reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

Witam nowa fasolkę w Koszałkowie:-):-):-):-):-)-Marzenixxxx-serdeczne gratulacje, bardzo sie cieszę kochanie i zycze Ci by ta druga kreska z dnia na dzien stawala sie wyraźniejsza!!!!

Agniesiak85-zauwazylam suwaczek ciazowy!!! gratulację dla Ciebie i Meżusia-alez musisz byc szczęsliwa!!! Super!!!!!!!!! Wszystkiego naj!!!! dla Ciebie i fasolki!

OlaPM-sciskam kciuki bo pamietam o obronie!!!!!

Bernadko-jak mam kochanie-jest juz w domu?

poza tym:
-witam sie po przerwie:tak:
-nie mam pojecia co u kogo i nie zdolam nadrobic:no:
-pozdrawiam wszystkie staraczki i zafasolkowane:-)-pamieta mnie tu ktos jeszcze?

Ostatnia edycja:
reklama
Marzenko kochana idź na betkę jutro posłuchaj się i idź naprawdę będzie ci lżej i przestaniesz sie martwić... a jeśli będzisz chciała to powtórzysz ją za 2 dni by sprawdzić czy ładnie rosnie!
jeśli nie dostane jutro @ i wyjdzie test to pójde na betke obiecuje....:sorry2::zawstydzona/y:
Witam nowa fasolkę w Koszałkowie:-):-):-):-):-)-Marzenixxxx-serdeczne gratulacje, bardzo sie cieszę kochanie i zycze Ci by ta druga kreska z dnia na dzien stawala sie wyraźniejsza!!!!
:** dziekuje po cichutku......:zawstydzona/y:

gdzie ty byłaś jak cie nie było tyle czasu???

A dziekuje bardzo dobrze IUI była 2 dni temu na 3 pecherzykach i u nowego lekarza... kiedy testuje wstępny termin już za 12 dni a jak nie wytrzymam pójdę za 10 dni!
A co u ciebie? jak nóżka?

Do testowania zleci szybko, zobaczysz....trzymam kciuki kochanie!!!!!

nozka boli...spuchla....eeee wogole to szkoda gadac. teraz bede probowala tu udac sie do specjaisty i posprawdzam opcje leczenia jakie mam w UK...jak bedzie do bani to wracam do kraju i zabawy ciag dalszy....
No ale mysle optymistycznie:-)

jeśli nie dostane jutro @ i wyjdzie test to pójde na betke obiecuje....:sorry2::zawstydzona/y:

:** dziekuje po cichutku......:zawstydzona/y:

gdzie ty byłaś jak cie nie było tyle czasu???

tak zrob Marzenixx-ponow rano tescik i idź na betke:-)
bedzie dobrze tylko sie nie stresuj i staraj sie nie denerwowac-po prostu sie ciesz!

A gdzie ja bylam...najpierw w kraju - ciagle cos z lekarzami, konsultacje, rehabiltacja, potem sie zjawil maz i nie zasiadalam prawie wcale juz do komputera, troche tez jezdzilam z nim po szpitalach w kwestii mojego kolanka i sporo czasu bylam tez u tesciow, potem w weekend bylo wesele kuzyna, wiec 2 dni wyciete, a wczoraj wrocilam do Londynu....ufff, i umieram z upalow od wczoraj:-)

Ostatnia edycja:
Martynko u mnie po staremu staram sie juz 27 miesiecy i jakos trace nadzieje na cud a u ciebie kochana co slychac jak tam pecherzyki trzymam kciuki co by tym razem fasolka byla na pewno wkoncu do 3 razy sztuka:)

reklama
Witaj Kropeczko - byłą tu kiedyś na BB pewna Wiola z bolącym kolankiem - czy to Ty;-):-D:-D:-D

Oczywiście, że żartuję - kogo jak kogo, ale Ciebie to chyba nikt nie zapomniał:-)

Do góry