reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

to biegnij na bete... u mnie podejrzenie pocs, torbiel i obawiam ze histruizm.. odpukac... musze isc na badania hormonow...

robiłam dziś test ale niestety - 1 krecha! więć myśle że nia ma sensu robić hcg! ale chyba posłucham cię ipójdę po niedzieli do lekarza! chociaż po ostatniej wizycie nie prywatnej rece mi opadły! lekarz bez badania stwierdził że nie jestem w ciąży i nie widzi przeciwskazań abym była nie robiąć ze mną żadnego wywiadu :no: nieprawdobodobne! ale do 10 sierpnia długo! będe się denerwować! choć to 1 cykl po tab więc może nie ma co jeszcze tak przeżywać! kiedy masz te badania?

reklama
Witam się!
Coucou06.gif

Hanka oby twoja 1 IUI była ostatnią!!!!
Bebe25.gif

Kropeczko obyś jak najszybciej rozpoczęła ponownie staranka!!!!
Gwen_et_Matt.gif

Romeczko co u ciebie???
Bisous18.gif

A ja mam znowu faze na emtikonki :
To dla was wszystkich:
Amour25.gif

Amour02.gif
cześć Martynko :-):-)
jak ty te emtikonki wstawiasz bo ja próbowałam ale mi nie wychodzi :zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Przepraszam, że tak mało wpadam, ale jestem w allegrowym szale zakupów dla dzidziulka :-)
Od kilku dni nic tylko kupuję i kupuję :-)

co do @ to mnie juz niezle muli ... mam wszystkie oznaki tylko @ brak! :dry:

I co tam dalej z Tobą ?

Dziewczyny czy ktoras z Was zna sie na PP i placach wiem ze byly tu ksiegowe bo mam pytanie a nie chce smecic na forum?????

:-) na privie już odpisałam

O ile dobrze kojarzę, to chyba Olicy branża.

Ja, ja naturlich :-)

Dzieki kochana, fajnie ze mnie ktos zauwazyl :-( bo tylko Ty mi odpisalas czy cos wiesz czy nie...ok napisze do Olci...okropny dzien, upal, do tego w pracy zrobili mnie wlasnie w ch....

poszly nerwy oczywiscie :-( od mc czekalam na wyrownanie (dostali wszyscy pracownicy administracji po 720zl za 6 mc) wiec sie jak glupia cieszylam bo kasa b. teraz potrzebna, a dzis sprawdzam konto i 210 zl i co jest grane...dzwonie i co slysze ze mi sie nie nalezy :-( bo poszlam w marcu na l4 i jestem do dzis...wiec pytam ze jak to (placili od stycznia do czerwca) dostalam podwyzke (wyrownanie) w styczniu, lutym a w marcu juz nagle nie itd...to ze takie przepisy :-( obudzilam sie z reka w nocniku, pierd...przepisy, tylko dlatego ze jestem w ciazy i to zagrozonej nie dostane kasy ani za te 4 mc, ani wyzszej pensji jaka dostaja wszyscy pracownicy ani na macierzynskim....kurna no

I idz tu w polsce dzieci rodzic, badz w ciazy....nie dosc ze wypieprz...z pracy po 3 latach harowania jak wol to teraz to, urlop tez chca mi zabrac zalegly z tego i tamtego roku,..

Kroptusiu tak chaotycznie napisałas o tych wyrównanich i podwyżkach, że ja juz sama nie wiem co to było i za jaki okres.
Musisz jakos jasniej to napisać.
Co roku dostajecie półroczne premie tak ?
Cała firma?
Ta premia jest za okres styczen-czerwiec i byla teraz wyplacana tak?
Rozumiem ze mialo to byc 720 zł a ty dostalas 200 bo od marca stwierdzili ze ci sie nie nalezy, bo jestes na L4 tak?
Jesli to jest gdzies zapisane w jakims regulaminie wynagradzania, albo masz to wpisane do umowy to powinnas te pieniadze dostac-niewazne ze na L4 bylas czy jestes.
Chyba ze w przepisach wewnetrznych jest zapis , że premie dotyczą krótko mówiąc osób "nie chorujących" to wtedy dupa zbita.....

Jak to urlop chcą ci zabrać????
Dziewczyny Wy mnie przerażacie !!!!!!!!
Kiedyś Marzenix, teraz Ty !!!
Tzn wasi pracodacy mnie przerażają, opowiadaja Wam jakieś brednie !!!
O co chodzi z tym urlopem?
W jakiej Ty firmie pracujesz? Budzetówka ale to jakiś ZUS czy moze ZZK?

moja noga...ech...od ostatniego udzielania sie na forum bylo zle, dlatego tylko zagladalam ale nie pisalam i nie czytalam na biezaco...sernik pieklam dopiero wczoraj, bo wczesniej bolalo jak diabli i sie nie dalo stac w kuchni:-(
Wczoraj czulam sie lepiej wiec odstawilam kapuste zasmazana, potrawke z indyka i ziemniaczki z ziolami...i serniki:-)

W srode bylam u lekarza raz jeszcze poprosic o przyspieszenie tego procesu z rehabilitacja , powiedzial, ze normalnie bede musiala jeszcze okolo 4 tyg czekac (na razie czekam 2) bo teraz duzo ludzi zapisanych:-(...ale po wywiadzie ze mna uznal, ze skoro mnie tak boli i puchnie to postara sie cos zrobic...i przypsieszyc....nie wierzylam mu, ale- zrobil -wczoraj do mnie dzwonili i w poniedzialek mam isc juz na 8.30 rano na pierwsze spotkanie:-) Wiec jednak sie dalo:-)

Poza tym bylam z mezem u GP pogadac o naszych starankach, poprzednich moich M. wynikach itd...i dostalismy skierowanie na badania meza tu w UK: nasienie i krew-:blink:...material juz oddany, wyniki i wizyta kolejna u GP po niedzieli:-) Zobaczymy co sie okaze...:confused:

Kroptusiu-w kadrach pracuje Olesia-napisz jej na priva Slonko, na pewno Ci pomoze! Moze jest jakas luka w przepisach i mozesz z niej skorzystac???

Wow jakie dobre wieście płyną od Ciebie :-)

PS........ JA CI DAM OLESIA !!!!!:wściekła/y::angry:;-):-D

dzieki..........a ja mam łzy i usmiechy na zmiane........moj jeszcze nie wie....poczekam do soboty,powtorze i wtedy chyba mu napisze.........bidulek oszaleje ze szczescia

Gratuluję Dzeni :-)

martynko straszliwie sie ciesze !!! trzymam kciuki ogromnie!!!!
no i za kaprysie i lolitke bo wy wszystkie w tym sammym prawie czasie ! ale ekstra!!!
jak dla mnie piszcie o IVF nie powinno to nikomu przeszkadzac! wkoncu to satranka!!

ja zmeczona jestem, ciagle mam cos do roboty , jeszcze sobie na solarium wyskoczylam (tylko ciiiii bo zaraz mnie kropka złapie i zastrzeli :-D) i wogole mi sily opadły....
jutro jade na odebranie dyplomu:-)
cos mialam jeszcze napisac ale zapomnialam..:dry:

buziolki dla wszystkich dziewczynek, nie odpisalam kazdej ale pamietam o wszystkich!!! :*********

Hehe z tym solarium też odrazu pomyślałam o Kropce, że zaraz będzie zj...bka :-)

Przyłączam się do trzymania kciuków za nasze IVF-ołe dziewczynki :-)

Wpadłam tylko na chwilkę.
Jestem troszkę podłamana bo dzidzia jest trochę mała, waży tylko 990 gram. Ogólnie jest zdrowa ale troszkę mniejsza niż powinna i teraz musimy kontrolować jej wzrost.
Za 3 tygodnie mam kolejne usg.
Z moimi nerkami nie najlepiej idę do urologa.
Jutro rano jadę porobić badania kreatyninę, mocznik itp.
Ogólnie tragedii nie ma ale mogłoby być lepiej.
Będę dopiero w niedziele.
Buziaczki dla wszystkich.

Hmmm nie znam się na tym zabardzo.
Mój kropek ważył w 22 tygodniu 450 g, a czy to mało czy dużo to nie wiem :-)
Nie martw się-jak lekarz nic nie mówił, że to poważna sprawa to staraj się tym tak nie przejmować.

Powiedz coś więcej o tych nerkach.
Ja mam kamienia, dlatego ten temat bardzo mnie interesuje.

Jutro idę do szpitala na USG 3D to mamy sprawdzić tą moją nerkę.
Poza tym czekam na wyniki posiewu moczu, bo mam dość od 3 miesięcy szczypania przy sikaniu i swędzeniu Malej Mi 24 h/ dobę......

Ostatnia edycja:
Witaj kropeczko - dzeni pewnie dzis powtorzy sikanca rano ale pojechala na targ marchewka handlowac czy cos??
nie powtorzyła...........dzisiaj kupila w promocji po 3,90 całe dwa a co???...zobaczymy co wyjdzie do rana musza poczekac...hihihi.......

a objawy wczesniejsze były (sikanie,niesmak w ustach-niewiem czy sam metalu czy czegos innego ale dziwnie,,cycachy wielkie,,dziwne kucie w pępku,chociaz stawiałam na stracony cykl...bo cla,susza no i tyle sie nieudawało to czemu teraz mialo sie udac...a zreszta rozmawialam z moja gadzinka i stwierdziam ze jak on chce to niech robi ja odpuszczam bo nie mam juz sily i sie boje......

a tam pozatym to sie witam...ciagle bez @

acha...nie marfefke tylko ogorki dla dziewic i zakonnic z dodatkiem pomidorów....co mialay komplet

Ostatnia edycja:
oby tak był...no chociaz na najblizsze 6...........ale jak sie uda to chyba wtedy sama sie schleje do nieprzytomnosci......

a i wiadomosc dla Hanki.....trasa od świebodzina do gorzowa pusta,zadnej laski......trasa twoja

reklama
Do góry