reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

Rób, rób, jestem strasznie ciekawa:tak::-)

Trzymam kciuki!!:-)
EVE ja tez czekam na testowanko bo i nawet gdyby nie było dwóch kreseczek to bynajmiej wiesz na czym stoisz a mi te twoje objawy jakieś fasolkowe co warto zrobić i wiedzieć:tak:
tescik zrobie po pracy bo musze go jeszcze kupic! :sorry2: wiec dopiero wieczorkiem wam napisze co i jak :sorry2:
mama ma dziś wyciągane szwy i dreny tak że może już nie długo będzie w domku:tak::-):-):-)
a u mnie cóż duzo pracy ciągle jestem czymś zajęta i tak mi czas leci nawet nie zauważyłam ze mam już 16dc ale to dobrze taki miałam zamiar zapomnieć o tym
Oczywiście z Agniesiak też sie zgadzam w kwestii testu Eve
:-) jak dobrze slyszec takie wiesci! zobaczysz mama zaraz bedzie w domku szybko minie! :-)
ja tez dzisiaj sie dopiero skapnelam ze mam 14dc ;-)

reklama
Wpadłam tylko na 5 minut. Jutro mam o 10.30 obrone magistra i wchodze pierwsza...:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:
W komisji zamiast Pani Dziekan ( która jest fajna ) bedzie siedziala okropna rura...:angry::angry::angry::angry:

Ja jestem przerażona, mój żołądek wariuje...
Proszę Was bardzo potrzymajcie za mnie jutro mocno kciuki...Proszę..;-);-).

A teraz znikam do nauki...:nerd::nerd::nerd:

Wpadłam tylko na 5 minut. Jutro mam o 10.30 obrone magistra i wchodze pierwsza...:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:
W komisji zamiast Pani Dziekan ( która jest fajna ) bedzie siedziala okropna rura...:angry::angry::angry::angry:

Będzie dobrze, trzymam kciuki:tak: Pierwszej zawsze jest lepiej wchodzic bo komisja jest nastawiona tak ok. :tak::-)

będzie dobrze!!! trzymam kciuku! :-)

Ola byc pierwszym na maturze czy obronie to LUKSUS!
Ty sie obronisz i bedziesz miała z głowy i nie bedziesz się stresowała czekajac w kolejce.
Ja np na maturze wchodziłam ostatnia i tylko podsłuchiwałam o co kogo pytali i bałam sie że dla mnie to tylko te najgorsze pytania zostana.
Wiec głowa do góry bedzie dobrze zobaczysz,nie ma inne opcji :tak:

Ola byc pierwszym na maturze czy obronie to LUKSUS!
Ty sie obronisz i bedziesz miała z głowy i nie bedziesz się stresowała czekajac w kolejce.
Ja np na maturze wchodziłam ostatnia i tylko podsłuchiwałam o co kogo pytali i bałam sie że dla mnie to tylko te najgorsze pytania zostana.
Wiec głowa do góry bedzie dobrze zobaczysz,nie ma inne opcji :tak:
Ja na obronie też ostatnia wchodziła i tyle się naczekałam i nastresowałam, że szok. Tez się bałam,że dla mnie najgorsze pytania zostaną:tak:
Pierwszym jest najlepiej:tak:

super że idziesz pierwsza niezdążysz się zestresować :-)odpowiesz im na pytania (a wiem ze dasz rade)i tylko na piwko oblewać a inni tam w majtki będą sikać:-)ps.a tą rurą się nieprzejmuj czasami to właśnie one dają fajne pytania i czasem jest lepiej u takich zdawać;-)

kochana pewnie ze będę trzymać kciuki za Ciebie nic się nie martw wszystko pójdzie dobrze i szybciutko ja tez byłam pierwsza i bylam potem zadowolona bo nie musiałam czekać aż przyjdzie moja kolej a zdarza sie ze sie wszystko przedłuża i jeszcze bardziej sie denerwować mozna a po co lepiej od razu mieć to z głowy

reklama
Ło Matko kochana toz to prawie jak pole namiotowe :rofl::laugh2::rofl2:
no prawie ale jestem zadowolona z takiego kawałka działki bo mam gdzie sobie nowy domek postawić bez kupowania działki a z drugiej strony dzieci będą sie miały gdzie wyszaleć a koszenie trawy to przyjemność tylko ze teraz przez te deszcze nie była koszona przez 2 tygodznie i jest na prawde wysoka juz i jest cieżko

Do góry