reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

Witam!
U mnie też dzisiaj było gorąco, pierwszy upalny, letni dzień w tym roku, aż nagle koło 16, jak lunęło i zagrzmiało... masakra... Ja już mam dosyć deszczów. ale i tak aktywnie spędziłam dzień, bo wiecie z dwójką pełnych energii dzieci nie da się nudzić.
Jutro albo w czwartek idziemy do kina na "Epokę lodowcową 3", już się cieszę:-D

reklama
Ja uwielbiam takie bajki i chciałam 2 obejżeć i patrz jeszcze nie obejżałam a tu już 3:szok:kurka trzeba się wziąć za tą 2 i 3:-)

U mnie bez deszczu i burzy ale słoneczka już nie ma i jest parno co może w nocy to burza:confused:

kurczaczek mi tu fasolinką pachnie
oby oby :tak::tak:

i super wieści Martynko teraz sie udało jak nic czekamy razem z tobą na wynik bety :tak::-)

acha to już dziś życzę Madzi powodzenia!!!:tak::tak:

kurczę jakoś nie lubię się tymi kremami smarować ale i tak nie jestem cały czas na słońcu bo bym nie wytrzymała koszę 15 minut i potem robię sobie przerwę bo między czasie obiad gotuję

ja też się chcę cieszyć z objawów ciaży :tak:

Nie dziękuje,mam nadzieje,że sie uda:tak:

Ostatnia edycja:
owu sie moze przesunac, ja mialam zwykle miedzy 12-18 dc wiec rozbierznosc spora :-) Zrobilam Ci mala symulacje tempek na ff i wyszlo ze jak jutro skoczy i przez kolejne 3 dni to owu moze byc nawet dzis....zobaczymy, podaj jutro, pojutrze tempke walniemy na wykresik :-) no i poserduszkuj troche a jak sluzik??

Ze śluzikiem to tak kiepsko było, raz jest raz go nie ma. Ale np rano to jak po mierzeniu temp wyszło to aż się ciągnęło za termometrem. A serduszkowanie kochana to było. Mieliśmy uważać bo mam tylko umowę na 3 miesiące, ale wczoraj wypiłam kieliszek szampana i szklaneczke piwa, dziabke tekili i szumik w główce był niezły, M się na pieszczoty dorwał i skończyło się na ostrym serduszkowaniu:-D

A mnie dziś jajniki napieprzają normalnie promieniują na plecy... ledwo siedzę! mam nadzieję że wszytko jest ok?!:confused:
Na pewno dobry znak :tak::tak:

a ja musze wyjsc za 10 min po mala do przedszkola bo zostalam dzis sama w domu :-( masakra nie mam pojecia jak pojde, za oknem tylko ludzie biegaja i sie chowaja, swiata nie widac :-(
Mam nadzieje, że nie zmoczyło Was
Niestety nie wiem co u Was bo wczoraj nie miałąm internetu - to chyba przez te burze:wściekła/y:
No dajcie spokój kiedy taka pogoda się skończy
No ale mam nerwa teraz bo przed kąpielą mój synek sobie wrzucił do wanienki mój telefon i kurka teraz niechce się włączyć suszy się baterie karte wyjełam ale jak się nie włączy to masakra:wściekła/y:
Ja słyszałam żeby rozłożyć na części pozwolić samemu wyschnąć

U mnie też dzisiaj było gorąco, pierwszy upalny, letni dzień w tym roku, aż nagle koło 16, jak lunęło i zagrzmiało... masakra... J
Jutro albo w czwartek idziemy do kina na "Epokę lodowcową 3", już się cieszę:-D
U mnie trochę popadało ale nadal duchota.
Super ja też bym chętnie obejrzała ;-);-)

Hejka,ja juz jestem w domku,bylismy w miescie zakup zrobic,pogoda była suuuper,ale z daleka grzmiało,a teraz jest parno ale zerwał sie wiatr i chmury sie zebrały i pewnie bedzie padac i burzowac,a jutro dalej na zakupy;-):-)

Witam sie popoludnio - wieczorkiem po drzemce...:-):-):-)
Aha dziewczynki, zapomnialam sie Wam pochwalic - dostalam sie na studia doktoranckie :-D:tak: ze stypendium!! :szok::szok::szok: Podobno jestem 3 w rankingu po rekrutacji :-D
gratulacje kochana a z ta praca sie nie stresuj - poczekaj jak zadzwonia...:-):-)

DZIEŃ DOBRY
jak Wam weekend miną bo ja nie miałam wczoraj czasu do Was zajrzeć

jaki miałam świetny sen dzisiaj że bylam w ciąży a ścislej że zrobiłam testa i wyszedł pozytywny i Wam pokazywałam zdjęcia i odbierałam od Was gratulacje - oby to był proroczy sen hehe
tego ci zycze...
Wspaniale:tak::-)
Ja się nie moge doczekac:tak::-)
tylko cały czas się zamartwiam bo wiecie.. kazdy mówi, że jest ryzyko poronienia do 3-go miesiąca więc wiecie..
Bez przerwy ziewam i cos mi się tam odbija i jakoś tak dziwnie ogólnie się czuję:-p
Gosiu wklej zdjęcie swojego rosnącego brzusia:tak:
nie stresuj sie tylko ciesz - i tak nic nie jestesmy w stanie zrobic - mozemy byc tylko pozytywnie nastawieni...glowa do gory i GRATULACJE!!!!!!!!!!! bo jescze nie skladalam...:-):-):-)
Witam!
Melduje się po 3 IUI na 3 pęcherzykach ...zrobił mi mój nowy lekarz; jestem bardzo zadowolona ze zmiany lekarza! W końcu sprwdził najpierw przed IUI na usg jak pęcherzyki... ma dobrą opinię i jest specjalistą od in vitro!
Czuję że teraz będzie strzał w 10 ...teraz 14 dni czekania i beta!
Pozdrawiam!
Teraz idę was trochę pocztać!
no to odliczamy i na pewno beda II krechy!!!!!!!!!!!!!!!
No zobaczymy. Bede miala transfer tylko 1 zarodka co obniza szanse o 50%. No ale tak wybralam.....Kciuki mi beda bardzo potrzebne
za ciebie tez trzymam kciuki!!!

reklama
Do góry