Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

:-)

Nic od niego nie wymagaj,nie gadaj z nim,zacznij spac gdzie indziej,zero seksu,przytulania itd.Jak zapyta się czemu tak robisz to mu wtedy powiedz spokojnie aczkolwiek dobitnie ZE NIE BO NIE.mój też bardzo chce bobasa to on pierwszy wspomnial że moze byśmy już sie starali ale pali i teraz jak jest ciepło to potrafi wypić 2 piwa dziennie a jedno to już napewno i też obiecuje ze żuci palenie ale nawet nie próbuje a jak mu tłumaczę ze mi jest źle z tym że tylko ja biore tabletki a widze ze on na co dzień nic w tym kierunku nie robi zeby sie wzmocnić to mnie szlak trafia no może tyle tylko że bierze witaminy ale jak mu nie przypomne to nie weźmie sam z siebie i ciągle mówi ze pujdzie zbadać nasienie ale jakos czasu nie umie wygospodarować
jak przesadzam i za dużo od niego wymagam to mi powiedzcie proszę

Oj na mojego Pawła takie słowa wcale nie działaja niestety....ciezko cos doradzic, bo kazdy facet jest innyi inaczej reaguje na rozmowy.... ale chyba najbardziej dziala wtedy kiedy zacznie mu zalezec, ale z drugiej sstrony powinnien to zrobic dlatego chociazby ze cie kocha...... nie wiem co ci bernardko doradzic, no ja tam umiem pokierowac swoim małżem zeby mnie słuchal jak chce heheh...... jak dla mnie jest argument najwazniejszy.....: jesli mnie kochasz to powinienes zrobic to dla mnie, jest to dla mnie bardzo wazne, a ja dla ciebie zrobilabym wszystko......
i koniec... zatyka go i robi co ja chce![]()
no bo jak TAK będziemy fikac fasolke to długo nam z tym zejdzie
i usłyszałam wtedy,że traktuje Go tylko jak jakiegoś buhaja rozpłodowego i kochac się chcę tylko po to żeby zajść w ciąże.Ehhh chyba bym mu walizki za drzwi wystawiła.ja podejrzewam ze nawet jakbym tak powiedziała to nic by to nie dało próbowałam mu ultimatum postawic to powiedział ze on ultimatum nie przyjmuję i ze jakbym mu to przed ślubem postawiła to by mnie rzucił i jak tu wytrzymać ??
Pewnie nic.Zabierze klamoty i pójdzie do mamusi-On taki typ jak mój Paweł :-(Zaniepokojona to powiedz mu, że Ty go rzucisz, ciekawe co odpowie..
Dawaj do mnie kochanaja nie mam gdzie wyjechać niestety ale chętnie bym uciekła
ja swojego wyemigruje do mamusi i urządzimy sobie babski tydzień 
No przeca ANDZIA jestcholerka...no musi byc jakis sposob na Niego,niewierze ze nie ma,trzeba cos wykabinowac kobitko...na pewno sa jakies slowa ktore poskutkuja i nie bedzie wiedzial co odpowiedziec..mamy tu jakiegos psychologa?!
DZIEŃ DOBRY z mokrego KluczborkaDzień dobryMadzia kawka czeka, Agniesia a na Ciebie herbacinka
![]()
![]()

Dawno nie byłam więc trzeba zaszalec

Sandranana...kochanie a Twoj M jest irlandczykiem? Dlaczego masz UK w miejscowosci podane skoro na pieknej zielonej wyspie bytujesz????
Widze, ze staracie sie juz troszke....robiliscie juz jakies badania???