Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

i nie wymadrzaj sie nam tu na watku staraczek,ok!sliczny!Obiecany mój brzuszek 14 tc:-)
super wiesci!!!!! jupi!!!!!Dzien dybry
Przyszlam sie pochwalic, ze na dyplomie bede miec angielski odpowiednik 5 ( a tu w przeciwienstwie do Polski, to bardzo wazne)W szoku jestem, bo myslalam ze egaminy mi slabo poszly
Druga rzecz, to w ta srode bylismy w klinice i jestem w szoku, bo juz zaczynamy caly proces q IVF. Po najblizszym@ bede musiala tam jezdzic na monitoring, w sierpniowym cyklu, 21 dnia zaczynam "uspienie" a we wrzesniu stymulacja i transfer:-)
Trzymajcie kciuki cioteczki, tak sie ciesze ze chyba sie posikam
A teraz napiszcie co u Was, blagam. Nie wiem czy dam rade wszystko nadrobic, oczywiscie sie postaram ale ..
Buzka, tesknilam za Wami
P.S. Sorka, za to "w szoku" i "w szoku", jestem troszke za bardzo podexcytowana))

Kochanie ja biszkopt po wyłączeniu piekarnika zostawiam w nim jeszcze na jakieś 5 min z uchylonymi drzwiczkami.Hey Dziewczynki :-)
Ja tez czekam na wiesci od Martynki, pozdrawiam i caluje....
ps. MADZIA: z tego co pamietam jestes spec od biszkoptow, ja rowniez odkad pamietam pieke i gotuje, bo jak mialam 15latek musialam poprowadzic dom za mame, ale niewazne...Mam pytanie odnosnie biszkoptow: do tej pory wychodzily mi bezbledne a ostatnio siadaja strasznie i wogole do bani <fakt ze piekarnik stary, niedomyla sie i dol spala a gora surowa>...Ale powiedz mi jak zrobisz biszkopt od razu go cieplego kroisz na czesci czy tylko wyjmujesz z blachy? to 1 pytanie a 2 czy tez tak Ci sie kruszy strasznie bo mi ostatnio masakrycznie potem tylko dziury latam tym co wyleci badz masa :-)
to ciasto nienawidzi zimna i przeciągów
a i jak go włożysz to nie otwieraj piekarnika przez pierwsze 10-15 min jego siedzenia w piecu,bo piekarnik dostanie zimniejszego powietrza i bedzie je ogrzewał a nie ciasto-TAK MI BABCIA KUCHARKA TŁUMACZYŁA
Witam sie!
sliczny!
super wiesci!!!!! jupi!!!!!
Kroptuniu ja robilam akurat w piatek tort i robilam biszkopcik z przepisu Badaicki :-) i dodalam jeszcze 1 lyżeczke oliwy z pestek winogron do ciasta i cukier puder a nie krysztal i ciacho wyszlo mieciutkie jak nie wiem i kroilam ciut przestudzone![]()
postaram sie jakos wstawic zdjecia torta wszyscy byli zachwyceniu a mezowi oczy zbielamy!!!!
a do tego czesc swieczej (z 28) byla z samozaplnem i biedny co zgasil to mu sie druga zapalała!![]()