reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

myszka od kompa mi sie rozwalila :((((

Magda...nie wiem co mam powiedzieć..Pogadajcie na spokojnie...Wyjaśnijcie sobie wszystkoi..
Kurcze Olu juz tyle rozmawialiśmy,podjelismy wspólna decyzje,że chcemy drugie dzieko i ze to jest ten czas na to, a tu nagle taki foch z jego strony.
On by Je chciał zrobić ale żeby nie miec tej świadomosci że Je robi :baffled: no bo jak się nie uda to co.....
No nic nie marudze jakos to bedzie w sensie musi byc w końcu z Paulina jakos nam wspólnie wyszło :happy2:

reklama
wiesz bo to jest tak ze jak sie za bardzo chce to go*** z tego jest..olac..kochac sie jak jest ochota i co wyjdzie to wyjdzie.. :)

Cześć Madziula:-) Na co ty się ofochałaś?? Znowu nie chciał Cię dopuścić:-);-)
Nio znowu mi sie chciało a On nic.......obiecał codziennie po 2 razy przez 2 tygodnie a teraz ucieka:-D:-D:-D:cool2::cool2::cool2::rofl::rofl::rofl:

Cześć Madziu :-)
oj mam nadzieje ze bedzie dobre bo cieżko mi z tym naprawde sie tego wstydzę i boje się ze będę miała duże blizny
zaraz pobiegne do mamy i jej przekaże wiadomość od Ciebie :-):tak:
co do ciasta to tak sama sobie pomyślałam ze te owoce to na ciasto i siup do piekarnika :tak::-);-)
a @ niech sie rozkreca bo miałam się wstrzymać z wykupieniem tych leków od dermatologa dopuki nie przyjdzie bo jakbym jednak zafasolkowana była to bym nie mogła ich stosować a tak moze przez ten cas kiedy odpoczywamy od staranek to podleczę sobie tą buzię
Buziaczki dla Ciebie kochana ***
dla mamci
for You
I niech sie @ rozkręca cobys mogła szybko leki zacząć brać, bo choć sama nie miałam tradziku to wiem jakie to jest nieprzyjemne dla kogoś

wiesz bo to jest tak ze jak sie za bardzo chce to go*** z tego jest..olac..kochac sie jak jest ochota i co wyjdzie to wyjdzie.. :)
O, o, o i tak właśnie mówi mój Paweł :-D:-D:-D

uciekam popracować troszkę ale na pewno się zjawię nie długo
Ach Ty nasz pracusiu-ogrodniku :-D
No ale ja też musze pomknąć rozwiesić pranko i z Paula troche na huśtawkę a potem obiadek i znowu na dwór póki pogoda jest

WITAM:-)
Hello Dziewczynki :biggrin2:

I ja dziewczynki po wizycie...Maly ma 2850 ;-);-) wiec ladnie rosnie, nadal jest glowka w dol i juz tak chyba zostanie...gin kazal nadal lezec ale juz blizej niz dalej, dostalam cos na nudnosci i wymioty i mam sie nie przejmowac ze prawie nic nie jem bo jak widac dzidzia swoje ciagnie...jestem szczesliwa :biggrin2::biggrin2: szyjka nie najgorzej....siuuuuper...powiedzial zeby niedlugo na wszeli torbe spakowac bo jest o 1,5 tyg do przodu z wymiarami ale by nie panikowac w razie krwawienia czy odejscia wod od razu szpital....Pierwsze 2 tyg sierpnia gin na urlopie ale potem juz jest a od 1 wrzesnia otwieraja szpital wiec obyyyyyy do 1 ..... :biggrin2::biggrin2:

Dzieki za trzymanie kciukow...kolejna wizyta za 4 tygodnie i juz ostatnia prawdopodobnie ale do tego czasu mam namiary jakby cos sie dzialo jechac...jutro zamiawiam koszule i inne juz pierdoly i chyba biore sie za kupowanie dla dzidzi bo czas najwyzszy .. do tej pory zwlekalam bo ciagle cos....ale teraz juz zaczne by nie bylo na ostatnia chwile :-)

ps. brzuszek okraglutki a glowka jak pileczka i wsio na miejscu :-)

świetne wiadomości :-) synek super rośnie no i teraz czekać do tego 1 września :-)

ja uciekam już do wyrka dziewuszki:tak:Poczytam sobie jeszcze i moze uda mi sie wreszcie wyspac;-)

Zjadłam rybę po grecku i teraz mi sie odbija:baffled:

obżartuszek :-D:-D:-D:-pale dobrze lepiej jeść niż męczyć się aby coś zjeść ;-)

Witam się też :)

My mamy 500g żywej wagi, brykamy i nadal jesteśmy dziewczynką :)
Ja mam cukrzyce :( wiec dołączam do grona słodkich mam... dzieki bogini to tylko 3,5 miesiąca :)

Buziaki dla Was

suuuper no i super że dziewuszka potwierdzona :-)

a daj spokój podobno czeka mnie długie i obciążajace leczenie tego mojego tradziku bo to już nie młodzieńczy i samo nie przejdzie a skoro teraz myślimy o dziecku to nie ma mowy o tej kuracjii tylko na teraz na 2, 3 miesiące dostałam antybiotyk i żel EPIDUO ( przeczytajcie o niem na necie coś strasznego ale podobno działa) i takie tam do mycia i smarowania na słońce kosmetyki.
bardzo bym się chciała tego pozbyć ale boje sie tego leczenia.
jak narazie ma mi pomóc to co mi przepisała zobaczymy

może z początku nie będzie ciekawie ale zobaczysz jakie będą efekty po i będziesz się cieszyć że zaczełaś tą kuracje :tak:

Dzień dobry:-)
U mnie co za noc :szok: :szok:zlapal mnie taki skorch w nodze, ze az usiadlam na lozku. . A potem snilo mi sie,ze moja siostra zaszala w ciaze :szok::-D
Trzeba pomidorki i banany pojeść bo mają potas:tak:
Sen super:-D

Normalnie nie moge się doczekac jak mój bedzie wygladał:-)
Już niedługo będziesz się zaokrąglać;-);-)

Hello;-)Juz jestem w domku.Dzisiaj bylismy na jakis tam górach,super było,chodzilismy 5 godz:tak:Teraz bede jadła kolacyjke:-)Buziolki Kochane:-)
Super:-D:-D

I ja dziewczynki po wizycie...Maly ma 2850 ;-);-)
Same dobre wiadomości, bardzo się cieszę :tak::tak:

myslicie, ze moglabym mierzyc tempke w tym cyklu, zeby zobaczyc czy cos sie tam dzieje??
Nie lepiej sobie odpuścić i odpocząć :tak::tak:

Siemacie Lachociągi
Witaj Haniu :-)

Hej mialam sie odezwac wczoraj ale mi necik padl ....
w każdym razie PROGESTERON - 0,58 ng/ml :-( gigant no nie
Troszkę mały ten progesteron ale na pewno sobie z nim poradzisz :tak::tak:
My mamy 500g żywej wagi, brykamy i nadal jesteśmy dziewczynką :)
Ja mam cukrzyce :( wiec dołączam do grona słodkich mam... dzieki bogini to tylko 3,5 miesiąca :)
To już kawał dziewczynki:tak:
Współczuje cukrzycy.

Heejj
U nas lało i leje..Ja jeszcze w piżamie ale już po sniadaniu i porannej porcji ćwiczen..
U nas cała noc lało- super tak dobrze się spało jak takie rześkie powietrze wchodziło do pokoju:tak::tak:

A ja dziewczynki właśnie zobaczyłam że mam goscia.................................................................................... wredota @ mnie wcześniej nawiedziła ale wiedziałam ze przyjdzie ale że 3 dni wcześniej to się nie spodziewałam :no:
Uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu ale wcześniej zaczniesz nowy cykl-zawsze jakiś plus;-)

wiecie co pomijajac ten moj smieszny wykres to mam tak wyraźne oznaki @ zawsze przed ze to szok!
najpierw mi zaczyna leciec wszystko z rąk .... np zakretka od butelki czy łyżka! :dry: wkurza to niesamowiecie
potem pekaja mi naczynka w nosie! (ok 2 dni przed)
nie wspomne o oglolnym wq! :sorry2:
no i @ przylazi :)dry:) a powiem wam szczerze ze nigdy nie mialam takregularnych @ jak teraz to juz chyba 5 cykl 29d :sorry2:
Czyli dokładnie wiesz kiedy @ przyłazi.

a daj spokój podobno czeka mnie długie i obciążajace leczenie tego mojego tradziku bo to już nie młodzieńczy
Wiesz moja znajoma dostała jakiś silny antybiotyk(nie pamiętam nazwy) ale jest tak silny, że po skończonej kuracji trzeba poczekaj 6 miesięcy żeby zajść w ciąże.
Ale nie ma gwarancji, że jak odstawi lek to trądzik nie wróci.

Wszystkie mocno zapracowane pewnie..Ja to jeszcze w pizamie siedze..
Ja już się ubrałam :tak::tak:

Moja córa wstała dzis o 8 po 12 h spania i wiecie co zasneła mi wczoraj w kapciach i spala w nich całą noc :szok: bo matka sklerotyczka zapomniała później je sciągnać :szok:
no cóż starośc nie radość,młodość nie wieczność:baffled:
Przynajmniej ciepło w nóżki było:tak::tak::tak::-D:-D

On by Je chciał zrobić ale żeby nie miec tej świadomosci że Je robi :baffled: no bo jak się nie uda to co.....
Kto by tak nie chciał.
Mój się najpierw burzył, że zero spontaniczności itp. ale u nas nie dało się inaczej.

ja ide sie ubrac i do sklepu po jakies warzywa zeby nie zdechnac z glodu dzisiaj :) i wracam na kawunie :))
Ja później po wędlinkę muszę wyskoczyć.

Dziś o 19 mam usg proszę o kciuki

reklama
Kinguś kciuki zaciśnięte
a co do antybiotyków to i tak je wezmę bo teraz to nie mam takich silnych bardzo tak ze jak sie podleczę to możemy wrócić po 2 miesiącach do staranek a ja na prawde się wstydzę i juz po 10 latach walki z tym mam dość i chce na reszcie normalnie wyglądać bo u mnie to nie są małe krostki gdzie nie gdzie tylko czasem bardzo duze ropne czopy na brodzie czole i policzkach

Do góry