reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

a mnie sie wydaje ze Juno i ta 16 letnia mama to inne filmy. Jeden jest o dziewczynie ktorej mama "zabrala dziecko" i zmienily szkole i tam poznala ta nauczycielke ktora sie starala o dziecko i po perypetiach postanowila go jej oddac na wychowanie a Juno jest o dziewczynie, ktora szuka rodzicow adopcyjnych dla swojego dziecka...
to dwa rozne filmy...Obydwa ogladalam w TV...
No wreszcie Ktos Kto popiera moje zdanie
Bez urazy dla nikogo

reklama
Madzia - 7 kilo w miesiąc mi poszło :) i centymetry tez ( z biustu też niestety )
Ogólnie czuję się niexle, najgorsze z tego wszystkiego jest to ze nie mam ap[etytu i wszystko co jem to na sile.

Witam się w niedzielę:-)

Wczoraj robiliśmy koronę u koleżanki - jak ja żałuję, że się języków nie uczyłam - obojętnie jaki by się przydał bo mówią tam chyba w 4:szok: ogólnie to po dzisiejszej imprezie to będę poliglotką bo zawsze się jakoś człowiek na imprezie dogada;-)

Asiq dzięki za zaproszenie:-)

nektarynko a u ciebie jak ???

dziekuje ze pytasz.. w sumie jest ok.. dzis tempka lekko spadla ale wydaje mi sie ze za wczesnie.. bo dzis 10dpo.. zobaczymy co bedzie dalej.. na nic sie nie nastawiam.. no chyba ze jednak owulka byla nie w 17 a 15dc.. to by sie wszystko zgadzała.. no ale znow czy test owu moze klamac??

reklama
Juz nie będę:no:
No grzeczna dziewczynka.
Męża nie ma to my musimy Cie tu troche przypilnować ;-):-D

co tu dzis tak marnie??? aaa w sumie w niedziele zawsze tak jest....:tak::sorry2:
Marzenko BUZIACZKI za zaproszenie do przyjaciół

Madzia - 7 kilo w miesiąc mi poszło :) i centymetry tez ( z biustu też niestety )
Ogólnie czuję się niexle, najgorsze z tego wszystkiego jest to ze nie mam ap[etytu i wszystko co jem to na sile.
No to waga ładnie Ci spadła :tak:Niestety przy stracie wagi zawsze najpierw spadaja cycuszki :-(
Monotonia jedzenia na takiej rygorystycznej diecie niestety sprawia,że je sie z musu :baffled: ale dla mnie jesteś WIEKLA :-D
OGROMNE buziaki za wytrwałość i samozaparcie,naprawdę

Do góry