P
patrysia*
Gość
EVE właśnie a może jednak niepotrzebnie liczysz cykle wiesz czasami na początku @ przychodzi a robiłaś testa czy @ przyszła i wtedy już na fasolke nie brałaś pod uwage;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
temp mi spadla malpa przyszla owszem byla mniejsz i krotsza niz zwykle ale tak jak widac na wykresie pierwsza zmierzona temp po @ jest bardzo niska tzn 36,17 wiec to nie ciąza tylko ze bardzo mnie lewy jajnik bolam przez @ i mam wrazenie jakby od razu owu wystapila!EVE właśnie a może jednak niepotrzebnie liczysz cykle wiesz czasami na początku @ przychodzi a robiłaś testa czy @ przyszła i wtedy już na fasolke nie brałaś pod uwage;-)
Zrób no Ty se test dla spokoju co?temp mi spadla malpa przyszla owszem byla mniejsz i krotsza niz zwykle ale tak jak widac na wykresie pierwsza zmierzona temp po @ jest bardzo niska tzn 36,17 wiec to nie ciąza tylko ze bardzo mnie lewy jajnik bolam przez @ i mam wrazenie jakby od razu owu wystapila!![]()
temp mi spadla malpa przyszla owszem byla mniejsz i krotsza niz zwykle ale tak jak widac na wykresie pierwsza zmierzona temp po @ jest bardzo niska tzn 36,17 wiec to nie ciąza tylko ze bardzo mnie lewy jajnik bolam przez @ i mam wrazenie jakby od razu owu wystapila!![]()
a ta temp????Zrób no Ty se test dla spokoju co?
Niekiedy mozna byc w ciaży i mieć @ własnie krótsza i mniej obfitą
a ta temp????![]()
Kurcze i tu nie wiem,nie chce Cie nastawiac na nic, bo wiem jak boli rozczarowanie ale tak dla spokoju zwłaszcza przed rwaniem tego zebola to bym zrobiła testa ta temp????![]()
Eve ja sie zgadzam z Badaicka dla spokojności bym zrobiła testa
A może jakiś koktajl sobie zrób żeby nie trzeba było gryźć.hej dziewczynki ale mam zakrecony dzien ... ehh.. i to rwanie osemki po poludniu ... mam zacisniety zołądek :-( otworzylam rano serek i tak stoi kolo mnie moze ze 3 lyżeczki zjadlam ...![]()
a te moje bimbaly oszalaly ... bol jakby mi szpilki ktos wbijal!![]()