reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
Heejj
U nas lało i leje..Ja jeszcze w piżamie ale już po sniadaniu i porannej porcji ćwiczen..

Widzę że królowa Hanka zawitała...No to nas zaszczyt kopnął...

Eva - co znacza te wyniki??

Passingby :) Gratuluje

Justyś jak nastrój dzisiaj?

Bernardko ja też dzisiaj tu siedzę..

Laski to może jakaś kawa na rozruszanie jelit???ihihiih

Cześc PM jak najbardziej kawkę poproszę bo właśnie potrzebuję dzisiaj rozbudzenia :tak:;-):-)

Cześć Justynko jak sie miewasz?? zapraszamy na kawkę :tak::-)
Passingby gratuluję córeczki zdrowej:tak:

a gdzie nasza Kropka??? natychmiast tu do nas zawitaj kochana bo jak nie to tyłek złoimy!!!!!!!!!!!!!

A ja dziewczynki właśnie zobaczyłam że mam goscia.................................................................................... wredota @ mnie wcześniej nawiedziła ale wiedziałam ze przyjdzie ale że 3 dni wcześniej to się nie spodziewałam :no:

jakis dziwny miesiac jest...Bernardka 3 dni wczesniej ma @, ja plamie tydzien przed @ mimo ze niugdy nie plamilam..jesu swiety co tu sie dzieje??????????

jakis dziwny miesiac jest...Bernardka 3 dni wczesniej ma @, ja plamie tydzien przed @ mimo ze niugdy nie plamilam..jesu swiety co tu sie dzieje??????????
ja z jednej strony to sie cieszę bo może ta luteina faktycznie mi cykl skróci tak jak to było w zamiarze no i wolę mieć wcześniej a nie po 52 dniach jak pamiętacie co przeżywałam :tak:

reklama
zła aura jest...

no dobra...kawka...
fllyjc.jpg

Do góry