Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
na tvn style jest Ten jEDEN DZIEN - o tej kobitko z in vitro

Olapolap - jaki masz ładny awatarek![]()

Mój Paweł mówi że jakby nam 1 randka wyszła to nasze dziecko miałoby juz teraz 12 lat ;-)cholera jasna ja nie rozumiem tego świata
my tak z M kiedyś rozmawialiśmy ze pewnie jakbyśmy przed ślubem tak zaszaleli na całego bez zabezpieczenia i nie myśląc o konsekwencjach to już dawno byśmy biegali za naszym dzieckiem
Kupiłas test???????????Uciekam Lachonki. DO jutra. Idę do Rossmana na zakupy i na jakiś spaceros z M.
Całuski ale zimne![]()

No jasne że tak.Wogole mnie wymioty nie męczą i jest oki.. czy to normalne?;-)
1 Myszko było tak gorąco w kuchni że sobie odpusciłam ale jak zrobie to podeślę Ci gołębiemja chcę takie pierogi - podziel się - nie bądź żyła;-)
ja się nie dziwię, żę sie zbuntował na te 2 dni - nie miał siły![]()

te wszystkie przytulanki to nie tylko z mojej ale i Pawła inicjatywy były:-)No mówię,że i On chciał sam z siebieBadaicka kobieto Ty to masz zdrowie! Wymęczyłaś tego swojego M! Ja tez nie dałabym rady! Chyba za ostro???
Oby była z tego fasolka!

No i co,no i co ??????????????????Jutro kupuje i odrazu zrobie tescik mam nadzieje ze bedzie pozytywny,bo wtedy plany sie zmieniają,trzeba wracac do Polski.Trzymajcie kciukiWieczorem sie zjawie napewno z wiadomosciami
Całuski:-)
Ale dałaś radę kochana WIELKI szacun,bo ja nienawidzę grzebac w ziemi.Chwasty, kochana, ja miałam tak ogród zarośnięty, że sałaty nie było widaćJak wpadłam przed południem w środę do ogrodu to do domu przyszłam około 15-stej po południu. Prawie 5 godzin tam spędziłam a towarzyszył mi tylko pies (ogród jest za stodołą a obok tylko szczere pola poza sąsiadem jakieś 200m dalej ma chatkę ale nic nie widać i słychać bo zamiast ogrodzenia ma tylko wysoki mur) ale zrobiłam prawie wszystko, bo została mi tylko sprawa truskawek a to bardzo ciężko, bo krzaczków jest od za******* i ciut ciut a trzeba poobcinac pędy i zostawic tylko pierwszą flance od głównego krzaka i zchakac wszystko.
No co same wczoraj sie kłuciłyście która grubsza-nie?

JA,JA,JA
No a co?O ty...od Grubasów nas tu wyzywasz
zrobilam test..1 kreska..

a staranek nie ma bo ja chce najpierw miec prace i miec za co dziecko miec..kochamy sie bez zabezpieczenia ale nie to ze sie staramy..