reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

cześć! kobietki mam pytanie! od 2 dni mam plamienia ( jasno brązowe ) nie mają nic wspólnego z okresem! są potem ich nie ma i znów są itd. czy myslicie że jest sens robić kolejny test. @ spóźnia się 1 tydzień i 4 dni! ( pierwszy cykl po tab ) tydzień temu hcg było 1,20! jak byslicie? pozdrawiam

idz do gina... niech on sprawdzi bo jesli to nie ciaza to musisz cos z tm zrobic... ja niestety tez mialam dziwne plamienia po odstawieniu cilest... a okres raz na min 100 dni... wiec lepiej zaczac cos robic szybko niz pozniej sie wszystko totalnie poprzestawia...

reklama
Hello hello:) Witam sie Jarzębinki. Jak spojrzałam na ilość nabazgranych stron od razu wiedziałam że albo Jasnie Pani albo Szalony Pączek zawitały:-)
Kropeczka, gdzieś ty??
czesc dziewczynki :-D
no a mi to @ dopiero tak na serio to wczoraj sie rozkrecila eh od poniedzialku przychodzila i nie mogla ale teraz juz jest eh:zawstydzona/y:
SIsi...już niedługo będziecie mogli się starac znowu o dzidziunię:-)

Hej!
U mnie samochód sprzedany kasa jest!
Już po wizycie i za miesiąc zaczynam stymulację do IVF!!!!
Jestem taka szczęśliwa!
Pozdrawiam!
HUUUURRAAAAA:-D:-D:-D ale super:-) Cudne wiadomości:-)

Też trzymam za Was wszystkie kciuki dziewczyny :-) postanowiłam dołączyć się do waszej dyskusji. Za 1,5 tygodnia robię sobie badania pierwszych hormonów, ponieważ podejrzewają podwyższony poziom prolaktyny. Chyba przez to leci mi biała wydzielina z piersi (na dodatek więcej niż parę kropek) Chciałam się starać 1 miesiąc o dzidziusia, ale zapowiada się ciężka batalia :baffled: .
Witaj Elisse na staraczkach. Życzę Ci żebyś się szybko przeniosła na wątki ciężarówek. Jak będziesz robić hormonki to daj znać - pomożemy zinterpretować:-)
hmmmm........powtorze tesciora w sobote....bo jak to mowiłyscie.......cien cienia jest.........chociaz nigdy tak nie wychodziło......no ale po tylu poronieniach to jakos.........
:-):-):-):-):-):-) ale się cieszę Dzeni!!!!!!!!!!! na razie cichutkie gratulacje, ale bedzie dobrze:-)
ale wiecie co.....w czerwcu bylam u dziadka bardzo byl chory i chciał juz umrzec....głupie ale .prosilam zeby poczekał...bo jescze nie poznał mojego jacka....a on."dziecko nie dam rady....ja musze umrzec i zrobie dla waszego potomka miejsce...teraz wam sie uda"...wyjechalam z tamtad we wtorek a dziadek w srode zmarł....
Ja też w to wierzę. Znam pare która starała sie kilka lat o dziecko, nawet in Vitro im sie nie udało. Złożyli papiery o adopcję, umarł jego ojciec a za pare tyg okazało się ze ona w ciąży:-)
czesc laseeczki:-)
widze ze tu dzisiaj u nas pozytywnie wesoło :-D
ja zmeczona jestem, ciagle mam cos do roboty , jeszcze sobie na solarium wyskoczylam (tylko ciiiii bo zaraz mnie kropka złapie i zastrzeli :-D) i wogole mi sily opadły....
buziolki dla wszystkich dziewczynek, nie odpisalam kazdej ale pamietam o wszystkich!!! :*********
Buziaki dla Ciebie!!! Tylko nie oblewaj za bardzo tego dyplomu:-) Ja swój odebrałam 1,5 roku po obronie:-D
P.S. Kropeczka - postrach forum:-D:-D
rok temu jak mu napisałam ze jestem w ciazy....na parkingu bita smietana napisał ...bede tatusiem.....i spil sie na max.......
:-D CI faceci, pierwsze co to picie. Czemu oni wyznają zasadę- każdy powód jest dobry żeby się napić:happy2::happy2:
oj wiem............hm.....jakbym jutro mu napisała na wekend pewnie by uciekł
No na pewno. Pamiętam jak moja siostra zaczęła rodzic o 2 tyg. przed terminem, a szwagier do Hiszpanii miał kurs. CHyba nikt nigdy tak szybko nie pokonał drogi powrotnej tirem z Hiszpanii:-D
wczoraj........quick vue..........zawsze jak je robilam to wychodzil taki cien,na innych byla gruba a na tym cien...........troche mnie mdli,cycochy jak baniochy.....106 w obwodzie hihi.....aleje na cycochach jak w rzymie.ratusze stercza....sikam co chwile od tyg.....dobrze ze brzuch nie boli.tylko od czasu do czasu jajniki zakuja...i czasami cos ciagnie.....
Dzeni, powiedz mi Kochana, kiedy się tobie jakieś objawy zaczęły?? dopiero po terminie@ czy wcześniej??
Siemano Dżordżety
Jestem już po wizycie oczywiście nie wlazłam według ustalonej godziny. Zaczełam litanią i z grubej rury (aż mój mówil że mnie na korytarzu było słychać) i UWAGA

PODCHODZE DO INSEMINACJI WE CZWARTEK

:-D:-D:-):-):-):-) ale zajebiste wieści były wczoraj. Ze ja jestem tylko rano:baffled::baffled: Hanka, to będą najmocniej zaciśnięte kciuki na świecie!!!!
GOść nie miał nic do powiedzenia:-)
Madzienka chciałabym żeby się udało ale powiedziałam sobie że tak do 3 razy podejde tak jak Martyna a potem to ide na wylotówkę i zbieram na in-vitro od tirowców.
:-D:-D dołączam do poplutych monitorów:-) Dlaczego mnie wczoraj nie było:rofl2::rofl2::rofl2:

Wpadłam tylko na chwilkę.
Jestem troszkę podłamana bo dzidzia jest trochę mała, waży tylko 990 gram. Ogólnie jest zdrowa ale troszkę mniejsza niż powinna i teraz musimy kontrolować jej wzrost.
Za 3 tygodnie mam kolejne usg.
Z moimi nerkami nie najlepiej idę do urologa.
Kinguś nie martw się. Każde dziecko jest inne. Tak myslę. Jesteś pod opieką lekarza, na pewno wie co robi. Będzie dobrze:-)
cześć! kobietki mam pytanie! od 2 dni mam plamienia ( jasno brązowe ) nie mają nic wspólnego z okresem! są potem ich nie ma i znów są itd. czy myslicie że jest sens robić kolejny test. @ spóźnia się 1 tydzień i 4 dni! ( pierwszy cykl po tab ) tydzień temu hcg było 1,20! jak byslicie? pozdrawiam
Sylwia, zrób jeszcze raz test albo badanie Beta. Jeśli się okarze że nic z tego idx do lekarza bo Ci się cykl poprzestawiał.
Buziolki for All:-)
Ale naskrobałyście jak odpisywałam.

:-) nic ci nie umknelo jakos nie mialam czasu napisac! dzisaj jedziemy na dzialeczke do poniedzialku :-) a ze dzialeczka nad jeziorkiem to luz blus :-) potem jedziemy do tesciow na warmie :-) a z tamtad na 3 dni nad morze :tak: wroce bardziej zmeczona niz jestem teraz po takim maratonie!!!
juz ledwo zpie ....
co do @ to mnie juz niezle muli ... mam wszystkie oznaki tylko @ brak! :dry:
no to fajnie - a ja z kolei nie mam pomyslu na wakacje. Najpierw nic nie planowalismy bo ciaza a teraz mysle czy nie zostawic kasy na leczenie zamiast sie wczasowac...
Cześć babeczki!!
ja zaraz robię sobie kawkę kto sie dołączy do mnie??
ja juz po kawce!!!:-):-)

reklama
:-)
co do @ to mnie juz niezle muli ... mam wszystkie oznaki tylko @ brak! :dry:
Ewus, Ty się nie wybierasz do żadnego gina z tytułu tego cyklu dziwnego??
A tak wogóle to
DZIEŃ DOBRY
Bernatko ja poproszę kawusię :tak:
:-) Siemanko:-)
Ja też chce kawkę..ale mrożoną bo u nas upalnie znowu:-)
Jadę znowu do lekarza. Byłam z tą krtanią, okazało się, że wszystko ok, ale wyniki krwi nie są dobre... Mam o dużo za dużo żelaza, a w necie piszą, że to oznacza coś z wątrobą, więc oczywiście znowu mam powód do zmartwień... Ech... jak nie urok to... Buziaczki dla wszystkich dziewczynek :***
Daj znać co Ci powie. Pewnie nic strasznego, ana necie różne rzeczy można przeczytać...
a dziękuję Justynko za buziaczka dla Ciebie też mam jednego ****

Zajec Ty se podłącz w końcu neta w domu! :-D:-D:-DWitaj kochana buziaki i dla Ciebie
:-) W domu to mam sie do czego podłączać:-D:-D
Madziula, jak z M.??? pogodziliście się??:-D
no nie - sernik, ja tez chyba zapodam w najblizszym czasie bo uwielbiam..
Uwielbiam serniczek. Ja wczoraj mężulowi zrobiłam sałatke z gyrosem i pierogi:)
A propos sernika...KROPECZKA, gdzie mój sernik?????

Do góry