kanka
no i się doczekałam:)
ja nie widzę żadnego wykresu....to jest wykres temp z termometrem do 2 miejsc po przecinku:
![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja nie widzę żadnego wykresu....to jest wykres temp z termometrem do 2 miejsc po przecinku:
![]()
Dziękuję Zajączku. Co powiedziała? W zasadzie to nic... Stwierdziła, że w hucie nie pracuję, więc ona nie wie skąd to żelazo... ale mam się nie przejmować i zbadać ponownie za pół roku. Heh, a jak wspomniała, że żelaza się nie da wypłukać z organizmu a ja powiedziałam, że wiem, bo czytałam, to warknęła na mnie: "Internet..." hehe, no ale co ja poradzę, że ciekawość ludzka nie zna granic? ;-)
Kroptusiu nie znam się na tym w ogóle, ale mam nadzieję,że uda Ci się wyjaśnić sprawę i że pieniądze Ci się należą.![]()
Stwierdziła, że w hucie nie pracuję, więc ona nie wie skąd to żelazo... ale mam się nie przejmować i zbadać ponownie za pół roku.
To się nazywa w Polsce "polityka prorodzinna" cholera jasnaDzieki kochana, fajnie ze mnie ktos zauwazyl :-( bo tylko Ty mi odpisalas czy cos wiesz czy nie...ok napisze do Olci...okropny dzien, upal, do tego w pracy zrobili mnie wlasnie w ch....
I idz tu w polsce dzieci rodzic, badz w ciazy....nie dosc ze wypieprz...z pracy po 3 latach harowania jak wol to teraz to, urlop tez chca mi zabrac zalegly z tego i tamtego roku,..
No widzisz. Będzie dobrze:-)Dziękuję Zajączku. Co powiedziała? W zasadzie to nic... Stwierdziła, że w hucie nie pracuję, więc ona nie wie skąd to żelazo... Heh, a jak wspomniała, że żelaza się nie da wypłukać z organizmu a ja powiedziałam, że wiem, bo czytałam, to warknęła na mnie: "Internet..." hehe, no ale co ja poradzę, że ciekawość ludzka nie zna granic? ;-)
No, ale i tak w poniedziałek zrobię próby wątrobowe, bo nie zaszkodzi, a przynajmniej będę spokojniejsza
Kotuś, to super wieści. !!!!! Nic się nie chwaliłaś że znowu działacie także w sprawie dzidzi. Mąż podleczony, kolanko na rechabilitację i znowu starania o dzidizusia.Kurka wodna! Poziomka-jak mam Ci tego serniczka zapodac??? no bardzo chetnie poczestuje...
W srode bylam u lekarza raz jeszcze poprosic o przyspieszenie tego procesu z rehabilitacja , powiedzial, ze normalnie bede musiala jeszcze okolo 4 tyg czekac (na razie czekam 2) bo teraz duzo ludzi zapisanych:-(...ale po wywiadzie ze mna uznal, ze skoro mnie tak boli i puchnie to postara sie cos zrobic...i przypsieszyc....nie wierzylam mu, ale- zrobil -wczoraj do mnie dzwonili i w poniedzialek mam isc juz na 8.30 rano na pierwsze spotkanie:-) Wiec jednak sie dalo:-)
Poza tym bylam z mezem u GP pogadac o naszych starankach, poprzednich moich M. wynikach itd...i dostalismy skierowanie na badania meza tu w UK: nasienie i krew-...material juz oddany, wyniki i wizyta kolejna u GP po niedzieli:-) Z
Tylko uważaj na funkielnówke aparat!!!!!!!!hej ja nareszcie skonczylam na dzisiaj prace!juz czuje urlop w tylku normalnie! padam na moj otwor gebowy! :-)