Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
odebrałam pozwolenie na rozbudowę, ale z brudną robotą ruszymy dopiero na wiosnę za rok
Staram się dalej o dzidziusia i jak się przez wakacje nie uda to idę po skierowanie do kliniki leczenia niepłodności![]()
AndziuS-gratuluje pozwolenia!!!! No to sie bedzie dzialo na wiosne....wow!
A w sprawie kliniki...mam przeczucie, ze tam jednak nie trafisz, za to bedziesz czesciej odwiedzala ginekologa prowadzacego ciąze:-)
:-)

ja rozmawialam z moim mezem o adopcji kiedys i oboje jestesmy zgodni i oboje jestesmy w tej kwestii na tak...wiec jak nam sie nie uda to bedziemy skladac papiery o adopcje....ale to u mnie jeszcze dluga droga....wogole to wsciekla jestem o te cyrki z kolanem bo wszystko teraz tylko wokol tego sie kreci a ja chce juz sie starac....a na razie nie moge![]()

wiem najgorsze jest że nie można a tak bardzo się chce...ja rozmawialam z moim mezem o adopcji kiedys i oboje jestesmy zgodni i oboje jestesmy w tej kwestii na tak...wiec jak nam sie nie uda to bedziemy skladac papiery o adopcje....ale to u mnie jeszcze dluga droga....wogole to wsciekla jestem o te cyrki z kolanem bo wszystko teraz tylko wokol tego sie kreci a ja chce juz sie starac....a na razie nie moge![]()
tak naprawde to ja sie nie ludze, ze bedzie szybko i bez komplikacji, jestem realistka i wiem, ze latwo nie bedzie, ale najgorsze ze nawet teraz nie ma jak dzialac w tym kierunku wiec sie wszystko tylko jeszcze bardziej odwleka i juz...no ale widac tak mialo byc:-(Wiolu - wiem, że nie możecie się etraz starać, ale mam nadzieję, że potem szybciutko się uda
a co z wynikami M - powtarzaliście badania![]()
no wlasnie...ale widac tak mialo byc i pewnie jest jakis tego powod ze tak sie dzieje....tak sobie to tlumacze:-)wiem najgorsze jest że nie można a tak bardzo się chce...
bedzie dobrze zagoi sie napewno
Martynko co do chormonow to ja bylam na badaniach i wszystkie sa w porzadku ale mam przyjsc za pol roku powtorzyc znowu
)