reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

to jest wykres temp z termometrem do 2 miejsc po przecinku:

chartgraph_module.php
ja nie widzę żadnego wykresu....

reklama
Jestem. Ale upał dzisiaj. A że mój bączek nie ma klimy, to się zagotowałam normalnie. Zraz zabieram się za obiadek, mężuś pojechał po jakąś rurkę do butli czy cuś, bo teściowa winko robi z wiśni ;-) Jak wróci, to go zagonię do sprzątania, bo odkąd jest w domku a nie w pracy, to zarośliśmy brudem :-D Od poniedziałku znów będzie jeździł do pracy, to się może zmobilizuję do czegokolwiek :-)

Daj znać co Ci powie. Pewnie nic strasznego, ana necie różne rzeczy można przeczytać...
Dziękuję Zajączku. Co powiedziała? W zasadzie to nic... Stwierdziła, że w hucie nie pracuję, więc ona nie wie skąd to żelazo... ale mam się nie przejmować i zbadać ponownie za pół roku. Heh, a jak wspomniała, że żelaza się nie da wypłukać z organizmu a ja powiedziałam, że wiem, bo czytałam, to warknęła na mnie: "Internet..." hehe, no ale co ja poradzę, że ciekawość ludzka nie zna granic? ;-):-D
No, ale i tak w poniedziałek zrobię próby wątrobowe, bo nie zaszkodzi, a przynajmniej będę spokojniejsza. Szczególnie, że teraz kiedy staranka trwają, trzeba kontrolować swoje zdrówko :-) Małż już marudzi, że znowu mi się chce :-D:-D:-D
Zmykam do kuchni :-) Buziaki :*****

Kroptusiu nie znam się na tym w ogóle, ale mam nadzieję,że uda Ci się wyjaśnić sprawę i że pieniądze Ci się należą.:tak:

Kroptusiu nie znam się na tym w ogóle, ale mam nadzieję,że uda Ci się wyjaśnić sprawę i że pieniądze Ci się należą.:tak:

niestety nie naleza sie...jak sie jest w ciazy i pojdzie na l4 a w miedzy czasie bedzie podwyzka to za okres na l4 i macierzynskim nie dostajesz, mimo ze mialam dostac jak inni pracownicy biurowi, bo dostali wszyscy tyle samo...taka stnadardowa podwyzka w budzetowce

Kurka wodna! Poziomka-jak mam Ci tego serniczka zapodac??? no bardzo chetnie poczestuje...

Loree, Zaniepokojna, Poziomka-dziękuję za pytanka-moja noga...ech...od ostatniego udzielania sie na forum bylo zle, dlatego tylko zagladalam ale nie pisalam i nie czytalam na biezaco...sernik pieklam dopiero wczoraj, bo wczesniej bolalo jak diabli i sie nie dalo stac w kuchni:-(
Wczoraj czulam sie lepiej wiec odstawilam kapuste zasmazana, potrawke z indyka i ziemniaczki z ziolami...i serniki:-)

W srode bylam u lekarza raz jeszcze poprosic o przyspieszenie tego procesu z rehabilitacja , powiedzial, ze normalnie bede musiala jeszcze okolo 4 tyg czekac (na razie czekam 2) bo teraz duzo ludzi zapisanych:-(...ale po wywiadzie ze mna uznal, ze skoro mnie tak boli i puchnie to postara sie cos zrobic...i przypsieszyc....nie wierzylam mu, ale- zrobil -wczoraj do mnie dzwonili i w poniedzialek mam isc juz na 8.30 rano na pierwsze spotkanie:-) Wiec jednak sie dalo:-)

Poza tym bylam z mezem u GP pogadac o naszych starankach, poprzednich moich M. wynikach itd...i dostalismy skierowanie na badania meza tu w UK: nasienie i krew-:blink:...material juz oddany, wyniki i wizyta kolejna u GP po niedzieli:-) Zobaczymy co sie okaze...:confused:

Kroptusiu-w kadrach pracuje Olesia-napisz jej na priva Slonko, na pewno Ci pomoze! Moze jest jakas luka w przepisach i mozesz z niej skorzystac???

Bernadko-bratek w starankach absolutnie nie przeszkadza!!! bardziej kawa ci zaszkodzi niz ziolowa neutralna herbatka na cere!

hej ja nareszcie skonczylam na dzisiaj prace! :-D:-D:-D:-D:-D:-D juz czuje urlop w tylku normalnie! padam na moj otwor gebowy! :-)
jeszcze tylko zakupki i pakowanko i w droge! :tak:
Kropeczko witaj słonce dawno cie nie widzialam! ale widze ze sie u ciebie dzieje!!!! :-) oby te rehabilitacje byly szybciej!!!! :sorry2:
Kroptusiu :wściekła/y: ..... o i tyle ... świnie po prostu! mama nadzieje ze znajdzie sie sposob na odebranie chociaz czesci kasy! :sorry2:
o jakiej wy herbatce na cere piszecie????? chetnie skorzystam bo mam koszmarna tylko czasu na dermatologa brakuje! :dry:

Czesc dziewczynki :-Djakznosicie ten gorac bo ja jakos padnieta jestem eh ten upal daje niezle w kosc:tak:

Eve kochana ty sie nie wybierasz do ginka z powodu tego cyklu:confused:pozatym zycze udanego urlopu:-)

Kroptusiu poszperaj troszke po necie moze tam cos znajdziesz musza byc jakies przepisy na to wedlug mnie to lamanie prawa choc nie znam sie na tym eh to nasza polska ciagle kopia nam dolki i jak tu mieszkac:confused:

zajaczek wikula ja to w tym cyklu nie popuszcze m bedzie gwalcony co dzien:-D

kropeczko czy z kolankiem juz dzis lepiej masz wogole jakies masci na to :zawstydzona/y:

kingus ty sie nie martw kinia napewno rosnie prawidlowo kazda ciaza jest inna pozatym dobrze ze lekarz to zauwazyl bedziesz pod stala kontrola takze nie buj zaby bedzie dobrze i sie mi prosze nie stresowac bo kobieta w ciazy stres jest zabroniony:tak:

dzieni po cichutku juz gratuluje:-Dsssssssssuuuuuuuuuppppppppppeeeeeeeeerrrrrrrr:-D

reklama
Dzieki kochana, fajnie ze mnie ktos zauwazyl :-( bo tylko Ty mi odpisalas czy cos wiesz czy nie...ok napisze do Olci...okropny dzien, upal, do tego w pracy zrobili mnie wlasnie w ch....
I idz tu w polsce dzieci rodzic, badz w ciazy....nie dosc ze wypieprz...z pracy po 3 latach harowania jak wol to teraz to, urlop tez chca mi zabrac zalegly z tego i tamtego roku,..
To się nazywa w Polsce "polityka prorodzinna" cholera jasna:wściekła/y: Ja się nie orientuję w przepisach PP niestety:-(
Cześć Kroptusiu...Nie złość sie na nas...tak to jest jak ktoś zaczyna pisać o penisach i innych. O całym świecie się zapomina:-)
Dziękuję Zajączku. Co powiedziała? W zasadzie to nic... Stwierdziła, że w hucie nie pracuję, więc ona nie wie skąd to żelazo... Heh, a jak wspomniała, że żelaza się nie da wypłukać z organizmu a ja powiedziałam, że wiem, bo czytałam, to warknęła na mnie: "Internet..." hehe, no ale co ja poradzę, że ciekawość ludzka nie zna granic? ;-):-D
No, ale i tak w poniedziałek zrobię próby wątrobowe, bo nie zaszkodzi, a przynajmniej będę spokojniejsza
No widzisz. Będzie dobrze:-)
a nie opowiadałam wam. N radiologi przed HSG był taki młody (niczego sobie) radiolog i chyba ze "dwadzieścia" innych osób. ;-) i on sie pyta z uśmiechem czy czytałam na internecie o tym badaniu, a ja że jak nie jak tak. a on : i co?? ja: że no że różnie, i ze czesto bardzo boli. A on: że zrobimy tak jak na internecie:-):-) Zeby nie było ze głupoty piszą:D
Kurka wodna! Poziomka-jak mam Ci tego serniczka zapodac??? no bardzo chetnie poczestuje...
W srode bylam u lekarza raz jeszcze poprosic o przyspieszenie tego procesu z rehabilitacja , powiedzial, ze normalnie bede musiala jeszcze okolo 4 tyg czekac (na razie czekam 2) bo teraz duzo ludzi zapisanych:-(...ale po wywiadzie ze mna uznal, ze skoro mnie tak boli i puchnie to postara sie cos zrobic...i przypsieszyc....nie wierzylam mu, ale- zrobil -wczoraj do mnie dzwonili i w poniedzialek mam isc juz na 8.30 rano na pierwsze spotkanie:-) Wiec jednak sie dalo:-)

Poza tym bylam z mezem u GP pogadac o naszych starankach, poprzednich moich M. wynikach itd...i dostalismy skierowanie na badania meza tu w UK: nasienie i krew-:blink:...material juz oddany, wyniki i wizyta kolejna u GP po niedzieli:-) Z
Kotuś, to super wieści. !!!!! Nic się nie chwaliłaś że znowu działacie także w sprawie dzidzi. Mąż podleczony, kolanko na rechabilitację i znowu starania o dzidizusia.
Buziaki a na sernik sie wbije jak bedziesz w PL:-)
hej ja nareszcie skonczylam na dzisiaj prace! :-D:-D:-D:-D:-D:-D juz czuje urlop w tylku normalnie! padam na moj otwor gebowy! :-)
Tylko uważaj na funkielnówke aparat!!!!!!!!

Do góry