reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

:-):-):-) cholera jasna... ja jeszce nie jestem w ciazy a juz mi sie udziela wybieranie imion :-):-):-):-):-D:-D:-D
ja juz mam wybrane chyba od dawna,:tak: będzie Macius a na drugie Przemuś po tatusiu:-) a dziewczynka nie wiem, bo wiem ze będe miała chłopaka:laugh2:
:-D:-D:-D skąd wiesz, pewnie żebym tak zrobiła. albo szybciej on mnie:-) fajnie było, a jak ta pizza smakowała:-D. Bylismy nad zalewem sulejowskim. Mamy bliziutko.
Dzięki za komplement:-)
widać ze szczesliwa jestes , az bije od ciebie;-) a ten twoj malz to wyjezdza jeszcze czy juz razem jestescie??

reklama
część Gosiaczku ja juz po kawce wcześnie rano ale zaraz sobie bratka zaparze to i tak coś z tobą wypije
jak sie czujesz kochana wspominałaś o wizycie u lekarza kiedy to bo zapomniałam??

jest ok - wciaz plamie a do gina ide jutro kolo 15 - juz mi sie tez mieszaja te dni przez upal... teraz ide chalupe ogarnac bo juz nie moge a na zewnatrz i tak sie nie da wyjsc...znikam na chwil kilka:-):-):-)

tak myśle ze od października zaczniemy od nowa sie starać bo teraz cały lipiec i sierpień mam być na antybiotykach na cere a potem myślę ze wrzesień dam sobie na oczyszczenie organizmu i jak nic nam nie przeszkodzi to od października wracamy do starań
a ty jaka dlugą przerwę planujesz?

to jest moj ostatni cykl... powinnam brac clo do wrzesnia bo wlasnie wtedy bede miec wizyte u lekarza... ale dokladnie nie wiem kiedy... moze koniec wrzesnia... wiec przerwe sobie zrobie od sierpnia do wrzesnia albo pazdziernika... zobacze jeszcez co mi lekarz powie... jak mi znowu bedzie chial jakies hormony przepisac to mu podziekuje... ja juz mam dosyc hormonow... wiec zobaczymy... moze dluzej niz tylko do pazdziernika przerwe sobie zrobimy...

dzieki dziewczynki...
bylam i moglabym zaczac od jutra ale.. po pierwsze pracowalabym 50h tygodniowo plus nadgodziny.. . bylabym sprzedawcą/kasjerką/wykladaczką towaru itd.. a mialabyc to praca dla informatyka.. jesli chodzi o L4 i te inne to kiepsko to wyglada i raczej nie podejme tej pracy.. chcialam pracowac w zawodzie..
Nektarynko...dobrze zrobiłaś. Wku* mnie że parcodawcy taka lipę żenią ludzim. Niby super tedes śmeges, a póxniej okazuje się że cos innego,. Niskiej płacy mozna się spodziewac na początek, ale kasjierka do informatyka ma się nijak!!!
tak sobie mysle kochana ze co ma byc to bedzie... ja wierze ze gdzies ,,tam'' jest wszystko zapisaqne i ze przeznaczenia sie nie oszuka...wiec bede czekac... ja to juz powiedzialam mojemu ze jak bym zasza w ciaze i chlopczyk by byl to bedzie allesandro albo alex... cholera jasna... ja jeszce nie jestem w ciazy a juz mi sie udziela wybieranie imion :-):-)
;-);-);-) Alex mnie się też podoba:-) Nawet w polskim zdrobnieniu Olek/Oluś:-) I też uważam że wszystko ma swój dzień, moment i w ogóle. Mój na mnie musiał czekać 32 lata.;-) Wybierał przebierał aż znalazł..taaaaki skarb:-D:-D:-D

I takie ma być podejście do sprawy.
Mi to wczoraj dziewczyny dobrze uswiadomiły :tak::-)
A tak wogóle to DZIEŃ DOBRY
Cześć Madziula, śpiochu jeden:-)
Hej Dziewuszki
Zajączku - my nadal trzymmy kciuki:-):-):-):-)
Trzymajcie trzymajcie. :-D Czarujcie żeby dzisiaj @ nie przylazła:-)
Całuski dla Was. I nie stresuj się, nie denerwuj. Najważniejsza jesteś ty z dzieciątkiem:-)
widać ze szczesliwa jestes , az bije od ciebie;-) a ten twoj malz to wyjezdza jeszcze czy juz razem jestescie??
No tu jest baaaardzo trudna sprawa. On na pewno wyjeżdża, tam pod koniec sierpnia. Jest możliwość że ze mną, ale pod warunkiem jak nie będę w ciąży. A JESTEM NA PEWNO;-) więc sama zostanę na prawie dwa miechy:-(

a tak spędziliśmy wczorajszą rocznicę....:;-)\
szkoda tylko że było dużo ludzi dookoła...;-);-)
to drugie to reklama oczywiście...musiałam czymś brzuch zasłonic ::D:D:D
Ula,la :-D:-D:-D
już się dodały...
A taka pogoda była:baffled:
No pieknie,pieknie
Ale pamietaj jutro rano teścik,na nim dwie krechy,na nich czerwona wstążeczka,wszystko w pudełeczko i ściemniasz meza że takie małe cus Ci wpadło...........
w oko :-D

Witam sie rankiem przy kawce... ktos sie pisze??
Ja poprosze kochana

dzieki dziewczynki...

bylam i moglabym zaczac od jutra ale.. po pierwsze pracowalabym 50h tygodniowo plus nadgodziny.. na poczatek za 800 zł.. najnozsza stawka na reke.. potem to zalezy jak bym sie spisala o na umowe zlecenie i w zaleznosci jak by mi szlo to jeszcze raz rozmawialibysmy o pensji.. jesli znow chodzi o to co bylo w ogloszeniu a to co bym robila to dwie rozne rzeczy.. bylabym sprzedawcą/kasjerką/wykladaczką towaru itd.. a mialabyc to praca dla informatyka.. jesli chodzi o L4 i te inne to kiepsko to wyglada i raczej nie podejme tej pracy.. chcialam pracowac w zawodzie..

przepraszam ze w dwoch tematach to samo ale wychodze a chcialam szybko napisac co i jak
Kasjerka na umowe zlecenia?Rzeczywiscie blisko informatyka :no::wściekła/y:
Niech sie pałują debile.Ani urlopu,ani chorobowego,każy dzień wolny bezpłatny,no chyba że odrobisz.Daj spokój niech spadają :wściekła/y::angry:

a co ty taka pewna ze chlopak bedzie, co?? :-):-) hihih
Bo Marzenka wie co Przemek robi :-D:-D:-D:rofl2::rofl2::rofl2:;-);-);-)

reklama
Do góry