reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
Marzenko...nawet nie wiesz jak baaaaaaaardzo bym chciała tak zrobić.:-) Zawsze mi się marzyło żeby tak M. powiedzieć że będziemy mięli dzidziusia...
cos czuje ,że będziesz miała okazję to zrobić;-) więc kup wstążeczkę po pracy ,żebyś jutro pieknie teścik zawiązała, bo masz z rana zrobić sikańca i njapierw piszesz nam ! a potem śmigasz do małża:tak::laugh2:

Kochane a ja dziś byłam na wizycie u gina:-D Widziałam serduszko, tzn gin widział i mówił, ze ładnie bije, że dzidzia zdrowo się rozwija i że wogóle jest oki:tak:DOstaliśmy zdjęcie z usg, ale wstawię poźniej, jak zeskanuję:tak::-DA od pielęgniarek, które jestrują pacjentki dostaliśmy z M taką torbe z gazetkami, próbkami dla niemowląt itp:tak::biggrin2:No i mam już kartę ciąży:-D:-D
Jestem taka szczęśliwa:tak::-D Przepraszam, że nie nadrobiłam od wczoraj zaległości, ale wpadłam na moment bo moja mama z bratem na obiad przyjeżdżają:tak::-D

Cześć Lilu:-) No to super, że będziesz mieć ziółka. Czyli wy nadal chcecie dzidziusia:-)
Powiedz jak ci się układa z tym Twoim chłopem??

Nie wiem czy "CHCEMY" ale JA napewno chce:tak::sorry: on chyba nadal tez chce :confused2: powiedzialam mu wtedy co o tym wszystkim mysle i temat sie zakonczyl, i jak narazie jest ok, chociaz dystans jeszcze trzymam :sorry:

reklama
ja też bym chciała powiedieć mojemu M w jakiś fajny sposób że będziemy mieli dziecko mam nawet taki plan ze jak już będę pewna ze jestem w ciaży ( zrobie betkę pewnie na potwierdzenie) to pojade kupie jakiś ciuszek malutki jakieś śpioszki albo coś co mi sie bardzo spodoba i ładnie zapakuje i dam mu taki niespodziewany prezencik i zobacze jaką będzie miał mine jak otworzy paczuszkę
ale się rozmarzylam

Do góry