Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Czemu nie ;-);-)a może to będzie właściciel cukierni;-)
Poczekaj spokojnie i bądź dobrej myśli.Przepraszam was dziewczyny ze was tak męcze moimi dosyc prymitywnymi postami.ale boje sie cieszyc za wczesnie i denerwuje sie bardzo >mam nadziej e ze dajej bedzie wszystko ok.
Pozdrawiam
skoro lekarz powiedzial ze jest ok i masz przyjsc za jakis czas to napewno bedzie dobrze... nie mysl o tym ze cos moze byc nie tak tylko pozytywnie, ciesz się fasolkąWitam
Przepraszam was dziewczyny ze was tak męcze moimi dosyc prymitywnymi postami.ale boje sie cieszyc za wczesnie i denerwuje sie bardzo >mam nadziej e ze dajej bedzie wszystko ok.
Pozdrawiam

rozumiem co czujesz. Ja też mimo pozytywnego testu i dodatniego wyniku bety doszukiwalam się "dziury w całym". Broń Boże nie rób tego co Loree i nie czytaj głupot w internecie;-);-);-) Zrelaksuj się i czekaj na 10 lipca - to juz niedługo! a my czekamy na zdjęcie fasolki;-)Witam
Przepraszam was dziewczyny ze was tak męcze moimi dosyc prymitywnymi postami.ale boje sie cieszyc za wczesnie i denerwuje sie bardzo >mam nadziej e ze dajej bedzie wszystko ok.
Z tych nerwów mi sie pomylilo znaczy 10 lipca ma przyjsc dopiero
Pozdrawiam
rozumiem co czujesz. Ja też mimo pozytywnego testu i dodatniego wyniku bety doszukiwalam się "dziury w całym". Broń Boże nie rób tego co Loree i nie czytaj głupot w internecie;-);-);-) Zrelaksuj się i czekaj na 10 lipca - to juz niedługo! a my czekamy na zdjęcie fasolki;-)