madzia84
Kochamy Ciebie Bartusiu!!
Hej dziewczynki:-)Ja tylko tak na chwilke wpadam,własnie wziełam prysznic po ciezkiej pracy,a za chwilke bede sie szykowała na imprezke,wieczorkiem sie wybieramy:-)Miłego wieczorku Wam życze
Buziolki;-):-)

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
tempka ak najbardziej normalna nie ma nic w niej zlego.. ja mierze elektronicznym microfife 1622MT ze zlotą koncówką i jestem z niego zadowolonacholera nie wiem dlaczego nie moge wkleic 2 roznych wykresow... jak wkleje to i tak sie zmieniaja na 2 takie same!!!!! buuuuuuuuuu
tak wiec napisze... temp mierzone termometrem z 2 miejscami po przecinku:
1dc 36.40
4dc 36.47
5dc 36.45
6dc 36.46
7dc 36.45
8dc 36.32
9dc 36.29
10dc 36.41
11dc 36.29
Dziewczynki... czy hiperprolaktynemia czynnosciowa moze byc przyczyna nieregularnych cykli (wrecz braku @)? Moja gin twierdzi, ze nie, za to jakas endokrynolog od razu chciala mi dac bro (ale nie dala, bo zapomnialam jej przypomniec o recepcie)... inny endokrynolog twierdzi, ze tylko zwykla hiperprolaktynemia jest szkodliwa... Co Wy na ten temat wiecie?? U mnie wszystkie inne wyniki w porzadku
A tak w ogole jakie badania polecacie wykonac? Pytam, bo moze sa jakies jakich jeszcze nie robilam, a Wy robilyscie![]()
Ładne pościele kupiłam ? :-)
Nie lubie tych w misie, żyrafki, kotki itd.
Szczególnie zakochałam się w tej w paski !!!