reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

Witam witam :)

Kto zafasolkował? Poziomka czyżby? Ciche gratulacje!!!!!!!!!!!!!
Ja jak OLICA cuszki juz poszykowane (11 pajacyków, 9 bodziaków, 6 kafatanikow, 4 spodenki, czapeczka, dwa śpiworki - ale jeden od nosidełka więc się nie liczy) musze dokupić skarpeciory i niedrapki oraz czpeczke zimową i buciki :)

Mamy już wózek (bebecara), łóżeczko wybrane - Drewex, pościele (śnieżnobiałą - bo pasuje do wszystkiego i w misie), słupek-szafkę dla malucha, osobny kosz na pranie (w misie) i wiaderko na pieluszki bo... postanowiliśmy pieluchować naturalnie i mamy zamówione pieluchy flanelkowe wyprofilowane i otulacze na pieluszki i cuda wianki i niewidy (co kosztuje i tak taniej od jednorazowych a jet równie skuteczne w dzsiejszych czasach, wystarczy wrzucić do pralki, anwet prasowac nie trzeba...)

A !! i matę edukacyjną mamy - taką żeby dziecko sobie położyć i kocyk w misie zamówiony :) I w ogóle...

Zdjęć nie wstawiam bo ich nie mam :(

Przesyłam już potężne fluidy ciążowe (bo ważymy jakieś 600-700g)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

no no wyprawka pełną parą:-D co do ciuszków ja kocham się jeszcze w rajstpkach i miałam ich pełno śpioszki głównie do spania a na dniu rajstopki i body:tak:

reklama
No w końcu Hanka się pojawiłaś - jak lekarz powiedział, że się trza nastawić to się trza słuchać;-)

Passingby - no zakupki brzmią znakomicie - jak się czujesz jeszcze napisz:tak:

Zajączku - nie jest głupi to się domyśli i po pracy będziesz sie musiała spowiadać Mu ze wszystkiego:tak:

Magda - to Ty taki Anioł z Alternatyw:szok:

No w końcu Hanka się pojawiłaś - jak lekarz powiedział, że się trza nastawić to się trza słuchać;-)

Passingby - no zakupki brzmią znakomicie - jak się czujesz jeszcze napisz:tak:

Zajączku - nie jest głupi to się domyśli i po pracy będziesz sie musiała spowiadać Mu ze wszystkiego:tak:

:) zakupki sa cudne :) jak naprawie apata (zancy włoże mu 4x baterię aaaa) to zrobię zdjęcia co fajniejszych rzeczy. Np mamy malutkie body świąteczne :) cudne jest z łosiem :)

Ja się czuję fenomenalne dobrze, nic mi nie jest (no spojenie łonowe mi się rozchodzi ale to pryszcz, mam cukrzycę ciążową ale to można dietą) a reszta super w porządku - zancy mała kopie :), w poniediałek zaliczamy usg 3d wiec się ją obejrzy :) cośmy tam wyprodukowali :) Jedynie moja matka jest prawdziwą suką ale to osobny temat... pozdrawiam was serdecznie :)

Witam witam :)

Kto zafasolkował? Poziomka czyżby? Ciche gratulacje!!!!!!!!!!!!!
Ja jak OLICA cuszki juz poszykowane (11 pajacyków, 9 bodziaków, 6 kafatanikow, 4 spodenki, czapeczka, dwa śpiworki - ale jeden od nosidełka więc się nie liczy) musze dokupić skarpeciory i niedrapki oraz czpeczke zimową i buciki :)

Mamy już wózek (bebecara), łóżeczko wybrane - Drewex, pościele (śnieżnobiałą - bo pasuje do wszystkiego i w misie), słupek-szafkę dla malucha, osobny kosz na pranie (w misie) i wiaderko na pieluszki bo... postanowiliśmy pieluchować naturalnie i mamy zamówione pieluchy flanelkowe wyprofilowane i otulacze na pieluszki i cuda wianki i niewidy (co kosztuje i tak taniej od jednorazowych a jet równie skuteczne w dzsiejszych czasach, wystarczy wrzucić do pralki, anwet prasowac nie trzeba...)

A !! i matę edukacyjną mamy - taką żeby dziecko sobie położyć i kocyk w misie zamówiony :) I w ogóle...

Zdjęć nie wstawiam bo ich nie mam :(

Przesyłam już potężne fluidy ciążowe (bo ważymy jakieś 600-700g)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Ula,la kochana piekna wyprawka.
Podziwiam za cheć prania tetrówek-mimo wszystko i tak uważam że z tym duzo roboty

:) zakupki sa cudne :) jak naprawie apata (zancy włoże mu 4x baterię aaaa) to zrobię zdjęcia co fajniejszych rzeczy. Np mamy malutkie body świąteczne :) cudne jest z łosiem :)

Ja się czuję fenomenalne dobrze, nic mi nie jest (no spojenie łonowe mi się rozchodzi ale to pryszcz, mam cukrzycę ciążową ale to można dietą) a reszta super w porządku - zancy mała kopie :), w poniediałek zaliczamy usg 3d wiec się ją obejrzy :) cośmy tam wyprodukowali :) Jedynie moja matka jest prawdziwą suką ale to osobny temat... pozdrawiam was serdecznie :)

ten łoś - musi byc słodki - to jak zrobisz zdjęcia to łosia na pewno!!!
a mama - przykro mi, że tak sie okazało - dobrze, że Ty i Ida się dobrze czujecie (imię boskie):tak:
powodzenia na usg;-)

1 No tak Hanka sie pokazala i kawke sobie poszła strzelic i poczytać :wściekła/y:zołza jedna no a my tu jak na szpilkach
2 No troche tak jak Anioł-tak mnie sąsiedzi coniektórzy zaczynaja przezywać:tak::baffled:

Wszystko super,a matka sie nie przejmuj i nie stresuj,bo Ci nie wolno teraz jest to dalece nie wskazane

reklama
Do góry