reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
Witajcie dziewczynki !!!
Bylismy dziś w szpitalu na USG 3D.
Z dzidzią wszystko w porządku, a to co Was najbardziej zaciekawi to to, że zdecydowaliśmy się jednak poznac płeć :-)

CZEKAMY NA CÓRECZKĘ !!!!!
Czyli na Malwinkę :-)

GRATULUJE CORECZKI :tak::-)

MARZENIXX- wklejam dla Ciebie kochana moj wykresik owulacyjny, ten najnizszy spadek tempki (15dc) to dzien owu potwierdzony usg :tak:
ale zdarzyl mi sie kiedys cykl ze owu bylo dwa dni po najnizszym spadku tempki :eek: ( wykres nr 2 ) i nawet NMPR nie wykryl mi owulki, a rowniez byla potwierdzona przez usg :confused2:

Załączniki

• wykres- Lilu19.jpg
    wykres- Lilu19.jpg
    19,6 KB · Wyświetleń: 48
  • wykres lilu19 -2.jpg
    wykres lilu19 -2.jpg
    19,3 KB · Wyświetleń: 48
MARZENIXX- wklejam dla Ciebie kochana moj wykresik owulacyjny, ten najnizszy spadek tempki (15dc) to dzien owu potwierdzony usg :tak:
ale zdarzyl mi sie kiedys cykl ze owu bylo dwa dni po najnizszym spadku tempki :eek: ( wykres nr 2 ) i nawet NMPR nie wykryl mi owulki, a rowniez byla potwierdzona przez usg :confused2:
o dziekuje ci :*** no wlasnie mialam isc do gina ale jakos nie trafiło mi sie do niego hehhe
ja mam nadzieje ze owu bedzie dzis lub jutro:tak::-) czuje jajniczki jak kłuja więc chyba trafiłam w owulke , oby celnie :-)

reklama
I jeszcze jeden i jeszcze raz
Sto lat, sto lat niech żyje nam
Sto lat, Sto lat, Sto lat
Niech żyje nam

Sto lat, sto lat, sto lat, sto lat
Niechaj żyje nam
Niech żyje nam
Niech żyje nam
W zdrowiu, szczęściu, pomyślności
Niechaj żyje nam

A kto - a Lachon