reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

Wspólne mycie zębów jest ok, ale korzystanie z wc( i nie mówię o sikaniu!!!) jak druga osoba myje zęby, to dla mnie za dużo.
We wszystkim są granice, przynajmniej dla mnie.

nie nie:-Djak ktoś korzysta z wc to nie myjemy wtedy ząbków ja mówie o myciu się w prysznicu:-D

reklama
Niektóre pary tak żyją- on korzysta z wc a ona w tym czasie myje zęby:szok:
Więc może potem razem się myją.

Wspólne mycie zębów jest ok, ale korzystanie z wc( i nie mówię o sikaniu!!!) jak druga osoba myje zęby, to dla mnie za dużo.
We wszystkim są granice, przynajmniej dla mnie.
hehe widze,ze temat sie rozkrecil...
ja mysle tak,jak Loree wspolne mycie zebow ok,ale dluzsze posiedzenie na tronie,to w osobnosci!!!ale lubimy razem pojsc pod prysznic,ja myje jego,on mnie,ogolnie milo i zazwyczaj nie konczy sie tylko na prysznicu ;-)

hej hej;-)
u mnie pochmurno, pewnie bedzie padac...
nie wiem co z tą moją owulką myślałam ze dzis będzie skok a tu dupa.:baffled:

a gdzie zajączek nasz??? Ona jakos miala testowac teraz??? JUstynko gdzie jestes???????
gdzie jest kropka??? i katarzynka?????
gdzie je wszytskie wywialo????
a kaprycha dostała @ wkońcu czy nie???
eve a ty gdzie jestes??

buziaczki z rana dla wszystkich :**** yyyy tzn chyba z przedpołudnia:-p

Ostatnia edycja:
A u mnie dziewczynki dzis znow goraco...jak ja zle znosze te upaly :-( Dzis mam male swieto, urodzinki Wiki, dokladnie 6 lat temu o 19.20 wydalam na swiat tego krzykacza...wydzierala sie na pol oddzialu i byla pupilkiem poloznych...jako jedyna spala wsrod 20 krzyczaco-placzacych noworodkow :biggrin2: ehh az mi sie lezka kreci taka juz duza panna, kloci sie o ubrania do przedszkola, nie daj boze zle podetne wlosy czy uczesze warkocza :tak: wlasnie sie zabieram za torta choc sil brak i boli brzus ale obiecalam...Chcialam sie pochwalic choc to juz pozno jest dopiero zaczelam robic zakupy i wczoraj wrocilam z torba kosmetykow: oliwki, pamerys, zasypki i mydelka...inne niemowlece pachnidelka :biggrin2:

Sama czuje sie nedznie, coraz czesciej dopada mnie jakies silne klucie w pochwie ze isc nie moge tylko nogi zaciskam i stoje do tego twardnieje brzuch i maly cisnie sie okropnie w dol, wczoraj mnie zlapalo na ulicy nie moglam kroku zrobic, facet jakis mi pomogl - myslal ze rodze hehe...no nic lece bo tak mdli i muli jakby to byl I trymestr i wszystko co zjem laduje z powrotem w wc...

Buziaki, moze potem poczytam jak sie lepiej poczuje...

A u mnie dziewczynki dzis znow goraco...jak ja zle znosze te upaly :-( Dzis mam male swieto, urodzinki Wiki, dokladnie 6 lat temu o 19.20 wydalam na swiat tego krzykacza...wydzierala sie na pol oddzialu i byla pupilkiem poloznych...jako jedyna spala wsrod 20 krzyczaco-placzacych noworodkow :biggrin2: ehh az mi sie lezka kreci taka juz duza panna, kloci sie o ubrania do przedszkola, nie daj boze zle podetne wlosy czy uczesze warkocza :tak: wlasnie sie zabieram za torta choc sil brak i boli brzus ale obiecalam...Chcialam sie pochwalic choc to juz pozno jest dopiero zaczelam robic zakupy i wczoraj wrocilam z torba kosmetykow: oliwki, pamerys, zasypki i mydelka...inne niemowlece pachnidelka :biggrin2:

Sama czuje sie nedznie, coraz czesciej dopada mnie jakies silne klucie w pochwie ze isc nie moge tylko nogi zaciskam i stoje do tego twardnieje brzuch i maly cisnie sie okropnie w dol, wczoraj mnie zlapalo na ulicy nie moglam kroku zrobic, facet jakis mi pomogl - myslal ze rodze hehe...no nic lece bo tak mdli i muli jakby to byl I trymestr i wszystko co zjem laduje z powrotem w wc...

Buziaki, moze potem poczytam jak sie lepiej poczuje...
Cukiereczku trzeba było zamówic torta w cukierni.Wiem,że lepiej samemu ale te skurcze.......
martwie sie kochana o Ciebie.Trzymam kciuki żeby wszystko było ok
i dla WIKI

reklama
Witam się serdelecznie. :-)
Znowu przez was nic od 9 nie zrobiłam (no prawie) tylko czytałam. Jesteście niedoopanowania:-D

Zajaczku...od ostatniego badania moj maz ciagle je te witaminki na wzmocnienie....i by zaczac staranka zgrubej rury....bo moze okazac sie, ze ostatecznie wyniki znowu beda zle i porzebujemy in vitro itp...a terminy sa odlegle, wiec teraz ten czas by juz plynal podczas rehabilitacji:-)
Wiec teraz-kolejna badanie nasienia zrobilismy, wyniki po nd, wtedy tez druga wizyta u lekarza i zobaczymy co dalej:-):-)
Hej Kropeczko, to wy już jesteście PO badaniach??? Jakie wyniki Kochanie, poprawiły się?? Bardzo dobrze to wykąbinowaliscie:-) nie ma co czekać od jednego do drugiego tylko działac równolegle:-)
Ładne pościele kupiłam ? :-)
Nie lubie tych w misie, żyrafki, kotki itd.
Szczególnie zakochałam się w tej w paski !!!
Ślicze, ta w paski jest super, ale ja KOOOOOCHAM ZIELONY:-D:-D

witam z rana z kawusia
jeszcze mnie tak wczesnie tu nigdy nie było...no ale co tam obiecałam......
i znowu sie poryczałam......DZIADKU DZIEKUJE
:-D:-D:-D Mnie też łezki się zakręciły...GRATULUJĘ RAZ JESZCZE DZENI!!

teraz powtorzymy badania nasienia chociaz watpie czy cos sie poprawilo z racji ze M bral jakos do czerwca androvit a potem juz nie bo zle go znosil.. brzuch go bolal.. zobaczymy.. jesli dalej beda nie ciekawe to wtedy IVF.. nie wiem..
Nektarynko, wiesz przeciez że wiele rzeczy ma negatywny wpływ a wiele pozytywny na żołniezyki. Jeśli M. wystrzegał się tych złych może odstawienie Androvitu to nie taka zła sprawa. Nie próbowaliście z Salfazinem??
dziewczynki co moze być ze miałam przez dwa dni normalne krwawienie @ jak zawsze a dziś nie mam nic:eek: sucho:eek: co to moze być :baffled: moze to od tego goraca szaleje mi organizm ???
:-D:-D:-D Zrób teściora, jak radzą dziewczyny:-)

z M już lepiej odpuściłam trochę a on już nie pali duzo w pracy wcale a w domu przy mnie czasem zapali jednego bądź dwa na dzień albo wcale nie pali w niektóre dni a piwo to się napije od czasu do czasu jak jest baaardzo umęczony to mu nioe zabraniam na tym upale ale juz co dzień nie pije tak ze jestem zadowolona
Accord11.gif
Mysle że dobrze zrobiłaś Kotuś, ważne żeby choć ograniczył. Widocznie nie jest tak z nim źle;-)

Ale za to u taty nie najlepiej z wynikami :-( wzial juz 8 dawek chemi zostalo mu dwie ostatnie i jak narazie nie moze ich wziasc, poniewaz wyszlo ze chemia zle wplynela mu na szpik kostny :baffled: wiec nie moze dokonczyc tej chemi ( dopuki nie poprawia sie wyniki ) a nie wiadomo jak na to zareaguje rak :-( Tak zle i tak niedobrze :-( ehhh.
:-:)-:)-( Brzykro mi Liluś... Przytulam mocno
Ja tak miedzy jedną burzą a druga wpadłam podzielić sie z Wami serniczkiem.
MMMM...... rewelka:-):-)
dzis o 12 w południe małża zgwałciłam, wiec jak zgwałce go dzis wieczorem albo jutro rano to chyba będzie dobrze:sorry:
:-D:-D:-D Jemu na pewno będzie dobrze:-D:-D:-D:-D
a ja zostalam sie sama...:-:)-:)-(
mezus na nocke poszedl:-(:-:)-(
Romeczko, a jak Wam się układa z M.??
Witajcie dziewczynki !!!
Z dzidzią wszystko w porządku, a to co Was najbardziej zaciekawi to to, że zdecydowaliśmy się jednak poznac płeć :-)
CZEKAMY NA CÓRECZKĘ !!!!!
Czyli na Malwinkę :-)
No to super. :-)Buziaki dla córci:-):-)
dziewczyny musze sie pochwalic..jestem rowno po 5 tygodniach diety i cwiczen i spadlo mi 7,5 kilo :)
ale Ci zazdroszczę tej utraty kilogramków!!!! Dzielna jesteś:-)
:-(niestety kolejne i co rok coraz starsza :eek: za rok wielkie okragle i juz mam dola hahahaha
Olesi Jarzębinko, spóźnione ale BAAAAAAAAAAAAARDZOOOOOO SERDECZNE ŻCZENIA URODZINOWE DLA CIEBIE

Zobaczcie dziewczynki co znalazłam pieknego :
Dlaczego płaczesz? młody chłopiec zapytał swą mamę. ....Jeśli kiedyś zobaczysz, że płacze, powiedz jej jak bardzo ją kochasz i jak wiele robi dla innych. I jeśli nawet wciąż płacze, sprawiłeś, że poczuła się o wielelepiej. Ona jest wyjątkowa!!!
:sorry:
AŻ MI ŁZY POCIEKŁY...STRASZNIE MĄDRZE NAPISANE. a KOŃCÓWKA - CAŁA PRAWDA!!!
Poziomka...co porabiasz w wknd??? meczysz mezusia...no jasne:-D
No wiesz???? :-):-):-) Niedziela była na fochu... bez męczenia:crazy:
hihihi...zapomniałas dodac wiekowa mamusko..........nawet na wiek mam stracha.....
Oj już natychmiast przestań!!!!!!!!!!:crazy: Bo się przejdę do Ciebie;-)
...a mi sie chyba znowu cos przyszwedalo...boli mnie po obu stronach no wiecie ale na zewnatrz (miednica) tak jakby ktos mi dal kopniaka albo dlugo siedzial na siodelku rowerowym (prosze bez skojarzen) nawet nie mam ochoty na serduszkowanie, i zaczynam sie martwic ze znowu cos powaznego.
A może po tym balowaniu weekendowym??? :-) A tak serio, wybież się słońce do lekarza,a nie dociekaj sama co Ci jest...
Hej Sloneczka!!!
:-):-):-):-):-):-):-)
witam sie i czestuje kawka i serniczkiem na zimno (wczoraj w nocy majstrowalam)
MMMMMMMMMmm ale mnie rozpieszczacie serniczkami:laugh2:
cześć Dziewczęta:-)
wróciłam z wyjazdoweg weekendu i nie wiem nic co u Was:sorry:
Pozdrawiam - bez buziaków bo się przeziębiłam:no:
Cześć Andzia:-) Trzeba było nie spać z tyłkiem na wierzchu:-) Buziak for you:-)
Dziękuję- dobrze. Mdłości nie mam, wszystko super. Jutro mam wizyte i się stresuję . Jakoś w ogóle nie tyję i tak sobie myślę czy wszystko ok.:baffled:
Cześć Loree.Nie stresuj się wizytą!!! Będzie dobrze:-)
Mam pytanko do Ciebie.... Kiedy zaczełaś odczuwac jakieś symptomy że jesteś w ciązy i jakie???:-)

Buziaczki dla Was wszystkich!!!!

Do góry