reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

Dzień dobry :-) Wpadłam na kawkę :-) Kto jeszcze nie pił to zapraszam :-)

Ładne pościele kupiłam ? :-)
Nie lubie tych w misie, żyrafki, kotki itd.
Szczególnie zakochałam się w tej w paski !!!
Śliczne. Jedna i druga, choć ta zielona mi się bardziej podoba :-) Jejku, też bym już chciała robić takie zakupy :-)

hej dziewczynki mam takie pytanko bo dziś usłyszałam coś takiego: że jak sie ma taka samą grupę krwi w sensie ja i mój M to nie będziemy mieć dzieci, co wy o tym sądzicie bo mi sie to głupotą wydaje i nigdy o tym nie słyszałam ???
Eeee, nie wydaje mi się, żeby to była prawda. Też nigdy o czymś takim nie słyszałam, a i na zajęciach z genetyki nie było o tym mowy.

Olesiu, z okazji urodzinek, wszystkiego, co najwspanialsze, dużo siły, wiary, nadziei i spełnienia tych najskrytszych marzeń. Duży buziak dla Ciebie :*

witam z rana z kawusia
jeszcze mnie tak wczesnie tu nigdy nie było...no ale co tam obiecałam......

i znowu sie poryczałam......DZIADKU DZIEKUJE
No to ja jeszcze raz gratuluję, już nie tak po cichutku, jak ostatnio :-D

Co za historia :szok::szok: Zalaczylam Wam pdf, przeczytajcie :szok::szok:
Masakra...

No ale powiem wam co mnie bardzo ucieszyło :-)wiecie kto lekko zapukał do mamusi dzidziunia moja :-D:-D od wczoraj czuje :-D
Wow! Ale fajnie :-)

hej hej laseczki;-)
ja dzis jestem skacowana wiec za duzo nie napisze....:baffled:
dyplom odebralam i bylo super:sorry:
a zaraz musze jechac z małżem po mebelki do salonu bo wlasnie przyszly...
Uuu to widzę, że impreza była :-) Miłego dnia Kochana :-)

Idę po kawunię. Dzisiaj się lenię. Nie gotuję, nie sprzątam. Dzień nicnierobienia :-) A co tam :-)

reklama
ja właśnie sobie zrobiłam kawusie to chętnie sie z tobą napije :-):-):-)
co tam u Ciebie kochana jakie plany na weekend??
A właśnie nie mamy planów, choć już nas nosi w domku, bo M cały tydzień w domu pracował, ja też mam wolne więc coś byśmy zrobili fajnego, ale nie mamy koncepcji. Może wieczorkiem na darta się przejdziemy, jak się ochłodzi troszkę, bo sahara na dworze. A poza tym wszystko ok. Badam się wzdłuż i wszerz, żeby dzidzia miała bezpieczny domek, jak się pojawi w brzusiu :-) A jak u Ciebie? Jak z Twoim M? Już chyba lepiej, co? I co u Mamci?

A właśnie nie mamy planów, choć już nas nosi w domku, bo M cały tydzień w domu pracował, ja też mam wolne więc coś byśmy zrobili fajnego, ale nie mamy koncepcji. Może wieczorkiem na darta się przejdziemy, jak się ochłodzi troszkę, bo sahara na dworze. A poza tym wszystko ok. Badam się wzdłuż i wszerz, żeby dzidzia miała bezpieczny domek, jak się pojawi w brzusiu :-) A jak u Ciebie? Jak z Twoim M? Już chyba lepiej, co? I co u Mamci?
a dziękuje mama coraz lepiej ale jej po narkozie dokuczają żylaki bardzo a tak to dochodzi do siebie powoli tylko jej te upały daja popalić mi zreszta też
z M już lepiej odpuściłam trochę a on już nie pali duzo w pracy wcale a w domu przy mnie czasem zapali jednego bądź dwa na dzień albo wcale nie pali w niektóre dni a piwo to się napije od czasu do czasu jak jest baaardzo umęczony to mu nioe zabraniam na tym upale ale juz co dzień nie pije tak ze jestem zadowolona
Accord11.gif

a jakie badania robisz bo ja jak skończę kurację przeciwtrądzikową to też mam zamiar przed wznowieniem staranek zrobić kilka badań dla pewnosci :tak:

jejq dziewczyny jestem taka zmęczona ze nie mam na nic siły a mam tak burdel w domu ze masakra , musze posprzątac ale nie moge sie podniesc.....:baffled::-(
ja też mam taki bałagan że aż mi wstyd a byłam rano na zakupach i tak mnie ten upał wymęczyl ze już mam dosć na dziś wszystkiego a wiecie zakupiłam wszystko co mi dermatolog zapisał i zapłaciłam 250zł za wszystko i jak nie pomoże to chyba zgłupieję :tak:

a co myślicie o tej mojej @ ?? bo ja nie wiem dlaczego mi sie mogła wstrzymać
Grrrr25.gif
Hein42.gif

Ostatnia edycja:
ja też mam taki bałagan że aż mi wstyd a byłam rano na zakupach i tak mnie ten upał wymęczyl ze już mam dosć na dziś wszystkiego a wiecie zakupiłam wszystko co mi dermatolog zapisał i zapłaciłam 250zł za wszystko i jak nie pomoże to chyba zgłupieję :tak:

Grrrr25.gif
nie wiem co to mogło byc ze ci sie @ wstrzymała, może rzeczywiscie od upałów..:eek:

napewno ci kuracja pomoze, zonaczysz a potem hop siup i bedzie dzidziol....:laugh2:

Grrrr25.gif
Hein42.gif

A do laboratorium zaszłaś?

Kurcze ja Ci w sprawie @ nie pomoge bo normalnie to miałam 7-8 dni jak zaczełam brać piguły to miałam 4 dni a teraz po odstawieniu miałam 2-3 dni

a dziękuje mama coraz lepiej ale jej po narkozie dokuczają żylaki bardzo a tak to dochodzi do siebie powoli tylko jej te upały daja popalić mi zreszta też
z M już lepiej odpuściłam trochę a on już nie pali duzo w pracy wcale a w domu przy mnie czasem zapali jednego bądź dwa na dzień albo wcale nie pali w niektóre dni a piwo to się napije od czasu do czasu jak jest baaardzo umęczony to mu nioe zabraniam na tym upale ale juz co dzień nie pije tak ze jestem zadowolona
Accord11.gif

a jakie badania robisz bo ja jak skończę kurację przeciwtrądzikową to też mam zamiar przed wznowieniem staranek zrobić kilka badań dla pewnosci :tak:
Cieszę się, że z Mamcią lepiej. Życzę Jej dużo zdrówka. Co do M, to rozumiem Cię doskonale. Mój M też lubi piwko, ja z resztą też, chociaż teraz staram się nie za często, ale M to wieczorkiem lubi sobie piwko wypić, no i też pali, ale jak zafasolkuję, to będzie musiał na dwór wychodzić, bo w domku będzie zakaz :-D Co do badań, to zaczęło się od krtani, bo taką miałam powiększoną jakoś, a że ja dużo mówię, z racji pracy, to poszłam się zbadać. Zrobiłam przy okazji krew i wyszło, że mam za dużo żelaza. W poniedziałek robię próby wątrobowe, żeby sprawdzić, czy to przez to ten nadmiar. Idę też na toxo i te wszystkie podobne badania, ale kurcze, to tyle kosztuje, że masakra.

jejq dziewczyny jestem taka zmęczona ze nie mam na nic siły a mam tak burdel w domu ze masakra , musze posprzątac ale nie moge sie podniesc.....:baffled::-(
Proponuję dzień lenia :-D

reklama
Do góry