reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

Dobra, ja już zjadłam i czas na mnie.

A ponieważ już po godz. 12-stej to pozostało mi tylko życzyć Wam miłego popołudnia i wieczora.

Może wpadnę jutro na małą chwileczkę.

reklama
A zapomniała bym, sama jem a was nie poczęstuje, prosze bardzo pyszny obiadek dla pań:

aaaaaaaaaaa ja chce takiego o0biadu już teraz:-po kurka ale teraz mi kiszki zagrały no a M dopiro jechał po kurczaczka plus opłaty to tak szybko se nie zjem:baffled:

No i kciukaski za testowanko:-)ps.jak krew się śni to radosć;-)

Witajcie Kochaniutkie :-)

Pamietacie mnie jeszcze ??? Swoja stara upierdliwa staraczko-ciezarowke, czy w natloku nowych fasolek wylecialam juz z obiegu ?? Nic nie wiem co sie dzialo, zaleglosci nie nadrobie tak szybko, choc postaram sie choc troszku co tam ktora juz ciezarna a ktora prawie :-) Jakies obrony mialy byc z tego co pamietam...Ale nie pamietam u kogo, przepraszam mialam dosc swoich zmartwien :-(

Jestem nadal w dwupaku choc bylam juz w szpitalu na porodowce, dorwaly mnie takie skurcze ze myslalam ze sie przekrece :-( o bolach krzyzowych nie wspomne, na poczatku nieregularne wiec ok ale potem co 5 min, prawde mowiac myslalam ze juz nie wroce do domu, dostalam jednak zastrzyk i sie uspokoilo...Od powrotu do domu b. czesto czuje silne klocie jakby w pochwie w srodku, szczegolnie jak chodzilam/wstawalam do wc czy cos dlatego grzecznie lezalam i nie mialam sil nawet isc do kompa zobaczyc co u Was wiec wybaczcie:-(...Dzis juz u mnie lepiej, krzyz napieprza ale jak siedze/leze jest ok,...wszystko sie uspokoilo wiec zagladam do Was (pierwsze co po wlaczeniu kompa :-))...

Martynka robila juz bete ?? Kurcze ale jestem nie w temacie?? A Marzenixx tez miala sie chyyyybbbbaaaa bronic...bosze jakie mam luki, to przez te nieprzespane noce, nie pamietam kiedy cala spalam ... A co u Hanki - rzadzi w robocie??, Kaprychy - miala chyba miec wazna wizyte u grzebacza??, Bobo - pokazala sie?? i wogole Zajac jak zabieg, Bernadka?? Nektarynko - prof. Kroptusia dawno nie kontrolowala tempki tak samo jak u Eve :-) Kropeczka - jak kolankowe problemy?? Niunia - mierzysz dzielnie tempke :) i Romka - jak przygotowania do insem. - co u Was?? Madzia - zgubilam przepis na Twoje pierogi i stesknilam sie za buzkami z postow hihih :-) ciekawe czy cos dobrego jeszcze serwowalas? A nasz fasolki: Kinia, Patrysia, Maadzias,Agniesia Katarzynka, Olcia...rosna w sile?? Napewno sa jakies nowe staraczki to musze nadgonic o ile synus da posiedziec bo wydaje mi sie czasem ze juz chce wyjsc tak cisnie w dol na pecherz a pod skora ostatnio wyczulam nozke (stopke) taka cienka skora :-) a czy ktores na urlopie od BB ?? Co u Dzeni hmmm Panicio w trasie - samotna czy szczesliwa :-), Lilu nadal walczy? Oooo a co u Oluni Przyszlej Mamusi :)), Wikuli kurcze jak mi Was brakowalo :-) Lolitka napewno zaglada i nadal bidulka czeka na swoj czas....Ogolnie to pozdrawiam wszystkie bo nie jestem w stanie wymienic wiec sie nie gniewajcie :-) i poczytam zaraz co sie dzialo...przyszlam sie tylko zameldowac byscie o mnie nie zapomnialy :-p

KROPTUSIA :-):-):-) jak się ciesze że jest już duzo lepiej coś miałam przeczucie że na porodówce byłaś:sorry2:ach ale się ciesze że nadal 2w1:-)jeśli chodzi o mnie to jest dobrze wymioty mdłości mineły brzuszek rośnie no i dzisiaj zaczełam 14 tc:-)to ja tobie kochana życze aby było wszystko dobrze aby synuś jeszcze troche poczekał:tak:buziaki:-)

Cześć Piękne :-D Spijam zaległą poranną kawkę, bo śmiagałam dziś z koleżanką po mieście w poszukiwaniu sukienki na wesele sobotnie. Matko, ona jak wpadnie na targ, to tylko kurz się wzbija tak leci :-D Ale kiecka zakupiona, więc ok :-D M też obkupiłam w koszule i krawaty i o dziwo jest zadowolony, bo zazwyczaj to kręci nosem na to, co mi się podoba dla niego ;-)

A i kawusią się dzielę :-D

dla
Zajączka,Kropeczki,Marzenixx,Eve,Szafirka,Wikuli,Lolitki,Nektarynki,Olicy,Olesi(where are you?),Katarzynki,Hanki,Martynki x 3,Elfika,Dżeni,Asiq'a,Sisi,Sandry...
łoj jeśli
o kimś zapomniałam to przepraszam ale sporo nas tutaj
Dziękować, dziękować :-) Odsyłam oczywiście :*

Witam wszystkich gorąco,
Bardzo podoba mi się to forum.
Witaj Asiu :-) Mam nadzieję, że Ci się u nas spodoba (z resztą nie ma innej opcji) :-D

No a tak żeby niesmucić to zaczynam dzisiaj 14 tc:-D
Super! Ale ten czas leci :-)

witam z rana...jestem po rozmowie z M.....obawiam sie ze bedze musiala sie z Wami rozstac..
Kochana, zostań z nami...

Zmykam jakiś obiadek skręcić :-) Buziaki dla Wszystkich Dziewczynek :***

Pamietacie mnie jeszcze ??? Swoja stara upierdliwa staraczko-ciezarowke, czy w natloku nowych fasolek wylecialam juz z obiegu ?? Nic nie wiem co sie dzialo, zaleglosci nie nadrobie tak szybko, choc postaram sie choc troszku co tam ktora juz ciezarna a ktora prawie :-) Jakies obrony mialy byc z tego co pamietam...Ale nie pamietam u kogo, przepraszam mialam dosc swoich zmartwien :-(
No naprawdę!!!!! My tu już list gończy wysyłamy a Ty pytasz sie czy Cię pamiętamy??? Przeczytaj sobie chociaż posty z dnia wczorajszego:-p:-p:-p
Dobrze że nadal w dwupaku jesteś. Dbaj o siebie i synka dziewcze drogie!!! i dawaj nam znac jak się czujesz chociaż od czasu do czasu:-):-)
A po zabiegu?? Giciorek:-):-) Nie bolało, było nieprzyjemnie ale do przeżycia. Mężula mam w domu już od prawie tygodnia więc jest dooooobrze:-) Hormony mi troche do dupy wyszły i się martwię. Wizyte u ginki mam we storek więc dowiem się więcej:-)Buziak for you

reklama

Jestem nadal w dwupaku choc bylam juz w szpitalu na porodowce, dorwaly mnie takie skurcze ze myslalam ze sie przekrece :-( o bolach krzyzowych nie wspomne, na poczatku nieregularne wiec ok ale potem co 5 min, prawde mowiac myslalam ze juz nie wroce do domu, dostalam jednak zastrzyk i sie uspokoilo...Od powrotu do domu b. czesto czuje silne klocie jakby w pochwie w srodku, szczegolnie jak chodzilam/wstawalam do wc czy cos dlatego grzecznie lezalam i nie mialam sil nawet isc do kompa zobaczyc co u Was wiec wybaczcie:-(...Dzis juz u mnie lepiej, krzyz napieprza ale jak siedze/leze jest ok,...wszystko sie uspokoilo wiec zagladam do Was (pierwsze co po wlaczeniu kompa :-))...
no!! kochana nareszcie !!
myśmy sie tak o Ciebie zamartwiały a ty pytasz czy Cię pamiętamy?? pewnie ze tak i myślimy czesto o Tobie i maluszku!!
u mnie nie za ciekawie ale nie będę Cię moimi problemami obarczać bo i po co, a staranka zostały zawieszone na 2 miesiące u mnie:tak::tak:

3maj sie w dwupaku jak najdłużej i zaglądaj do nas jak tylko znajdziesz siłe :tak::-)
buziaczki dla Ciebie***

Do góry