reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

POZDRAWIAM SERDECZNIE:-):-):-):-):-)
Bardzo się cieszę, że wszystko z dzidzią w porządku :-D:-D:-D
Witam sie po dlugiej przerwie i caluje wszystkie dziewczynki,ktore nie wymienilam w poscie:-)
Buziaczek:-)

Hej dziewczynki:-D
Moja mamusia pojechała już do siebie, więć mam chilkę, chociaż tak naprawdę to jej nie mam, bo w poniedziałek obrona, a ja dzisiaj wieczorem wychodzę, więc muszę sie pouczyć...
Owocnej nauki a w poniedziałek będziemy trzymać kciuki.

Ja już po zakupach i były udane ;-) Kupiłam sobie spodnie w H&M- przecena była:tak: lniano-bawełniane i adidaski szare:-D
W H&M spotkała mnie miła niespodzianka, stoję sobie grzecznie w kolejce do kasy a kasjer pyta się drugiego -czy obsłuży panią w ciąży? tamten powiedział, że tak- podziękowałam i wepchnęłam się na początek kolejki ;-);-)

reklama
Witajcie STOKROTKI dawno do Was nie zagladałam :zawstydzona/y:, u mnie koniec 12 tygodnia ciaży własnie dzis wróciłam z USG , maleństwo zdrowiutkie, wszystkie wymiary mm-we w porzasiu, mam piekne zdjeia, jak maleńswo macha i jak ssie paluszka urocze.........., na usg mało co widziałam bo cale przepłakałam.....
Super, gratuluje

Ja już po zakupach i były udane ;-) Kupiłam sobie spodnie w H&M- przecena była:tak: lniano-bawełniane i adidaski szare:-D

Super

Olesiu - zdjęcia są piękne - zazdroszczę Ci tej Majorki:sorry2:
a czy ja dobrze zrozumiałam, że Twój M będzie właśnie tam pracował i może Ty też???
Moj M jedzie na miesiac (we wrzesniu) wyprobowac nowa prace a ja zobacze moja jak podejmiemy juz decyzja o przeprowadzce. Czemu ciagle trzeba podejmowac tak trudne decyzje.

Witam dziewczynki
Dzisiała wlasnie wyszłam ze szpitala w tychach poroniłam w 6 tygodniu.Wczoraj miałam zabieg .fizycznie czuje sie dobrze gorzej psychicznie .miałam robione wszystkie badania wyszly ok.Nie cche sie załamywac .Musze odczekać z 3 miesiace i starac sie o ukochanego dzidziusia
Pozdrawiam Aneta
Kochana bardzo mocno przytulam wiem, ze jest ci ciezko, jedno co ci poradze nie zamykaj sie w sobie z tym wielkim zalem, porozmawiaj z najblizszymi, wyplacz sie lub wykrzycz, to nie zmieni sytuacji ale ulzy. Trzyma sie cieplutko.

Witajcie STOKROTKI dawno do Was nie zagladałam :zawstydzona/y:, u mnie koniec 12 tygodnia ciaży własnie dzis wróciłam z USG , maleństwo zdrowiutkie, wszystkie wymiary mm-we w porzasiu, mam piekne zdjeia, jak maleńswo macha i jak ssie paluszka urocze.........., na usg mało co widziałam bo cale przepłakałam.....
Gratulacje, super ze wszystko OK. Buziaczki dla brzuszka.

Marzenko przytulam, ze przylazla @. Mam nadziejeobrona poszla tak jak sobie tego zyczylas.

Madzia powodzenia na obczyznie.

W H&M spotkała mnie miła niespodzianka, stoję sobie grzecznie w kolejce do kasy a kasjer pyta się drugiego -czy obsłuży panią w ciąży? tamten powiedział, że tak- podziękowałam i wepchnęłam się na początek kolejki ;-);-)
trzeba korzystac z przywilejow ciezarnej!!!w koncu to stan blogoslawiony!!:-):tak::tak::tak::tak:

mam wieści od Marzenixxa :) Na 4 się obroniła i teraz baluje :))

Hip Hip HUUURAAAA!!!!!!!!!!
no choc obrona jej sie udala :tak: GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!Ale swoja drooga wspolczuje jej bardzo tego rozczarowania,to musialo bolec........

A ja wrocilam ze spotkania ze znajomymi na pizzy...
przepraszam,ze sie ostatnio tak malo udzielam,ale jak wiecie pracuje do pozna,a rozbieznosc u mnie w owulacji to od 16 do 22 dc,wiec od 16dc pracujemy ostro ;-) po pracy,wiec pozniej zasypiam jak niemowlak ze zmeczenia,ale mysle ciagle co u Was i systematycznie nadrabiam zaleglosci

reklama
Do góry