Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No,no,no a mówia że to Zajączek jest seksoholikkurczaczek mój to na szczęście to nie mówi nic takiego on najcześciej to jest zmęczony bardzo i mówi ze siły nie ma ale to tez rzadko a przez ostatnie 34 dni to tak szalejemy zenie poznaje ani siebie ani jego
ale to pewnie przez to ze od dziś mamy się już zabezpieczać i to może dlatego
Badaicka kochanie może Twój Paweł na prawde nie potrafi tak na zawołanie bo trzeba nie wiem co Ci poradzić ja mam niewielkie doświadczenie w małżeństwie niestety nie potrafię pomóc
buziaczek dla ciebie
![]()

moze i teraz tak bedzie 
e tam zaraz seksoholiczkaNo,no,no a mówia że to Zajączek jest seksoholik
Pawel powiedział mi otwarcie,że u nas najlepsza byłaby wpadka bo on tak nie umie świadomie robić dziecka :-(
Z Paulina było to samo,dopiero jak mnie pocieszał po tym jak zaczełam wyc bo sie nie udawało to wtedy Fasola się pojawiłamoze i teraz tak bedzie
Dziekuje za buziaczka odsyłam
a co dopiero jak nowe łóżko dziś przywieziemy to się będzie działo 

Myszko a to nie był czasem bratek?Kropeczko mam do Ciebie pytanie!!!!!!!!!!!! Gdzie jesteś??????????
czy te ziółka z fiołka na cerę pije sie przed czy po posiłkach czy to nie ma znaczenia?? i ile razy dziennie ?? raz wystarczy??
ja tam Twoje ćwiczenia ?? boli kolanko w trakcie rehabilitacji??
Cześc Patryśka,jak sie czujesz?dzień dobry:-)
a fiołek trójbarwny to nie bratek???Myszko a to nie był czasem bratek?
Co do tego kiedy to ja nie pomoge
?