Betka85
Fanka BB :)
bo kochana bez "dwojga nie ma tanga" i nic nie wskórasz jak nie bedzie chciał co tylko będziesz sie denerwować smutac a i tak nie wskórasz facet musi sam chciec bo skoro juz tyle razy próbowałas a twój M nadal nie chce to niestety trzeba odpuścić co innego gdyby to była taka lekka gadka tzn.by chciał ale tak troche później ale narazie widac że nie chce co niestety musisz odpuścić bo i tak staranka nie byłyby za fajne a przecież fasoke zapładniamy wtedy kiedy 2 osoby chca a nie tylko jedna![]()
dziewczynki ale mój M bardzo pragnie dziecka i wiem że mu na tym zależy tylko ja jestem z tych którym trzeba to często powtarzać i rozmawiać o tym a właśnie tej rozmowy i zainteresowania ze strony meza mi brakujekurcze Bernardko to mu powiedz wszystko tak jak nam, ze czujesz ze zrzuca na ciebie cala odpowiedzialnosc za "robienie dziecka", ze myslisz ze on sie w ogole nie przejmuje i nie interesuje, ze nie mysli o twoich uczuciach i odczuciach..wywal mu z grubej rury - moze on jest z tych do ktorych tak trzeba ( jak moj maz )
nie smutaj się śliczna będzie dobrze wszystko zobaczysz przytulam cię mocno!!
ale mi dzis smutno...ide to przespac...