olesia_33
"Rzeczy piekne sa trudne"
dziekuje
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja niemam chyba zadnych takich objawów a zawsze mam znikome białko w moczu........przez ten internet to człowie tyle chorob w sobie doszukuje ze hej........kuzwa znalazlam to:
Odmiedniczkowe zapalenie nerek
Objawy:
ból w lędźwiach promieniujący do pachwiny
gorączka od 37-38 stopni
dreszcze, nudności lub wymioty
parcie na pęcherz moczowy z pieczeniem i bólem przy oddawaniu moczu
mocz z domieszką krwi lub kłaczkami
leukocyturia
osłabienie
bóle głowy
Pobolewania w okolicy lędźwiowej (czasami obustronne).
Nadciśnienie tętnicze .
Osłabienie.
Długotrwale utrzymujące się zmiany w moczu: niewielki białkomocz, obecność dużej ilości bakterii w moczu.
W poniedzialek bylam u szwagierki ktora pracuje w szpitalu zrobila mi szybkie badanie moczu i wykryla znikome ilosci bialka. Mam goraczke, nudnosci i czeste oddawanie moczu. Fak powiedzcie czy juz wariuje.
no tez mi sie tak wydajenonono szykuje sie nastepna fasolinka....oby
to ty normalnie wrozka prawie jestes...jak zaszłam z synem to chyba po 3 dniach wiedziałam ze jestem w ciazy ...test niebył zaskoczeniem.......drugi raz to było zaskoczenie ale cos tam przeczuwałam......z 3 i 4 ciaza wiedziałam juz po tygodni....cycochy nie takie jak przed @ ,czestsze sikanie...dziwny smak w ustach..zapachy...a zwłaszcza czułam myszy...ktore tak uporczywie łapałam...wyczuwałam myszy nawet jak byłam u sasiadow.....dziwny brzuch,taki pełny i bol jajnikow ale żadszy niz na @..a i bol zeba,chyba od chwili zapłodnienia.......smiałam sie ze jak znowu mnie zaboli zab to bede wiedziec co to znaczy.....a teraz ...sikanie,cycachy,zapachy,smak,jajniki tez bolały...chociaz stawiałam na stracony cykl...jakos sie nie nastawiałam bo cle i susza.....ale wyczuwanie zapachow mnie dziwiło...
a najlepsze było to ze jak zaszłam 4 raz to od poczatku mowiłam ze to blizniaki.....jak lekarz sie motał zeby mi to powiedziec to go uprzedziłam i powiedziałam ze wiem ze sa dwa.....