reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

No i dziewczyny bylam na wizycie i niestety.... ciaza obumarla kilka dni temu - jutro ide do szpitala:-:)-:)-(
Gosiu co Ty mówisz to nie możliwe jest!!! Jak to możliwe już serduszko biło pięknie i wogóle dobrze sie czułaś wiem że powiesz że czasem się tak dzieję ale dlaczego przeciesz byłaś taka szczęśliwa i tak czekałaś na to dziecko aż mi łzy w
oczach stoją

reklama
No i dziewczyny bylam na wizycie i niestety.... ciaza obumarla kilka dni temu - jutro ide do szpitala:-:)-:)-(
:-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(
Jezuuuu, Gosiu tak bardzo mi przykro!!!!!!!!!!!! :szok::szok:Mogę sobie tylko wyobrazić jak się czujesz Kochanie:-:)-:)-:)-(
Aż się sama popłakałam:-:)-:)-:)-( Przytulam baaaaadzo mocno :-:)no2::no2:

Koniecznie idź do innego gina na konsultacje!!!!!!!!!!!! nie jedna była taka historia!!! nie zaszkodzi a moze pomoze.... Trzymaj się - przytulamy!!
wiesz, raczej mam zaufanie do swojego no ni jutro w szpitalu bedzie pewnie konsultacja...

dzieki dziewczyny za wsparcie.. ile sie lezy w szpitalu po zabiegu w szpitalu bo nie pamietam...

Mnie od razu puścili do domu, bo nie było łóżka, ale dobę to pewnie trzeba zostać, żeby być pod kontrolą. Trzymaj się jakoś. Jestem z Tobą serduszkiem...

brzusio rośnie co tylko czkeać az maluszek dorośnie do kopniaczków:-)
Już niedługo będzie kopać;-)

Dzisiaj stwierdzilam ze albo jakims cudem jestem w ciazy albo mam swinska grype, dwie mozliwosci :dry:
nie wiem kiedy test zrobie- boje sie :zawstydzona/y:
Może lepiej zrób test :tak:

cześć Kinguś jak maleństwo?? szaleje w brzuszku??
Szaleje dziś mnie o 3 w nocy obudziła :-D
a taki bukiet dostałam od męża na rocznicę
Piękne kwiaty :-)

ja tez uwielbiam fotografowac :-):-):-) chociaz sama nie wiem czy dobrze mi to wychodzi :-)
Niedługo będziemy chodzić na Wasze wystawy.
Przystojnego masz M;-);-);-)

Jadę zawraz do dziadków, wróce jutro wieczorkiem, więc dopiero wtedy się odezwę, mi8łego dzionka i do jutra!
Do zobaczenia:-)

Bardzo mi przykro
[*]

hejka u mnie po ptokach...tempka spadla czyli owulka byla a my sie nie kochalismy...na co ja w ogole bralam clo w tym cyklu to ja nie wiem...tak to jest z moim facetem..nie wiem po co jestesm na tym watku skoro ze mnie h..j nie staraczka.
chyba otworze watek starajacych sie inaczej...
w ogole mam dola,rzucilam te fajki ktorych mi brakuje jak cholera no i biore duphaston podwojna dawke po ktorym czuje sie roznie...do tego ciche dni z M...

BOBO GRATULUJE
kochana podaj mi twoje tempki z ostatnich 7 dni.. mze jeszcze owulki po prostu nie bylo..
Miałam się wam wczoraj pochwalić, ale nie dałam rady...
Otóż obroniłam się wczoraj na 4+, tak więc też juz jestem Pani Magister:tak:

Buziaczki dla wszystkich!!
mega gratulacje

Gosiu tule mocno

reklama
Do góry