reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

Cześc babeczki!!!
nie daje mi spokoju ta moja @ która skończyła sie w ciagu 2 dni to takie dziwne dla mnie bo ja za zwyczaj 5, 6 dni miałam a teraz tak króciutko. Jak myślicie dlaczego tak mogło sie stać miała któraś z Was takie przypadki??
Przypadków takich nie miałam, ale się naczytałam ze to moze byc fasolka moze zatestuj:tak:

reklama
Cześc babeczki!!!
nie daje mi spokoju ta moja @ która skończyła sie w ciagu 2 dni to takie dziwne dla mnie bo ja za zwyczaj 5, 6 dni miałam a teraz tak króciutko. Jak myślicie dlaczego tak mogło sie stać miała któraś z Was takie przypadki??

Tak miałam i to właśnie w okresie wakacji w zeszłym roku i moja przedostatnia @ też taka była. najlepiej mierz temp, badaj szyjkę i obserwuj swoje objawy organizmy, jeżeli będzie inaczej niż zwykle temp nie zachowa się zwyczajowo dla cyklu, owulacji to na wszelki wypadek zrób test jeszcze przed spodziewaną @ co by ewentualnie nie doszło do poronienia słabego zarodka.
No chyba, że jesteś wybitnie niecierpliwa to biegaj do apteki po testa i zrób.

Tak czy siak ciasto wygląda przepysznie...Ale zawsze te pyszności to tyyyyyyyyyyyyyyyyyyle kalorii...jejku..
nie az tak duzo,sernik nie jest az tak stranie kaloryczny,a na gorze,to tylko galaretka,borowki amerykanskie i maliny

Cześc babeczki!!!

Szafirku
jak ty nawet po nocach takie ciasta robisz to co dopiero w dzień. Ja sie poczęstuję chętnie tylko sobie kawusie zrobie ma ktoś ochotę napić sie ze mną??? przytulam cię kochana z powodu tej migreny na prawde współczuję

Madziu ja myślę ze to moze być fasolka tak że na Twoim miejscu już bym dawno zatestowała.
ja zrobilam wlasnie kawke do ciacha,wiec sie napije :-)
a co do @ to mialam tak na tabletkach anty,ze z miesiaca na miesiac moja @ zanikala,coraz mniej i mniej i coraz krotsza,az w ostatnim cyklu na tabsach pojawilo sie tylko delikatne plamienie przez 2 dni,ale takie,ze spokojnie 1 wkladka wystarczala...

super bo ja nie lubię sama kawki pić ;-)
jak Ci minął weekend kochana??

sobota na grillu na działce, niedziela u babci na obiedzie..bez zadnych wiekszych wrazen..plamie sobie dalej a @ ani widu ani slychu...az zaczyna mnie to draznic mowiac szczerze..tydzien czasu przed @ to lekka przesada..ani sie pomiziac z mezem ani nic...

A jak Tobie minał weekend? jak z mezulkiem?lepiej?jak mama? - szykuje sie juz na zjazd BB na ciasto??:-):-):-):-)

Tak miałam i to właśnie w okresie wakacji w zeszłym roku i moja przedostatnia @ też taka była. najlepiej mierz temp, badaj szyjkę i obserwuj swoje objawy organizmy, jeżeli będzie inaczej niż zwykle temp nie zachowa się zwyczajowo dla cyklu, owulacji to na wszelki wypadek zrób test jeszcze przed spodziewaną @ co by ewentualnie nie doszło do poronienia słabego zarodka.
No chyba, że jesteś wybitnie niecierpliwa to biegaj do apteki po testa i zrób.

ja tez miałam testy z allergo i działały, może spróbuj jeszcze raz zatestowac albo za kilka dni

nie az tak duzo,sernik nie jest az tak stranie kaloryczny,a na gorze,to tylko galaretka,borowki amerykanskie i maliny

ja zrobilam wlasnie kawke do ciacha,wiec sie napije :-)
a co do @ to mialam tak na tabletkach anty,ze z miesiaca na miesiac moja @ zanikala,coraz mniej i mniej i coraz krotsza,az w ostatnim cyklu na tabsach pojawilo sie tylko delikatne plamienie przez 2 dni,ale takie,ze spokojnie 1 wkladka wystarczala...
to nie to ze jestem niecierpliwa tylko ja mam zacząć brać antybiotyk na ten mój trądzik i dlatego te wątpliwości bo już wczoraj powinnam zacząć kuracje ale się boje bo nie wiem dlaczego ta @ taka była a dodam ze miałam ją dostać wczoraj a ona przyszła w czwartek rano czyli o 3 dni wcześniej i trwała 2 dni ale nie takie mało obfite tylko tak średnio
przepraszam ze tak przynudzam ciągle o sobie

Witam!

Ja już po śniadanku, od rana na nogach, bo musiałam badania zrobić. Na szczęście nie zemdlałam tym razem, bo jak pani usłyszała,że robię tylko morfologię to stwierdziła,że można z palca pobrac krew:szok::szok::szok:
Gorzej jak z dzieckiem się ze mną tam obchodzą:baffled:

Dzeni Ty się bólem brzucha nie martw! Mnie cały czas pobolewa. Czasem mniej, czasem bardziej. I nie ma w tym nic dziwnego. Choc rozumiem,że się martwisz, w końcu swoje już przeszłaś.

Madzia kobieto! Nie czekaj do czwartku tylko rób test!!!
Przecież pewnie ciężko tam pracujesz a jak masz fasolkę, to musisz na siebie uważać!

Szafirku Ty to masz pomysły! Cały dzień źle się czułaś i zamiast spać w nocy i odpoczywać to Ty cista pieczesz? Podziwiam.
Ale wy macie talent do pieczenia, ja nie potrafię:-(

Nie jedz proszków na czczo bo sobie wątrobę rozwalisz... ( ihihi...odezwała się ta co bez leków przeczyszczających nie żyje )...

No co Ty? Wykończysz się przez te środki! Nie da się jakoś naturalnie?

Cześc babeczki!!!

Ja zrobiłabym teścik;-)

to jest to ze ja już testowałam tylko że miałam test z allegro i nie wiem czy mam mu ufać?? ale bardzo mnie to niepokoi
Jak nie ufasz testom z allegro , to kup inny w aptece. Ja robiłam taki z allegro i niby ta kreseczka była widoczna, ale słabo. Na "normalnym" teście była wyraźniejsza. A może zrób betkę?

reklama
sobota na grillu na działce, niedziela u babci na obiedzie..bez zadnych wiekszych wrazen..plamie sobie dalej a @ ani widu ani slychu...az zaczyna mnie to draznic mowiac szczerze..tydzien czasu przed @ to lekka przesada..ani sie pomiziac z mezem ani nic...

A jak Tobie minał weekend? jak z mezulkiem?lepiej?jak mama? - szykuje sie juz na zjazd BB na ciasto??:-):-):-):-)
w sobotę dużo pracowałam bo wiesz to moje ogromne podwórko skosić to jest sztuka i dom ogarnąć i siebie do porządku doprowadzić to zeszło a wieczorkiem u koleżanki byliśmy a w niedzielę wybralismy sie na zakupki ale jakoś nie miałam weny ale kupiliśmy sobie nowe łóżko w środe mamy odebrać :-):-):-) a potem w domku ześmy troszkę zaszaleli przy zamkniętych dzwiach do pokoju :-D:-D i wieczorkiem na koncert pojechalismy bo był festyn w pobliskim miasteczku

Do góry