reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

Asiq83-a wysoki mialas poziom zelaza??? A jak pozostale wyniki?
Żelazo 225 przy normie 60-180. Dokładnie rok temu było w normie. USG wątroby z końcówki zeszłego roku też ok. Ogólnie morfologia w porządku, TSH też w normie, tylko to żelazo takie wysokie... Zobaczę co wyjdzie z tych testów wątrobowych, wtedy już będę wiedziała wszystko.

No widzisz. Będzie dobrze:-)
a nie opowiadałam wam. N radiologi przed HSG był taki młody (niczego sobie) radiolog i chyba ze "dwadzieścia" innych osób. ;-) i on sie pyta z uśmiechem czy czytałam na internecie o tym badaniu, a ja że jak nie jak tak. a on : i co?? ja: że no że różnie, i ze czesto bardzo boli. A on: że zrobimy tak jak na internecie:-):-) Zeby nie było ze głupoty piszą:D
:-D:-D:-D:-D:-D
Ale swoją drogą taka jest prawda, że więcej się można dowiedzieć z sieci niż od lekarzy...

reklama
Eve-kochanie-na tradzik i klopoty z cera dobry jest bratek-w kazdej aptece kupisz herbatke w szaszetkach z bratka trojbarwnego tzw. Violae Tricoloris Herb...parzysz 2-3 razy dziennie po posilkach i wypijasz...ja stosuje teraz moze z 2-i miesiac-regularnie 3 razy na dzien pije...smak ma ok-taki w sumie obojetny-jak rumianek- i mam naprawde duza poprawe na buzi...:-) UDANEGO WYJAZDU!!!!

Zajaczku...od ostatniego badania moj maz ciagle je te witaminki na wzmocnienie....i postanowilismy wykorzystac teraz ten czas - kiedy z powodu kolana mamy przerwe w starankach - takze na diagnoze tych wynikow i ruszyc z tym tu w UK, tak, zeby po wyleczeniu kolana juz nic nie stalo na przeszkodzie...i by zaczac staranka zgrubej rury....bo moze okazac sie, ze ostatecznie wyniki znowu beda zle i porzebujemy in vitro itp...a terminy sa odlegle, wiec teraz ten czas by juz plynal podczas rehabilitacji:-)
Wiec teraz-kolejna badanie nasienia zrobilismy, wyniki po nd, wtedy tez druga wizyta u lekarza i zobaczymy co dalej:-):-)

Asiq83-masz racje zbadaj te p.watrobowe bo nic nie dzieje sie bez przyczyny... Trzymam kciuki Slonce!

SISI86-kochanie...mam masci:-) pewnie, ze mam....cale sterty masci... i innych lekow :tak:...ale to - szczerze mowiac - daje tylko ulge chwilowa, bo klopot tkwi gleboko w srodku kolanka...i masci temu nie zaradza, niestety:-( Ale moze rehabilitacja sie ku czemus przysluzy....mam nadzieje, ze choc na jakis czas sie poprawi...na tyle - bym mogla starac sie o maluszka, zajsc w ciaze i urodzic dziecko i ewentualnie wtedy dopiero poddam sie kolejnym operacja kolana, ju bez presji czasu...a bobasem zajmie sie w tym czasie tatus....ostatnio o niczym innym nie gada:-)

Ostatnia edycja:
idz do gina... niech on sprawdzi bo jesli to nie ciaza to musisz cos z tm zrobic... ja niestety tez mialam dziwne plamienia po odstawieniu cilest... a okres raz na min 100 dni... wiec lepiej zaczac cos robic szybko niz pozniej sie wszystko totalnie poprzestawia...

a co u ciebie lekarz stwierdził? robiłaś coś z tym? wiem już na pewno że to nie ciąża niestety :no: jestem umówiona z lekarzen na 10 sierpnia ale może wybiorę sie do innego szybciej! a jest możliwość że testy wychodzą błędnie bo mam problemy z nadczynnością tarczycy? z góry dzieki za porady :-)

Eve-kochanie-na tradzik i klopoty z cera dobry jest bratek-w kazdej aptece kupisz herbatke w szaszetkach z bratka trojbarwnego tzw. Violae Tricoloris Herb...parzysz 2-3 razy dziennie po posilkach i wypijasz...ja stosuje teraz moze z 2-i miesiac-regularnie 3 razy na dzien pije...smak ma ok-taki w sumie obojetny-jak rumianek- i mam naprawde duza poprawe na buzi...:-) UDANEGO WYJAZDU!!!!

Zajaczku...od ostatniego badania moj maz ciagle je te witaminki na wzmocnienie....i postanowilismy wykorzystac teraz ten czas - kiedy z powodu kolana mamy przerwe w starankach - takze na diagnoze tych wynikow i ruszyc z tym tu w UK, tak, zeby po wyleczeniu kolana juz nic nie stalo na przeszkodzie...i by zaczac staranka zgrubej rury....bo moze okazac sie, ze ostatecznie wyniki znowu beda zle i porzebujemy in vitro itp...a terminy sa odlegle, wiec teraz ten czas by juz plynal podczas rehabilitacji:-)
Wiec teraz-kolejna badanie nasienia zrobilismy, wyniki po nd, wtedy tez druga wizyta u lekarza i zobaczymy co dalej:-):-)

Asiq83-masz racje zbadaj te p.watrobowe bo nic nie dzieje sie bez przyczyny... Trzymam kciuki Slonce!

SISI86-kochanie...mam masci:-) pewnie, ze mam....cale sterty masci... i innych lekow :tak:...ale to - szczerze mowiac - daje tylko ulge chwilowa, bo klopot tkwi gleboko w srodku kolanka...i masci temu nie zaradza, niestety:-( Ale moze rehabilitacja sie ku czemus przysluzy....mam nadzieje, ze choc na jakis czas sie poprawi...na tyle - bym mogla starac sie o maluszka, zajsc w ciaze i urodzic dziecko i ewentualnie wtedy dopiero poddam sie kolejnym operacja kolana, ju bez presji czasu...a bobasem zajmie sie w tym czasie tatus....ostatnio o niczym innym nie gada:-)

o kropeczko czy ja dobrze wyczytalam ze jednak w jakis sposob postanowiliscie sie postarac o maluszka widzialam ze wybieracie sie na badanka super trzymam kciuki kochana:-D

Sylwia po tabletkach wcale nie jest tak latwo zajsc w ciaze jak sie wydaje kazda kobieta ma inny organizm i jedne zachodza zaraz choc podobno wskazane jest odczekac okolo 3 miesieca a jedna jak np ja 2 lata i nic tabletki albo pomagaja albo poprostu szkodza:crazy:

o kropeczko czy ja dobrze wyczytalam ze jednak w jakis sposob postanowiliscie sie postarac o maluszka widzialam ze wybieracie sie na badanka super trzymam kciuki kochana:-D

Sisi...jak tylko troszke sie noga podreperuje to dzialamy w kierunku maluszka od razu...ale poniewaz ostatnio na badaniach meza wyniki wyszly slabe, wiec trzeba teraz sie zabrac za diagnoze-by wiedziec czy staranka beda droga normalna czy ze wspomagaczami w stylu-inseminacji, in vitro itd...
dzieki za kciuki!!!! Buziaki!
Uciekam cos zjesc:-)

a co u ciebie lekarz stwierdził? robiłaś coś z tym? wiem już na pewno że to nie ciąża niestety :no: jestem umówiona z lekarzen na 10 sierpnia ale może wybiorę sie do innego szybciej! a jest możliwość że testy wychodzą błędnie bo mam problemy z nadczynnością tarczycy? z góry dzieki za porady :-)

to biegnij na bete... u mnie podejrzenie pocs, torbiel i obawiam ze histruizm.. odpukac... musze isc na badania hormonow...

:-D:-D a mój mówi że ja go wykańczam... Jakbym robiła tak jak ty to by wiór został. Zresztą się czepia... Wczoraj siedzimy na balkonie i tylko zapytałam czy ma ochotę na loda... on że jasne i włazi do mieszkania, ja za nim...i nie dotarliśmy do tej lodówki po lody...:baffled:
łożesz Ty Łożeszku :-D:-D:-D
weź nie pisz takich rzeczy bo mnie wywalą jak bedę płakać ze śmiechu przed kompem. Przecież kurna w fakturach nie ma nic smiesznego...
jakie tajskie masaże?? czegoś ty się w tym hotelu nauczyła.....
CO TO ZA HOTEL???????
No jak nie ma nic zabawnego,przecież cyferki sa takie śmieszne :-D
Tajski masaż to masaż penisa, technika zależna od upodobań.
No popatrz to my wszystkie tajskie masaże robimy a nawet o tym nie wiemy.
Hania jak dobrze,ze jesteś :-D

Dzien Dobry wszystkim!!!
czy ktos o cos pytal??? moze serniczek dla kogos???...a w sumie mam 2...:confused::-) Oba pyyyyszne-Badaicka-dziękuje za przepis:-) Cholerka, ze tez zepuslam ten aparat...wstawilabym Wam zdjecie....
Nie ma za co kochana,mam nadzieję,że smakuje ;-)
ja zamierzam dziś wieczorem skręcic sernik :-D
I idz tu w polsce dzieci rodzic, badz w ciazy....nie dosc ze wypieprz...z pracy po 3 latach harowania jak wol to teraz to, urlop tez chca mi zabrac zalegly z tego i tamtego roku,..
Ach,bo to nasz ukochany kraj, umiłowany kraj......:baffled:
Cześć Kochane,
Badaicka właśnie wyciągam ciasto z piekarnika z Twojego przepisu, wrzuciłam maliny i brzoskwinie - oby było dobre!!!! :-):-D
I jak kochana dobre? czy lincz mnie czeka? :baffled::szok:

Małż już marudzi, że znowu mi się chce :-D:-D:-D
Zmykam do kuchni :-) Buziaki :*****
Boshe i weź tu dogodź chłopu,no !!!
Wczoraj czulam sie lepiej wiec odstawilam kapuste zasmazana, potrawke z indyka i ziemniaczki z ziolami...i serniki:-)

-wczoraj do mnie dzwonili i w poniedzialek mam isc juz na 8.30 rano na pierwsze spotkanie:-) Wiec jednak sie dalo:-)

Poza tym bylam z mezem u GP pogadac o naszych starankach, poprzednich moich M. wynikach itd...i dostalismy skierowanie na badania meza tu w UK: nasienie i krew-:blink:...material juz oddany, wyniki i wizyta kolejna u GP po niedzieli:-) Zobaczymy co sie okaze...:confused:
uuu la,la ale pyszności :-)
no i jak sie chce to mozna-nawet przyspieszyć rechabilitację :tak::-D
To trzymamy kciukaski za badanka i szybkie rozpoczęcie staranek :tak:

reklama
Witam się!
Coucou06.gif

Hanka oby twoja 1 IUI była ostatnią!!!!
Bebe25.gif

Kropeczko obyś jak najszybciej rozpoczęła ponownie staranka!!!!
Gwen_et_Matt.gif

Romeczko co u ciebie???
Bisous18.gif

A ja mam znowu faze na emtikonki :
To dla was wszystkich:
Amour25.gif

Amour02.gif

Do góry