w.kropeczka
Fanka BB :)
Wioletka!!!!!!!!!!!!!!!!
Jacie!!!! Tak to mnie juz dawno nikt nie witał:-)

Megabuziaczki z samego England-u wprost do Ciebie ślę!!!!!!;-)

Kochanie-moim zdaniem musisz odpuscic...na sile nic sie nie da, a facet jeszcze bardziej sie zamknie iklopot bedzie juz nie tylko w lozku ale na calej linii....
Moze postaraj sie popostu z nim kochac, nie licz dni rzez najblizsze miesiace, nie wspominaj o forum, cyklu, dniach plodnych itd...moze on wtedy wroci do normy...?
I nie placz serduszko juz wiecej po nocach!!!!! Mam nadzieje, ze szybko sie wszystko ulozy jak trzeba i atmosfera sie rozluzni jak przedtem;-)
nawet z rana serduszkowanie zaliczonejak to ginekolog mówi pięknie szyjka zamknieta to trzeba korzystać puki można:-)
No to korzystaj Patrysiu, korzystaj!!!! teraz to ja juz wiem czemu Ty popoludniami ziewasz...ba jak sie wstaje wczesnie o swicie na baraszowanie to potem trzeba nadrobic stracony sen:-) Buziaki!
Widzę że księżniczka Wiola się w końcu wyspała i pojawiła![]()
Ale jutro lub pojutrze pójdzie zrobi. Słoneczko ja mam termin@ na jutro...miałam czekać dzielnie ale chciałam zobaczyc czy Kropeczka będzie ciotką - klotką:-)
Powiedz mi Słońce, jak długo ty masz mieć tą rechabilitację??
No taaaak wstalam o 7 rano, po nieprzespanej w polowie nocy:-( a Ty mi tu z takim tekstem

Jutro ma byc betka, jutro...zadne pojutrze!!!!
Justynko-skoro termin @ masz na jutro to ten cien cienia wszystko tlumaczy.....to jest narazie bardzo wczesna ciaza...moim zdaniem testy sie nie myla w ta strone-ja juz pocichutku gratuluje:-) jak to fajnie byc ciotka klotka (swoja droga...skad wiesz ze mam taka ksywe w domu?)
A moja rehabilitacja-nie wiem ile to potrwa...kolo m-ca pewnie...a potem wizyta u chirurga otropedy i sie okaze co dalej, czy tniemy czy wiercimy czy jeszcze inne cuś...