reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

The best jesteś:-) Złapałaś mojego buziaka dla Ciebie??? CO tam przeziębienie:-) najwyżej pójdę na L4;-)
Ja chcę wiedzieć....i w sumie boję się czy nie zaszkodzi wyjazd fasolce, co wy o tym myślicie???
Jak wybiorę to dam znać i oczywiście jak przetestuję:-D
złapałam i odesłałam do Ciebie:tak:
ja bym nie pojechała daleko - w ciąży pewnie będę wariować na każdym punkcie więc może innych dziewczyn posłuchasz - ja jestem panikara w tej kwestii po prostu:sorry:
ja nie będę pokazywac palcem kto tu dzis jest prowodyrka tej ogromnje ilości postó, ale klaps się należy jak nic!!!:crazy: kropeczko tak nam cie brakowalo hehehe tak pusto bylo ostatnuo a wystarczylo małego kropka do siebie wziąc razem z zającem i juz masz całe popołudnie zajęte czytaniem:confused2: no i andzia co by nie bylo od rana nadrabia zaległości hahahhaha:-D
no nadrabiam i się udało - 4 dni to nic w porównaniu co Wy wyprawiacie dzisiaj:-);-)
Witam Was Kochane.Wiem ze powinnam testowac,ale ja mam takie przeczucie ze @ przyjdzie w czwartek,takze poczekam,a prace mam bardzo lekką i juz dawno skonczyłam takze nie przemeczam sie:no:
Madziu - dobrze, ale obiecaj, że w czwartek zatestujesz:sorry::wściekła/y:

reklama
Zajaczku-no masz racje..moj m. w sumie tez nie ma cellulitu, ani tam, ani na udach ani nigdzie:-)...szczesciarze!

AndziaS-brak mi slow by Cie podziwiac...jestes wielka!!!!!:-) jak Ty to wszystko ogarnelas to ja nie wiem:no::happy::no:

Sylwiaxxx-jak mialas taki dlugi cykl poprzednio to ja sama nie wiem kiedy powinnas zaczac testowac...bo teraz mozesz miec juz normalny-...a jakie miewalas przed tabletkami???

Hihihihi :-) jak coś będe Cię wzywać!!!!

do uslug o kazdej porze dnia i nocy!:-)

ja nie będę pokazywac palcem kto tu dzis jest prowodyrka tej ogromnje ilości postó, ale klaps się należy jak nic!!!:crazy: kropeczko tak nam cie brakowalo hehehe tak pusto bylo ostatnuo a wystarczylo małego kropka do siebie wziąc razem z zającem i juz masz całe popołudnie zajęte czytaniem:confused2: no i andzia co by nie bylo od rana nadrabia zaległości hahahhaha:-D
:**

bo "se" pojde...normalnie sie w sobie na klucz zamkne tak na amen i "se" pojde...i juz nie wroce...

Wiola - dostawałam oczopląsu i mam nadal mętlik w głowie, ale kawka i przerwy w czytaniu mi pomogły - w sumie od rana zaczęłam a teraz skończyłam - ciągiem bym raczej nie dała rady:no:

:*** i love you:sorry:
:-):rofl2::-) no i co ja mam z Tobą zrobić??? no sama powiedz, co????

Jak Ci idzie to lutowanie lepiej sie przyznaj??? czy ty takie male zielone cos lutujesz???

Wiola - dostawałam oczopląsu i mam nadal mętlik w głowie, ale kawka i przerwy w czytaniu mi pomogły - w sumie od rana zaczęłam a teraz skończyłam - ciągiem bym raczej nie dała rady:no:
Podziwiam Cie i zawsze bede...ja juz wymiekam ostatnio....

kochana... kluczyk sie dorobi :-):-D:-D:tak::tak: a jak juz bedzie trzeba to ,,drzwi'' wywazymy :-D:tak::tak: i gitara :-):-):-)
:tak::-):tak:dzieki -...w takim razie...zostane troszke jeszcze...moge?, prawda??? ale juz nie bede tyle klikala...teraz oddaje paleczke Wam:-)

Poziomka-a TY CO??? chyba nie strzelilas focha na Marzenke???Ustosunkuj sie tu zaraz...uwaga: USTOSUNKUJ w sensie do wypowiedzi, a nie Stosunkuj:-)...to 2ie to potem:-)

Kropeczko a ty gdzie się wybierasz a i tak Cię znajdę przede mną sie nie ukryjesz kochana :tak::tak::-D:-D

Oj Andziu ja z tymi moimi cyklami to muszę zawsze mieć jakieś cyrki jak nie 46 dniowy to 52 bądź skąpy wcześniejszy i króciutki zobaczymy co jeszcze mi organizm szykuje:szok::szok:

ale mnie wszystko dziś boli a jeszcze dostałam zamówienie na 3 wiaderka wiśni do zerwania a to takie 10 litrowe wiaderka :baffled::baffled::baffled::eek::eek::eek:

:-):rofl2::-) no i co ja mam z Tobą zrobić??? no sama powiedz, co????

Poziomka-a TY CO??? chyba nie strzelilas focha na Marzenke???Ustosunkuj sie tu zaraz...uwaga: USTOSUNKUJ w sensie do wypowiedzi, a nie Stosunkuj:-)...to 2ie to potem:-)
co masz ze mną zrobić?? możesz mi buziaczka dac:-D
a lutuowanie idzie calkiem niezle, wlasnie urywam na rowne kawałeczki takie specjalnie "nóżki" które będę przylutowywać do listewek z diodami :-D nawet nie wiem co robie heheh tzn wiem ze to na jakieś urządzenie na Sunrise teraz na sobote hehe , no ale mąż mnie zagonil to robie...

właśnie zajączku?? i love you too :*****:-D

reklama
O matko! Nawet się zdrzemnąć nie można, bo tu tyle stron!

Zajączku ja Ci może dam nr telefon do mojego M to sobie z nim pogadasz o tych ekspresach, bo on nienormalny jest jakiś! Pokazałam mu te dwa, które wybrałaś o on do mnie " woli ręczny czy automat"? :szok::szok::szok::szok:
I tylko on wie o co mu chodzi. :-D:-D:-D
Pierwszy model to 13z012 a następny 13z013, czyli jest to ten sam ekspres, tylko jeden z nich ten 13z013 jest nowszym modelem poprzedniego. Funkcje maja takie same, ten nowszy ma wyświetlacz. I to cała różnica. Więc jesli nie chcesz wyswietlacza to kup tańszy.
A jeśli wolisz taki ekspres z bajerami to poleca taki
EKSPRES CIŚNIENIOWY ZELMER 13Z018 18 BAR 24 MCE (692710948) - Aukcje internetowe Allegro
On ma przyciski dzięki którym kawa sama się robi i mozesz np. ustawiać temperaturę.Nie wiem czy Ci na tym zalezy, więc nie pytałam o więcej szczegółów, bo bałam się,że mnie zagada na śmierć. Jak masz pytania to wal śmiało.

Dziekuje Wam bardzo za miłe słowa:) Kropeczko ja nie poroniłam tylko synek zmarł 13 godzin po urodzeniu. Od 10 tygodnia zaczeły sie problemy najpierw plamienie potem krwawienie, az w 5 miesiącu pekł mi pęcherz i odeszły mi wody takze wytrzymaliśmy jeszcze 2 miesiące bez wód płodowych. Nasz lekarz sam bardzo sie dziwił ze tak długo Aruś wytrzymał stwierdzili że miał bardzo dużą wolę życia, ale niestety bez wód nie roziwnely sie płuca i serce. Nawet nie pomogły zastrzyki na rozwój płuc które mi podano podczas miesięcznego pobytu w klinice. Także widzicie chcieliśmy bardzo żeby sie udało a Bóg jednak chciał inaczej...... Może miał w tym jakiś plan......
Dla naszych Aniołków zapalam
[*]
[*]
[*]

Bardzo smutne to co piszesz. Współczuję,że musieliście przez to przechodzić. Oby następnym razem było wszystko dobrze.

powiem jeszcze tylko ty, że idę zaraz na zakupy, może to mi trochę poprawi humor... do wieczorka

Zakupy są dobre na wszystko:-D

hej hej.https://www.babyboom.pl/forum/images/smilies/square/laugh.gif
Właśnie się zarejestrowałm bo mi się to wasze forum spodobało. Mam na imię Sylwia i właśnie zaczeliśmy się z mężem przytulać w wiadomym celu:-D. Ale jakoś tak się boję bo już się różnych rzeczy zdążyłam naczytać:szok:.

Witaj i nie czytaj żadnych głupot. Jak masz pytania to tu dziewczyny maja ogromna wiedzę i na pewno Ci pomogą.

Co to się dzieje na forum - owce, zające- armageddon:-):-):-)

eee...nie tylko o du** rozmawiamy..jeszcze o cyckach czasami...uprzejmie proszę o niezapominanie o cyckach

I o penisach, zwłaszcza jak się Hanka pojawia.

Przed chwilą byłam na lodach u dyrektora.

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

pytanko mam! zakupiłam tym razem testy owulacyjne tylko tak sie zastanawiam - po tab nie mam regularnych cykli więc którego dnia zacząc robic te testy ? :)) ktoś wogóle z nich korzystał? buziolki

Ja nie mam pojęcia, bo nigdy nie uzywałam, ale wiele dziewczyn się na nich zna, więc na pewno pomogą.

To z racji swojego zawodu musisz tak wszystkich wysłuchać?;-)

Ostatnia edycja:
Do góry