Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
nie boj sie tylko dzialaj - co to znaczy ze sobie nie poradzisz?? duza dziewczynka jestes i dasz sobie rade - i jaki to wstyd wrocic dop polski?? czego ty masz sie wstydzic?? ze on jest burakiem?? to twoje zycie i nikomu nic do tego. Madrze zrobisz jak go zostawisz bo jezeli go kochasz to moze jeszcze jest jakas szansa ze pojdzie po rozum do glowy i sprobuje o ciebie zawalczyc...Dziekuje Dziewczynki :*
Przyznam sie bez bicia ze bedzie mi cholernie trudnobo z tym ze jestem niepozorna to prawda
ehhh nie wiem jak ja sobie poradze, jakos musze, poprostu nie umiem zyc sama, nigdy nie utrzymywalam sama siebie, zawsze mialam na kim sie podeprzec jak nie na rodzicach to pozniej na nimNie wiem co mam wogole robic, wrocic do Pl do rodzicow ( az wstyd) czy zostac tutaj, nie wiem czy sobie sama poradze
![]()
najbardziej bede cierpiec bo go bardzo kochami minie naprawde bardzo duzo czasu nim naucze sie bez niego zyc
a gdzie moje starania, gdzie moje dziecko ????
ja tak bardzo chce byc mama, chce tulic swoje malenstwo
![]()
witaj, to masz tak samo jak ja tez bylam w czwartek w szpitalu...A jeśli ja teraz straciłam dziecko jestem 2dni po zabiegu było to 9.5tyg to kiedy mogę się znów starać o maleństwo i czy są szansę że teraz mi się uda
Dzien dybry
Druga rzecz, to w ta srode bylismy w klinice i jestem w szoku, bo juz zaczynamy caly proces q IVF. Po najblizszym@ bede musiala tam jezdzic na monitoring, w sierpniowym cyklu, 21 dnia zaczynam "uspienie" a we wrzesniu stymulacja i transfer:-)
Trzymajcie kciuki cioteczki, tak sie ciesze ze chyba sie posikam
![]()
Ale o co chodzi Ci z tym monitoringiem przed stymulacja ? Wyjasnic pls...
Fajniutko ze wrzesien masz ttansfer - to tak jak ja. Ile chcesz embrionkow do transferu ?
Dla mnie ciaza mnoga to marzenie
Super, ze bedziemy razem przez to przechodzic
:-)
Oby wrzesien byl naszym miesiacem!!! Jakie dlugie masz cykle? Babka jedna mnie wystraszyla, bo podobno kobitki z dluzszymi cyklami statystycznie maja wieksze szanse na powodzenie IVF niz te z krotkimi a ja wlasnie mam bardzo krotkie cykle 23/24 dniowe.
Jak masz jakies rady, to sie ciotka podziel
:-)

DO Polski nie wracaj.. zostań, zarób sobie kaskę, wszystko się ułozy, zobaczysz
Masz koleżanki, które na pewno Cię wspierają i nie pozwolą Ci się tak łatwo poddac
No i my jestesmy
Ja to bym się na drugi dzień od niego wyniosła

Czy któraś z Was miała tak przy braniu dophastonu????