reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
boshe nie wiem o co chodzi w tym cyklu...:eek: zrobilam testa owu i znowu testowa mocniejsz aod kontrolnej czyli pozytywny.... tak jak wczoraj.... to kiedy ja cholera mam miec tą owulke??? nie wiem jak długo jeszcze małż da sie tak codziennie wykorzystywać...:confused2:
wydaje mi sie ze owulka albo dzis albo bedzie... no musisz gwalcic go:) moj tylko czeka az badania mu zrobie a potem to chulaj dusza..
ja tez Monka ogladam :***
ehhh ja juz wszystkie monki poogladalam i nie mam juz cos.. jest troszke tych seriali ktore ogladam jakby policzyc to z 10 co najmniej

a propo dziewczynki wczoraj myslalam ze jakas schize mam ale dzis utwierdzilam sie ze mnie jajniki juz cmią.. przeciec dzis 4dc.. no bez przesadyzmow ale tak wczesnie jeszcze mnie nie kuły

wydaje mi sie ze owulka albo dzis albo bedzie... no musisz gwalcic go:) moj tylko czeka az badania mu zrobie a potem to chulaj dusza..

ehhh ja juz wszystkie monki poogladalam i nie mam juz cos.. jest troszke tych seriali ktore ogladam jakby policzyc to z 10 co najmniej
no raczej dzisiaj, bo tak strasznie napieprzaja mnie janiki ze ledwo chodze:baffled: juz wieki mnie tak nie bolaly!!!:szok:

co do seriali to ja tez oglądam kilka namiętnie :) dlatego sobie polsat cyfrowy kupilam bo tam jest Fox Life i tam są najlepsze seriale:tak::-)

Witajcie z rana
Marzenia jak tempka dzis?

odnosnie seriali tp my wiekszosc z napisami ogladamy..
i tak csi (3 rozne), NCIS, House, Flashpoint (o jednostce szybkiego reagowania - ratuja ludzi poprzez negocjacje), Eleventh Hour (jedenasta godzina - dobry serial teraz leca pierwsze odcinki chyba na TVN), Kosci, wzor (narazie czeka na swoja kolej), Tru Calling (jakis taki w miare OK), Knight Rider, Legend of the seeker (poszukiwacz prawdy - sredniowieczny serial - tak mi sie kojarzy), True blood (czysta krew - o wampirach), monk (ale to tylko ja), Burn Notice (o szpiegu, który został spalony/wykreslony i jego poszukiwaniach prawdy kto go spalil)

czesc seriali czeka na nastepne odcinki na nowe sezony ale to te ktore lubimy ogladac:) jest tego troszke

hej kochane... rece mi juz opadaja. myslsalam ze dzisiaj temp skoczy a tu nadal ta sama co wczoraj... niziutka :wściekła/y: co jest nie tak... wczoraj tak mnie jajniki bolaly ze masakra... dzisiaj juz mniej.... szyjka macicy byla nisko i taka rozpulchniona ale sluzu nic (przez clo) ale stosuje pre-seed... zrobilam dzisiaj test i znow mam 2 kreski!!!! od 3 dni tak samo!!! :-:)-:)-:)-( wyc mi sie chce bo nie wiem co jest grane... czy moze to byc spowodowane cyklami bezowulacyjnymi?? :-:)-:)-:)-(

cześć dziewczynki!!!
idę sobie zrobić śniadanko i kawusie i oczywiście zapraszam moze sie któraś ze mną napije do towarzystwa???

reklama
Sandruniu nie pomogę Ci w interpretowaniu Twojego cyklu ale moge Ci powiedzieć jak mi raz dziewczyny powiedziały że jak mi testy owulacyjny wychodziły 2, 3 dni pod rząd pozytywne to podobno może być cykl bezowulacyjny niestety ale u Ciebie nie musi tak być

Do góry