lolitka200
Wiem tyle,ze nic nie wiem
Gratulowac nowym fasolkom :-):-):-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

może pojedź rano na betkę i już przestaniesz się martwić, bo wiesz tobie teraz nie wolno się stresować!jejq dziewczyny boje sie jutro zmierzyc tempke rano.... ze spadnie i @ przyjdzie.....wiem ze marudze ale ja nie wierze ze mi sie udalo.....
boje sie jechac na betke, boje sie zrobic drugi test , boje sie zmierzyc tempke , boje sie ze okaze sie ze to nieprawda....... wiem ze jestem stuknieta ale chyba nigdy takiego mętliku w glowie nie miałam......może pojedź rano na betkę i już przestaniesz się martwić, bo wiesz tobie teraz nie wolno się stresować!

rozumiem cię ale musisz być dobrej myśli przecież II pokazały się na teście ciążowym ...co oznacza ciąże i tylko ciąże!!!!boje sie jechac na betke, boje sie zrobic drugi test , boje sie zmierzyc tempke , boje sie ze okaze sie ze to nieprawda....... wiem ze jestem stuknieta ale chyba nigdy takiego mętliku w glowie nie miałam......![]()
niby to wiem martynko i kiedy którejś tak wychodziło to mówiłam to samo hihi a teraz jak mnie to spotkało to nie moge uwierzyć....rozumiem cię ale musisz być dobrej myśli przecież II pokazały się na teście ciążowym ...co oznacza ciąże i tylko ciąże!!!!
.... siostra tez widziała kreseczke..... boshe nie wiem....