badaicka
Paulusia i Filipek
Bernadko mój słodziaczku jak Mamcia sie miewa?Eve ja sie zgadzam z Badaicka dla spokojności bym zrobiła testa
I jak tam u Ciebie?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bernadko mój słodziaczku jak Mamcia sie miewa?Eve ja sie zgadzam z Badaicka dla spokojności bym zrobiła testa
mama ma dziś wyciągane szwy i dreny tak że może już nie długo będzie w domkuBernadko mój słodziaczku jak Mamcia sie miewa?
I jak tam u Ciebie?
ja swojego pierwszego testa z ciazy którą poroniłam robiłam w szkolnym kibelkuno dobra chyba mnie namowilyscie ... lepiej dmuchac na zimne... tylko warunkow za dobrych nie będę miala na testa .... supermarket
![]()
no dobra chyba mnie namowilyscie ... lepiej dmuchac na zimne... tylko warunkow za dobrych nie będę miala na testa .... supermarket
![]()
No cukiereczku jak juz szwy i dreny wyciagaja to faktycznie niebawem ja wypuszczą.mama ma dziś wyciągane szwy i dreny tak że może już nie długo będzie w domku:-):-):-)
a u mnie cóż duzo pracy ciągle jestem czymś zajęta i tak mi czas leci nawet nie zauważyłam ze mam już 16dc ale to dobrze taki miałam zamiar zapomnieć o tym
za tego słodziaka wielki buziak dla Ciebie **
Oczywiście z Agniesiak też sie zgadzam w kwestii testu Eve
dziękuję ci kochana za rady na pewno spróbujemy tych sposobówNo cukiereczku jak juz szwy i dreny wyciagaja to faktycznie niebawem ja wypuszczą.
Polecam szare mydełko do przemywania rany to nie powinna sie "paprać" i szybko goić a później moze maść CEPAN(3 miesiace po operacji) ale jest na receptę jednak jest swietna ja ja miałam po cc i rana mnie nie ciagnęła i fajnie sie wygoiła
Buźki i dla Ciebie
Ło Matko kochana toz to prawie jak pole namiotowedziękuję ci kochana za rady na pewno spróbujemy tych sposobów
jakoś mi się nic już nie chce robić skosiłam troche tej trawy ale nie chce mi sie reszty kosić a mam naprawde spore podwórko bo jakieś 30arów do skoszenia