reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

Tajski masaż to masaż penisa, technika zależna od upodobań.

Teraz męda cokolwiek by nie zrobiła "niby dla mnie" to krzyczy tajski masażyk dzisiaj się należy.

Spadam Lachomakery bo kamieniołomy wzywają. Dzisiaj pojebóska wraca więc się będzie działo.

Do juterka jak się wyrobię to wpadnę.

WOLNOŚĆ DLA MASTURBACJI

reklama
Tajski masaż to masaż penisa, technika zależna od upodobań.

Teraz męda cokolwiek by nie zrobiła "niby dla mnie" to krzyczy tajski masażyk dzisiaj się należy.

Spadam Lachomakery bo kamieniołomy wzywają. Dzisiaj pojebóska wraca więc się będzie działo.

Do juterka jak się wyrobię to wpadnę.

WOLNOŚĆ DLA MASTURBACJI
ty się kobieto nie daj tak wykorzystywać :-D:-D

Ja mam dzis 22dc bol brzucha jak na @ i zauwazylam leciutko zabarwiona na jasnobrazowy kolor wydzieline. No coz. Co ma byc to bedzie, tak juz jest. Znowu ta @ sie przypaleta pewnie, no ale przynajmniej sie skupie na egzaminie.
a ilo dniowe masz cykle, bo nie pamiętam czy pisałś??
no to fajnie pewnie nie zdążę w tym cyklu zbadać tych hormonów bo dziś mam 2gi dc a jutro sobota a 5 w poniedziałek będę miała to już sama nie wiem jak mi się jutro uda to jutro sobie to zbadam żeby tylko było otwarte to laboratorium moje
:-D:-D:-D:-D jakbym siebie słyszała:-) w tym cyklu tak miałam.
Nie mogłam w piątek czyli 2 dc. i zrobiłam w poniedziałek. Ginka powiedziała że też jeszcze może być.

może mi sie jutro uda bo jadę i tak odebrać zamówione leki do apteki bo mi takie dermatolog przepisała z musieli mi jes specjalnie z hurtowni sprowadzać to może strzele sobie te hormony bo nigdy ich nie badałam a lepiej wiedzieć

a ilo dniowe masz cykle, bo nie pamiętam czy pisałś??

no 28 dni mam. Raz tylko z tym Castagnusem 32 ale to bylo 2 cykle temu

:D:D:D Hanka, to ja nawet nie wiedziała że machnęłam mu masaż tajski wczoraj:D::D
Nie daj się!!!!!!!!!
Miłego dnia

Tajski masaz?? A cos tam o lodach wspominalas:-p

No proszeledwo sie pojawia HrabiankaHanka a juz swinstwa leca. Ale wesolo. Nici z nauka. Ide dokonczyc kapustke zasmazana ale i tak pewnie mi nie wyjdzie. Nie ma jak u mamyyyyyyy

Dzien Dobry wszystkim!!!
czy ktos o cos pytal??? moze serniczek dla kogos???...a w sumie mam 2...:confused::-) Oba pyyyyszne-Badaicka-dziękuje za przepis:-) Cholerka, ze tez zepuslam ten aparat...wstawilabym Wam zdjecie....

Wiatm sie z wszystkimi razem i z kazda z osobna-widze, ze Hania jest-powodzenia Hanka-nie daj sie w tej robocie i uklony w zwiazku z inseminacja-bede mocno 3mac kciuki!!!

Co tam nowego???

I gdzie jest Marzenka???...ja ci zrobie jak Cie zlapie.....:tak:

Zajaczku-Ty wiesz co:-)

Ok mykam poczytac...

No i zrobiłam żeberka na obiadek takie pikantne:-DPierwszy raz w życiu robiłam, ciekawe czy wyszły:zawstydzona/y::tak:
Oczywiście z przepisu bo jakby że inaczej:):-D
Miało byc leczo a wyszły żeberka... mniami..:-D Takie pikantne:tak:

reklama
Hej Makaronka, Loree, Zaniepokojona, Agniesiak, Gosia, Poziomka, ...ktos jeszcze jest obecny?

Daria-dawaj adres-wczoraj robilam zasmazana kapustke...z koperkiem-pychotka...i zostalo mi sporo-moge Ci wyslac i bedziesz miala z glowy:-)

Bernadko-pijesz bratka??? na tradzik??? pislama Ci o nim kiedys...mnie naprawde pomaga:tak:

jakies nowe II mamy??? Czyzby Dzen4???? KOCHANIE NAJMOCNIEJ GRATULUJE!!!!!!

Do góry