reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
Dziękuję !!!! Jestem przeszczęśliwa !!!!
Widzicie złamaliśmy się :-)

Ja nie wierzę w przesądy, ale jesli któras z Was chciałaby zweryfikowac je odnośnie płci to w moim przypadku:

-brzuch jak piłka
-cera tragiczna
-zachcianek zero (jem normalnie)
-rysy twarzy troszkę się zmieniły

Witajcie dziewczynki !!!
Bylismy dziś w szpitalu na USG 3D.
Z dzidzią wszystko w porządku, a to co Was najbardziej zaciekawi to to, że zdecydowaliśmy się jednak poznac płeć :-)

CZEKAMY NA CÓRECZKĘ !!!!!
Czyli na Malwinkę :-)

Cały brzuch mi się trząsł ze śmiechu jak lekarz zmierzył dziecko, i powiedział że wszystkie wymiary zgadzają się na skończone 22 tygodnie, a długość nóżek na 24 tygodnie.:szok::-D:tak::-)

Mąż na cały głos śmiał się, że nogi wyprzedzaja resztę o 2 tygodnie :-D:tak::-)

Mężuś chciał bardziej synka, a ja córcię, ale nie jest załamany :-)
Mówi, że najważniejsze by było zdrowe.

Dostaliśmy płytkę DVD z 22 minutowym nagraniem.
Mała bardzo się zasłaniała, szczególnie twarz-dlatego mamy jej fotkę tylko z profilu, ale na koniec pokazała między nóżkami swoją Małą Mi :-)

Oto nasza kruszynka :-)

jaka sliczna corunia :tak::tak::tak: gratulacje kochana !!!

reklama
ja poprosze te biala bo wyglada na dietetyczna...

dziewczyny musze sie pochwalic..jestem rowno po 5 tygodniach diety i cwiczen i spadlo mi 7,5 kilo :)

Do góry