reklama
sandrahaha
Nasz Kochany Sean :)
Dobra, ja już zjadłam i czas na mnie.
A ponieważ już po godz. 12-stej to pozostało mi tylko życzyć Wam miłego popołudnia i wieczora.
Może wpadnę jutro na małą chwileczkę.
wpadnij wpadnij... widze ze testowanko sie szykuje... daj znac jaki wynik... trzymam kciuki
P
patrysia*
Gość
A zapomniała bym, sama jem a was nie poczęstuje, prosze bardzo pyszny obiadek dla pań:
aaaaaaaaaaa ja chce takiego o0biadu już teraz

No i kciukaski za testowanko:-)ps.jak krew się śni to radosć;-)
Witajcie Kochaniutkie :-)
Pamietacie mnie jeszcze ??? Swoja stara upierdliwa staraczko-ciezarowke, czy w natloku nowych fasolek wylecialam juz z obiegu ?? Nic nie wiem co sie dzialo, zaleglosci nie nadrobie tak szybko, choc postaram sie choc troszku co tam ktora juz ciezarna a ktora prawie :-) Jakies obrony mialy byc z tego co pamietam...Ale nie pamietam u kogo, przepraszam mialam dosc swoich zmartwien :-(
Jestem nadal w dwupaku choc bylam juz w szpitalu na porodowce, dorwaly mnie takie skurcze ze myslalam ze sie przekrece :-( o bolach krzyzowych nie wspomne, na poczatku nieregularne wiec ok ale potem co 5 min, prawde mowiac myslalam ze juz nie wroce do domu, dostalam jednak zastrzyk i sie uspokoilo...Od powrotu do domu b. czesto czuje silne klocie jakby w pochwie w srodku, szczegolnie jak chodzilam/wstawalam do wc czy cos dlatego grzecznie lezalam i nie mialam sil nawet isc do kompa zobaczyc co u Was wiec wybaczcie:-(...Dzis juz u mnie lepiej, krzyz napieprza ale jak siedze/leze jest ok,...wszystko sie uspokoilo wiec zagladam do Was (pierwsze co po wlaczeniu kompa :-))...
Martynka robila juz bete ?? Kurcze ale jestem nie w temacie?? A Marzenixx tez miala sie chyyyybbbbaaaa bronic...bosze jakie mam luki, to przez te nieprzespane noce, nie pamietam kiedy cala spalam ... A co u Hanki - rzadzi w robocie??, Kaprychy - miala chyba miec wazna wizyte u grzebacza??, Bobo - pokazala sie?? i wogole Zajac jak zabieg, Bernadka?? Nektarynko - prof. Kroptusia dawno nie kontrolowala tempki tak samo jak u Eve :-) Kropeczka - jak kolankowe problemy?? Niunia - mierzysz dzielnie tempke
i Romka - jak przygotowania do insem. - co u Was?? Madzia - zgubilam przepis na Twoje pierogi i stesknilam sie za buzkami z postow hihih :-) ciekawe czy cos dobrego jeszcze serwowalas? A nasz fasolki: Kinia, Patrysia, Maadzias,Agniesia Katarzynka, Olcia...rosna w sile?? Napewno sa jakies nowe staraczki to musze nadgonic o ile synus da posiedziec bo wydaje mi sie czasem ze juz chce wyjsc tak cisnie w dol na pecherz a pod skora ostatnio wyczulam nozke (stopke) taka cienka skora :-) a czy ktores na urlopie od BB ?? Co u Dzeni hmmm Panicio w trasie - samotna czy szczesliwa :-), Lilu nadal walczy? Oooo a co u Oluni Przyszlej Mamusi
), Wikuli kurcze jak mi Was brakowalo :-) Lolitka napewno zaglada i nadal bidulka czeka na swoj czas....Ogolnie to pozdrawiam wszystkie bo nie jestem w stanie wymienic wiec sie nie gniewajcie :-) i poczytam zaraz co sie dzialo...przyszlam sie tylko zameldowac byscie o mnie nie zapomnialy 
Pamietacie mnie jeszcze ??? Swoja stara upierdliwa staraczko-ciezarowke, czy w natloku nowych fasolek wylecialam juz z obiegu ?? Nic nie wiem co sie dzialo, zaleglosci nie nadrobie tak szybko, choc postaram sie choc troszku co tam ktora juz ciezarna a ktora prawie :-) Jakies obrony mialy byc z tego co pamietam...Ale nie pamietam u kogo, przepraszam mialam dosc swoich zmartwien :-(
Jestem nadal w dwupaku choc bylam juz w szpitalu na porodowce, dorwaly mnie takie skurcze ze myslalam ze sie przekrece :-( o bolach krzyzowych nie wspomne, na poczatku nieregularne wiec ok ale potem co 5 min, prawde mowiac myslalam ze juz nie wroce do domu, dostalam jednak zastrzyk i sie uspokoilo...Od powrotu do domu b. czesto czuje silne klocie jakby w pochwie w srodku, szczegolnie jak chodzilam/wstawalam do wc czy cos dlatego grzecznie lezalam i nie mialam sil nawet isc do kompa zobaczyc co u Was wiec wybaczcie:-(...Dzis juz u mnie lepiej, krzyz napieprza ale jak siedze/leze jest ok,...wszystko sie uspokoilo wiec zagladam do Was (pierwsze co po wlaczeniu kompa :-))...
Martynka robila juz bete ?? Kurcze ale jestem nie w temacie?? A Marzenixx tez miala sie chyyyybbbbaaaa bronic...bosze jakie mam luki, to przez te nieprzespane noce, nie pamietam kiedy cala spalam ... A co u Hanki - rzadzi w robocie??, Kaprychy - miala chyba miec wazna wizyte u grzebacza??, Bobo - pokazala sie?? i wogole Zajac jak zabieg, Bernadka?? Nektarynko - prof. Kroptusia dawno nie kontrolowala tempki tak samo jak u Eve :-) Kropeczka - jak kolankowe problemy?? Niunia - mierzysz dzielnie tempke

P
patrysia*
Gość
KROPTUSIA :-):-):-) jak się ciesze że jest już duzo lepiej coś miałam przeczucie że na porodówce byłaś
ach ale się ciesze że nadal 2w1:-)jeśli chodzi o mnie to jest dobrze wymioty mdłości mineły brzuszek rośnie no i dzisiaj zaczełam 14 tc:-)to ja tobie kochana życze aby było wszystko dobrze aby synuś jeszcze troche poczekał
buziaki:-)

asiq83
Fanka BB :)
Cześć Piękne
Spijam zaległą poranną kawkę, bo śmiagałam dziś z koleżanką po mieście w poszukiwaniu sukienki na wesele sobotnie. Matko, ona jak wpadnie na targ, to tylko kurz się wzbija tak leci
Ale kiecka zakupiona, więc ok
M też obkupiłam w koszule i krawaty i o dziwo jest zadowolony, bo zazwyczaj to kręci nosem na to, co mi się podoba dla niego ;-)
A i kawusią się dzielę

Zmykam jakiś obiadek skręcić :-) Buziaki dla Wszystkich Dziewczynek :***

A i kawusią się dzielę

Dziękować, dziękować :-) Odsyłam oczywiście :*
Witaj Asiu :-) Mam nadzieję, że Ci się u nas spodoba (z resztą nie ma innej opcji)Witam wszystkich gorąco,
Bardzo podoba mi się to forum.

Super! Ale ten czas leci :-)No a tak żeby niesmucić to zaczynam dzisiaj 14 tc![]()
Kochana, zostań z nami...witam z rana...jestem po rozmowie z M.....obawiam sie ze bedze musiala sie z Wami rozstac..
Zmykam jakiś obiadek skręcić :-) Buziaki dla Wszystkich Dziewczynek :***
kinguś
Nie poddam się
Ale nam napędziłaś stracha.Witajcie Kochaniutkie :-)
Pamietacie mnie jeszcze ???
Szukałyśmy Cię wszędzie

asiq83
Kroptusiu, dobrze, że jesteś, bo tu już niebo i ziemia zostały poruszone, żeby się dowiedzieć, co u Ciebie :-)Witajcie Kochaniutkie :-)
Zajączek81
No naprawdę!!!!! My tu już list gończy wysyłamy a Ty pytasz sie czy Cię pamiętamy??? Przeczytaj sobie chociaż posty z dnia wczorajszegoWitajcie Kochaniutkie :-)

Dobrze że nadal w dwupaku jesteś. Dbaj o siebie i synka dziewcze drogie!!! i dawaj nam znac jak się czujesz chociaż od czasu do czasu:-):-)
A po zabiegu?? Giciorek:-):-) Nie bolało, było nieprzyjemnie ale do przeżycia. Mężula mam w domu już od prawie tygodnia więc jest dooooobrze:-) Hormony mi troche do dupy wyszły i się martwię. Wizyte u ginki mam we storek więc dowiem się więcej:-)Buziak for you
reklama
Betka85
no!! kochana nareszcie !!Witajcie Kochaniutkie :-)
myśmy sie tak o Ciebie zamartwiały a ty pytasz czy Cię pamiętamy?? pewnie ze tak i myślimy czesto o Tobie i maluszku!!
u mnie nie za ciekawie ale nie będę Cię moimi problemami obarczać bo i po co, a staranka zostały zawieszone na 2 miesiące u mnie

3maj sie w dwupaku jak najdłużej i zaglądaj do nas jak tylko znajdziesz siłe

buziaczki dla Ciebie***
Podziel się: