reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

Szafirku - a kiedy urlop? - bo nam tu padniesz w tym nawale pracy:sorry2:
Padne,padne,ale nie od nawalu pracy ;-) owu juz byla,to moze moj M da mi troche odetchnac :-p
a urlopik od 20 lipca :-) juz sie nie moge doczekac,bo przebudowa od jutra i podobno ma potrwac do wrzesnia :baffled: wiec z checia sie wyrwe z tego bajzlu.
A Ty kiedy urlopujesz??

Hehe ja w piątek miałam podobną sytuację z tym, że w Biedronce :-)
Kasjerka mnie zauważyla jak stałam chyba 10-ta w kolejce i kazała mi podejść bez kolejki :-)
Skorzystałam, ale i tak buraka na twarzy zaliczyłam

Będziemy się razem jakoś wspierać.
Mojego męża nie ma od 2 tygodni (delegacja w Wawie) i wróci dopiero pod koniec sierpnia :-(
Wraca tylko na weekendy....
nie ma co zaliczac buraka, tylko dumnie przedefilowac przez cala kolejke wypinajac brzuszek :tak::-),a tymbardziej,ze M nie ma,wiec nie ma kto zakupkow nosic.Pewnie sie martwi bardzo,ze nie ma go przy Tobie,dobrze,ze choc na weekendy wraca.

poza tym wszystko ok, poza migrena.. mam 2-3 napady dziennie i to co dzien.. juz nie mam sil..
Nektarynko,Slonce,te bole glowy,to napewno nie migrena,jesli chcesz mozemy pogadac na prv,to postaram sie pomoc Ci ustalic,co to za bol glowy...ale z def.migrena to bol glowy,ktory trwa 8-72 godz.,czasami dluzej.

WITAM SIE Z WSZYSTKIMI
ja co dopiero wstałam bo wczoraj znów balowałam paliliśmy grilla i tak na się do 3 nad ranem zeszło żeby zjeść tą kiełbaskę :tak::tak::szok::szok::-D:-D:-D
i tak mnie głowa boli dzisiaj ze na oczy patrzeć nie mogłam ale sobie apap zapodałam i już jest troszkę lepiej :baffled::baffled:
dostałam od M wczoraj przepiękny bukiet z 15 róż herbacianych przesliczny jest a jaka zaskoczona byłam to :szok::szok:
no to przepieknie!!!a co za okazja byla???ja o czyms nie wiem? :zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Cześć dziewczęta!:-)
Dziekuje wam wszystkim za trzymanie kciuków i dziękuje za gratulacje!!!!! Naprawde jest mi niesamowicie cieplutko na sercu ze tak o mnie pamiętacie:sorry2::sorry2: Brak mi słów ile to dla mnie znaczy...:sorry2:

W każdym razie wróciłam o 6 rano z imprezy :sorry2: głowa mi pęka....ledwo żyje , ale super .:cool2:
Teraz musze się pozbierać bo do teściów jedziemy i do kina na Epoke Lodowcowa , nie wiem jak to wytrzymam..:baffled:

Dziekuje jeszcze raz dziewczyny- Uwielbiam Was!!
Buźka , będe wieczorrkiem to obiecuje nadgonieco sie uwas dzieje , bo was troszke opuscilam ostatnio....
pa :**
my Ciebie tez uwielbiamy!!!!!!!! :tak::tak::tak::tak: ciesze sie bardzo,ze humorek poprawiony!to najwazniejsze!!!!:-):-)
a na epoke tez mialam jechac w weekend,ale w koncu wybralismy sie na pizze i piwko,a dzis plywalismy motorowka nad Zalewem Zegrzynskim...

Witam sie niedzielnie :-)

Cos tu pustki przez weekend :sorry2:

u mnie nadal brak @ :dry: te moje pojeb... cykle :angry:
Ostatnio mnie nerwy zrzeraja, wszystko mnie wkurza nawet takie male drobnostki, chyba to wszystko przez ten brak okresu :baffled: od tyg jestem jeden wielki klebek nerwow,lepiej nawet nie podchodzic bo jestem zdolna zabic za byle co :no::szok: az sama siebie nie poznaje :shocked2:

Milego dnia wam zycze dziewczynki i do potem,papa.
Lilu,strasznie powalone masz te cykle,przez to pewnie ciezko Ci cokolwiek ustalic...a co na to lekarz???bo z tego,co pamietam,bylas na jakichs lekach i odstawilas.dobrze pamietam???moze nie mozna przerywac takiego leczenia,bo sie popieprzy,nie wiem...najlepiej poradzic sie lekarza,bo to naprawde przewalone :baffled::baffled:

reklama
Agnieszko kochana prosze cie bardzo nie stresuj sie tak skoro nie masz @ i testy wyszly pozytywne to znaczy ze bedziesz mama naprawde a co do objawow ciazowych to sie nie przejmuj ze ich nie masz bo nie kazda kobieta je ma pozatym to poczatek wienc jeszcze mozesz je miec wszystko przed toba a tak wogole to mysle ze jednak wolalabys uniknac przytulania sie do sedesu co:tak::-D

Pozdrowionka kochana;-):-)
Postaram się nie stresowac:tak:

Eh, M jutro wyjeżdża na 12 dni z dziecmi ze świetlicy w której pracuje. Wyjeżdżają na kolonie. Filipek, którym się opiekuje ma ospę i tez mam wolne bo nie przechodziłam w dzieciństwie ani ospy ani różyczki. We wtorek gin a w środe pojadę sobie do mamy to może na basenik skoczę:tak: Musze gina zapytac czy nie ma przeciwwskazań. Wogóle musze zrobic listę pytań bo ja to zapominalska jestem:tak::-D

Dzień dobry :-)

,a rozbieznosc u mnie w owulacji to od 16 do 22 dc,wiec od 16dc pracujemy ostro ;-)
Działajcie działajcie ;-);-)

Skorzystałam, ale i tak buraka na twarzy zaliczyłam :-)
Ja też;-)

WITAM SIE Z WSZYSTKIMI
ja co dopiero wstałam bo wczoraj znów balowałam paliliśmy grilla i tak na się do 3 nad ranem zeszło żeby zjeść tą kiełbaskę :tak::tak::szok::szok::-D:-D:-D
No to nieźle balowaliście ;-);-);-)

u mnie nadal brak @ :dry: te moje pojeb... cykle :angry:
A weź do kosza wyrzuć tą swoja @;-);-)

ziew...ale leniwe popołudnie...
Dokładnie :tak::tak:

co tu dzisiaj takie pustki?? wszystkie na słońce wyszły czy jak??
Jakie słońce. U mnie po sklepach buszowania cd ;-) a zaraz do teściowej na herbatę jedziemy ;-)

Wogóle musze zrobic listę pytań bo ja to zapominalska jestem:tak::-D
Ja zawsze chodzę z listą:tak::tak::tak::tak:

Marzenixx gratuluję :-D:-D:-D:-D:-D

Nektarynko,Slonce,te bole glowy,to napewno nie migrena,jesli chcesz mozemy pogadac na prv,to postaram sie pomoc Ci ustalic,co to za bol glowy...ale z def.migrena to bol glowy,ktory trwa 8-72 godz.,czasami dluzej.

no to przepieknie!!!a co za okazja byla???ja o czyms nie wiem? :zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Szafirku kochana a moze mi tez pomozesz ustalić co ja mam za bóle głowy bo ja dawniej miewałam migreny a teraz to juz nie wiem co to jest bo dziś na przykład obudziłam sie z bólem głowy i do teraz mi żadne leki nie pomogły :baffled::baffled:

mamy dziś pierwszą rocznicę slubu i z tąd te kwiaty :tak::-):-):-)
No to nieźle balowaliście ;-);-);-)
Jakie słońce. U mnie po sklepach buszowania cd ;-) a zaraz do teściowej na herbatę jedziemy ;-)
Witaj Kinguś
jak balować to balować z resztą musiałam jakoś odreagować stres zwiazany z chorobą mamy
pochwal się co kupiłaś??

reklama
Do góry