chyba też od humoru zależy. Był czas, że miałam ochotę co 2 dzień a teraz to już brzuszek trochę większy i tak dziwnie jak się dzidzia rusza już nie jesteśmy sami ;-);-);-)Podobno w ciąży ma się zwiększoną ochotę na sex...