Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Cholera - troche sie stresuje przed jutrzejsza wizyta u gina - co powie.. czy wszystko jest tam ok i nie bedzie sie przedluzalo dluzej niz te dwa cykle
dzięki lachonarium za kciuki.
żegnam się bo męda przylazla i szykujemy się powoli bo trza godzinkę jechać. O 15.00 ma oddać co kryje w sobie, potem 1,5 godziny preparacja i potem ja wchodzę. Potem powrót do domu i tak może koło 18.00 będziemy w domku.
Postaram się mędę wywalić i popisać wam troszkę.
no wlasnie w uk fajna sprawa z tym rodzeniem... bo mi by sie nie chcialo siedziec w szpitalu kilka dni... ja to juz sobie myslalam ze jakbym miala rodzic to chce porod w wodzie i pojechalabym akurat tak na samo rodzenie... poczekalabym w domciu az skurcze sie ,,rozkreca'' i dopiero wtedy...A co do imion....moja kolezanka -Polka -wczoraj urodzila w Uk synka-Jonathana. porod byl rano o 5.25 a opoludniu juz poszla z maluszkiem do domu....tak to mozna rodzic, nie babeczki????

takze jak bedziecie rodzic to zostawic wode w szpitalu 

;-):-)HANIA TRZYMAJ SIE BEDZIE DOBRZE UDA SIE ZOBACZYSZDzięki Lachonarium za kciuki.
Żegnam się bo męda przylazla i szykujemy się powoli bo trza godzinkę jechać. O 15.00 ma oddać co kryje w sobie, potem 1,5 godziny preparacja i potem ja wchodzę. Potem powrót do domu i tak może koło 18.00 będziemy w domku.
Postaram się mędę wywalić i popisać wam troszkę.
Buziaczki 4 wszystkie Lachony
Jak dla mnie za szybko do domuA co do imion....moja kolezanka -Polka -wczoraj urodzila w Uk synka-Jonathana. porod byl rano o 5.25 a opoludniu juz poszla z maluszkiem do domu....tak to mozna rodzic, nie babeczki????
a może ja dziwna jestemPowiem tak naśladujac Marzenkę-yeeeeeeee