reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
Dziewczyny mam pytanie czy po zabiegu moze troche bolec pecherz przy sikaniu?? bo tak zauwazylam wczoraj jak mialam dosc pelny pecherz i dzis rano. A moze to nie pecherz tylko ucisk jakis?? mam antybiotyk na takie powiklania wiec pewnie w razie czego to pomoze. Jak nie to lece we wtorek do gina...

Dziewczyny mam pytanie czy po zabiegu moze troche bolec pecherz przy sikaniu?? bo tak zauwazylam wczoraj jak mialam dosc pelny pecherz i dzis rano. A moze to nie pecherz tylko ucisk jakis?? mam antybiotyk na takie powiklania wiec pewnie w razie czego to pomoze. Jak nie to lece we wtorek do gina...
O kurczątko,nie pamietam, bo ja zabieg miałam 9 lat temu :-(

no ja wlasnie tez nie pamietam jak sie czulam po pierwszym poronieniu 5 lat temu... dawno tez nie mialam zapalenia pecherza wiec nie mam porownania - moze to normalne...

reklama
Do góry