reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

starania się - watpliwości..

reklama
No i juz wróciłam. Znowu burza. Czy to się kiedys skończy? Odkąd wróciłam z Turcji nie było w ogóle ładnej pogody. Ile mozna siedziec w domu?
Sęk w tym,że nijak sie nie czuje :baffled: ani na @ ani na ciąże
tzn mam troche nabrzmiale cycole i lekko mnie pobolewaja i troszkę pobolewa mnie podbrzusze ale to moga byc objawy zarówno @ jak i ciazy-więc czekam
EEhhh coś czuje,że ten tydzień będzie bardzo długi.....

Pewnie będzie długi. Wiesz na ciążę brzuszek troszkę mniej boli, przynajmniej mnie. I tylko od czasu do czasu. Ale różnicę się zazwyczaj po fakcie zauważa.

Dzięki:tak:Już nie moge się doczekac:-DA na stronkę pampersa zajrzę:tak:

Zobacz "kalendarz ciąży".

Olu a co z jedzeniem owoców,możesz jeść?
One zawieraja naturalny cukier fruktozę więc moze owoców pojedz troszkę
.
Ja przy złym humorku na dietce np. jabłuszka pałaszuję, no ale własnie nie wiem czy Ty możesz :-(

Twarda jesteś! Na zły humor jabłko:szok:

moge jesc owoce ale juz chyba sie przejadlam jablkami bo jak jem to mam wrazenie takiego metalicznego posmaku i juz jablek nie dam rady jesc..

narazie wcinam czeresnie...
A arbuz? Ja uwielbiam, jest strasznie słodki a to praktycznie sama woda.

Kochana a co Ty kombinujesz???:-D

Eve tak patrze na Twoje suwaczki i nie moge sie powstrzymac od zadania pytania- JAKIE 3 ŚLUBY BRALIŚCIE Z MĘŻEM?:baffled:

Ja też przeczytałam,że to 3 ślub:-D

Pewnie będzie długi. Wiesz na ciążę brzuszek troszkę mniej boli, przynajmniej mnie. I tylko od czasu do czasu. Ale różnicę się zazwyczaj po fakcie zauważa.

Twarda jesteś! Na zły humor jabłko:szok:

A arbuz? Ja uwielbiam, jest strasznie słodki a to praktycznie sama woda.

Kochana a co Ty kombinujesz???:-D
Ta, co troche latam do ubikacji sprawdzic wkładke bo mam wrażenie,ze coś mi tam leci :baffled::cool2:
No niestety jak nie mozesz sobie poprawić humoru kawałkiem dobrej czekolady z orzechami to zostaje Ci jabłuszko lub inny owoc :-D:tak:
Arbuzy tez uwielbiam ale siuram po nich niemozliwie czesto :-)
Nie kombinuje nic,zupełnie nic.....:-D

zgadza sie ale nie bylo innej mozliwosci w tym suwaczku :-D i tak niestylistycznie sie czyta to !
No nie ważne-poprostu pomyślałam sobie,ze moze braliscie te 3 śluby i to mnie tak zaciekawiło :-):tak:

reklama
Hej Słonka:-)

Przez czytanie tego co dzisiaj naskrobałyście prawie wykipiał mi makaron, ale w ostatniej chwili udało mi się uratować całą sytuacje:baffled:
Zaraz przyjeżdzają moje bliźniaczki, więc pewnie nie będę miała potem czasu, żeby z wami popisać
Agniesik - ty się tylko nie denerwuj, wszystko jest dobrze!!
Loree - zajadaj sobie ile chcesz i niczym się nie przejmuj, na zdrowie
Eva - współczuję z tym aparatem, ale potem będziesz miała hollywodzki uśmiech:-D
Badaicka - ja też bardzo lubię przykręcać śrubki, skręcać szafki i takie tam, ale w kuchni też lubię się bawić:-D

Andzia - super masz te plany rozbudowy domu, też mi się marzy domek i kiedyś będę miała swój:-D

Kropeczko- gdzie jesteś??

Buziaki dla wszystkich!!

Do góry