Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
moze to niski progesteron - tez sie wtedy plami...mozliwe jest to ze PCOS zrobiloby sie po poronieniu???czy z tym sie czlowiek rodzi?
a juz sobie poczytalam o tym...nie mam tego na pewno..
a te plamienie to mam teraz takie tyci tyci ( tylko na papierze ) taki brązowawe?!
jak cie trzasne w tyłek to zobaczysz...... gadaj jak najwięcej po to jesteśmy zeby ci pomóc o ile tylko damy radę ale zawsze cie "wysłuchamy"dobra..koncze juz gadanie o sobie..przepraszam dziewczyny

Migrenya jakie ziolka pijesz na migrene??
jak cie trzasne w tyłek to zobaczysz...... gadaj jak najwięcej po to jesteśmy zeby ci pomóc o ile tylko damy radę ale zawsze cie "wysłuchamy"![]()

mi takie wygadanie się bardzo pomagadokladnie... czasami takie wygadanie sie dobrze nam robi... nie ma jak to wyrzucic wszystko z srodka...![]()

eve ja mam dokładnie dzis to samo!! tez jestem sfochowana na M.... az nie chce mi sie gadac... mam dzis humor zjebany na maksa.... worki pod oczamii tyle.....ja dzisiaj sfochowana na m. podpadl mi na calej linii ... nie wiem kiedy mi przejdzie... jest mi okropnie przykro :-( faceci to dranie i tyle! no to by bylo na tyle z porannego humorku!

Zwariuje normalnie. Wczoraj bylam pewna, ze @ sie pojawi, bol brzucha indentyczny i trwal od 12 do 22 i NIC, nawet jednej plamki. Dzis boli bardzo delikatnie, w skali od 0-10 to 0,5 doslownie
Z jedenj strony chce juz @, bo czekaja w klinice zeby mi monitoring zrobic, a z drugiej juz rozne mysli mi do glowy przychodza i znowu bede ryczec jak @ sie pojawi.